çok haklısın lalehancım :))begooonyacım dr. söyledikleri doğru benm de dr. aynısını söyledi..sanırım biz bu işin üstüne çok düşüyoruz...biraz bu hastalığın yan etkisinden kaynaklanıyor sanırım...endişe kaynaklı bir hastalık aynı zamanda..depresyona eğililimli paranoyak bir yapımız var :)) birazcık geniş yürekli olursak daha ii olacak inş. hastalığın üstüne vardıkça daha kötü oluyor...
herkese sağlıklı günler a.s.
begooonya sana mesaj attım bakar mısın?
begonyacım çok saol canım, bende haptan korkuyorum arada alıyım gitsin diyorum ama cesaret edemıyorum hiç. tsh ını tammı alıyosun canım?
kızlar size bişey sorcam, benim tshım ilaçtan önce 5.6 filandı, yarım levotıronla 2 ayda 1.28 oldu ama doktora gösteremedim.Sizce bu dozda devam etsemmi yoksa ceyregemi insem bidahaki tahlilim 21 aralıkta üstelikmafoldumben
canım ben aslında tefor kullanıyodum ama o yokmus pıyasada, levotıronla esdegermıs.
burda genelde levotıron bulunuyo sanırım
kızlar bende sabah yarım levotiron kullanıyorum başım çok ağrıyo
hapın etkisi olabilirmi???
birde bişeyler yemek istiyorum ama sonra başına oturunca canım çekmiyo
buzdolabını açıyorum bakıyorum bakıyorum kapatıyorum
bir hafta olldu
ama inşlhhh bölelikle kilolarda gider kaydirigubbakcemile3
canım evet zaten yavaş yavaş başlatıyolar. bendede ilk kullanmaya başladıgımda olmuştu, hiçbişey anlamıyodum ve ellerim titriyodu.Anladim canim,tesekkür ederim.Peki ilaci ilk kullanmaya basladiginizda problem yasadiniz mi?
Cünkü ben ilk iki gün cok kötü oldum.Ilk iki gün bütün gün yemek yemedim.Elim ayagim cekildi.Halsizlikten öldüm.Basim catladi.
Ama ücüncü günden beri bisey olmuyor daha.Sizde nasildi?
kızlar hepinize şifalar diliyorum.
bende yaklaşık 10 yıldır guatr hastasıyım.hani şu halk dilinde çok çalışan cinsinden..
ve 9 yıldır sürekli te....r kullanıyorum.. arkadaşımızın dediği gibi piyasada bulunmadığı için. v...ron kulanıyorum. yan etkileri elbette oluyor.. artık bende yoruldum sürekli hastaneye git kan ver sonuç göster çok uzatıyorlar..
aslında bitkilerle olan tedavilere başlamak istiyorum ama devamını getirmiyorum.örneğin cevizin iç ince kabuğu veya her gün aç karnına dere otunu çiğnemeyi gibi..
yani dr demesine göre ömür boyu bu ilaçlara devamm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?