ilaçları sakın bırakma canım ben 2006da öğrenim ama sonra bıraktım , devam çok önemli bu hastalıkta bdaha asla bırakmam ilacımı:çok üzgünüm:Kisirlik oluyormus galiba ama gercekten de bende sinir oluyorum bu hasimotoya.Ben daha 1 hafta oldu ögreneli.Ama normal olmadigimi anliyordum.Bütün rahatsizliklar bende toplanmis diyordum.Sonra bir ögrendimki Hasimoto illeti.Allah yardimcimiz olsun.
ilaçları uzun süre kullananların çoğu şikayetlerim azaldı ama tamamen geçmedi diyolar canımevet canım bende de aynı şey oluyor hatta nişanlımla kaç kere kavga ettik bu sorun yüzünden beni dinlemiyorsun diyordu ama neyseki hastalığını öğrenince anlayışlı davranıyor artık..
peki bu sorunlar hep kalacak mı yani:uhm: acaba ben mi çok takıyorum :bbo:
arkadaşlar
ben eşimle boşanma raddesine geldim hele de doğumdan sonra hiç toparlanamadım herşey batar olmuştu herşeyi gözümde büyütür kocaman yapıyordum sinir ve sabırsızlık had safhadaydı ne okuduğumdan ne de izlediğimden hiçbirşey anlamıyordum hamilelikte pasiflora kullandım sonra sonra kesmemeye başladı baktım olacak gibi değil çocuğumu bile hırpalar oldum psikiyatra gittik eşimle
haşimatoluların depresyon olayı daha uzun sürüyormuş ve daha sık oluyormuş ve tedavisi de uzun sürüyormuş depresyon tedavisi görüyorum allahıma şükürler olsun şimdi çook çook daha iyiyim takıntılar vardı küçücük bir olayı kocaman yapıyordum sonra kavgaya dönüşüyordu sizlere tavsiyem endokrin doktorunun yanında bir de psikiyatra gidiniz çok faydasını göreceksiniz.
arkadaşlar
ben eşimle boşanma raddesine geldim hele de doğumdan sonra hiç toparlanamadım herşey batar olmuştu herşeyi gözümde büyütür kocaman yapıyordum sinir ve sabırsızlık had safhadaydı ne okuduğumdan ne de izlediğimden hiçbirşey anlamıyordum hamilelikte pasiflora kullandım sonra sonra kesmemeye başladı baktım olacak gibi değil çocuğumu bile hırpalar oldum psikiyatra gittik eşimle
haşimatoluların depresyon olayı daha uzun sürüyormuş ve daha sık oluyormuş ve tedavisi de uzun sürüyormuş depresyon tedavisi görüyorum allahıma şükürler olsun şimdi çook çook daha iyiyim takıntılar vardı küçücük bir olayı kocaman yapıyordum sonra kavgaya dönüşüyordu sizlere tavsiyem endokrin doktorunun yanında bir de psikiyatra gidiniz çok faydasını göreceksiniz.
ilaçları sakın bırakma canım ben 2006da öğrenim ama sonra bıraktım , devam çok önemli bu hastalıkta bdaha asla bırakmam ilacımı:çok üzgünüm:
ilaçları uzun süre kullananların çoğu şikayetlerim azaldı ama tamamen geçmedi diyolar canım
bende passifolara içiyorum hemde sabah akşam:1shok:
nişanlım askere gittiğinden beri ne uykumdan bişey anlıyorum ne yediğimden, çok stresliyim
çok teşekkürler tavsiyen için. doktorum da psikiyatra yönlendirdi ama ben ihmal ettim gitmedim. ekim sonunda kontrolüm var. psikiyatrdan da randevu alayım en iyisi. hastalığın etkileri mi çok fazla yoksa ben mi bu hastalığın arkasına sığınıp saçma sapan davranıyorum diye düşünüp duruyordum ama sorun bende değilmişş.. neyseki ilaçla falan tedavisi var allahım daha kötüsünden korusun inşallahh
bende passifolara içiyorum hemde sabah akşam:1shok:
nişanlım askere gittiğinden beri ne uykumdan bişey anlıyorum ne yediğimden, çok stresliyim
haklısın canım çok teşekkür ederim opuyorumnanaktancanım bir süre sonra pasiflora da kesmez olacak ne yazık ki stresten yapabildiğince uzak dur bu hastalıkta en ufak bir streste hemen kan değerlerin değişiyor ben çok araştırdım çok okudum bir sürü doktor değiştirdim bir de psikiyatıra da görün bence
nişanlın gittiği gibi gelecek allahın izniyle sen yaptığın streslerle uykusuz geçirdiğin gecelerle kalacaksın
haklısın canım çok teşekkür ederim opuyorumnanaktan
inşallah düşer şu antikorlar hiç sevmedim bune biçim bağışıklık sistemi:dilcikar:
Bazen dünya batmış, yıkılmış bende altında kalmışcasına mutsuz hissediyorum kendimi ama sonra herşeyi yıllardır sonuç vermeyen anne olma girişimlerime bağlıyorum. Tamam anne olamadım ama çok şükür gayet iyi bir hayatım var, bu depresif durum niye diye kendimce telkinlerde bulunuyorum. Bu haşimato bizi mahvetti.
Birde bu aralar durduk yere içimde bir telaş, huzursuzluk, yersiz yere sinirlilik var. Bugünde adetimin ortasındayım ve kahve-kırmızı kanamam başladı. Bu durumu haşimatolu olduğu bilmediğim dönemlerde de yaşardı. Mevsimsel mi yoksa aldığım vitamin ilaçlarımı yaptı anlamadım? Sizlerde bu şekilde kanamalar yaşıyor musunuz?
saol canım:asigim:
eve nar aldım dün, buakşam nar partisi yapıcam.,
meyan kökü ne alemde kızlar kullanan varmı?
amin canım. yani bu nasıl bir hastalıktır ben anlamadım allahım daha kötüsünden korusun ama yani bu kadar da olumsuzluk olur mu bir hastalıkta ben kendimi bazen deli gibi hissediyorum hele bir de bu kısırlık olaynı da duydum ya iyice strese grdimlaelaelaelaelae
kpss ye hazırlanıyorum ve bazen bir satırı 5 6 kere okuyorum ama yine de dikkatimi veremiyorum abartma o kadar da değil hastayım deyip geçiştrme diyorlar ama gerçekten önceden böyle değildim offf
yok canım alamadım daha ama alıcamben henüz başlayamadım yaaa,sen başladın mı peki
[/B][/COLOR]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?