süpersin yaa :))) yani hepimiz ayrı birer deliyiz galiba
hepimiz ayrı bi hikayeyiz
bazen benim de kafam hiç yerinde olmuyor yaa
misal yemek yapıcam,evde taze fasülye yemeği varken bi de üstüne kuru fasülye yapmışım farkında değilim artık ne düşünüyoduysammm ne yaptığımın bile bilincinde olmadan hareket etmişim yani
akşam yemeğinde tazenin yanında kurusunu da yiyen bi biz olmuşuzdur heralde tarihte
kaydirigubbakcemile3
senin de arabana bir an önce kavuşman dileklerimi iletiyorum :)))
bende ilacımı aldımmı bugün almadımmı diye çok düşünürüm, aynı gün 2kez içtiğim çok olmuştur eminim=) bide kiramı verip vermediğimi unutuyorum bazendelikafadulden
süpersiniz yaaaa koptum valla :))))))
ya malum haşimotoluyuz unutkanlık normal :)))
ben de doktorun söylediklerini unutuyorum hep,sonraki gidişimde hemen not defterim ve kalemimi çıkarıp o konuşmaya başlar başlamaz bir öğrenci misali hemen not almaya başlıcam valla yaa,dikkati dağılmaz inşallah :))) dicem sevgili doktorum malumunuz haşimotoluyum :)))))
ben iki günde bir ilaç içiyorum benimki daha da karışıklığa yol açıyor yaa,ben de en sonunda telefonuma not etmeye başladım şu tarihte içtim diye yoksa mümkün değil hatırlamıyorum :))
ya bi de çok bi duygusal oldum yaaaaaaa,geçende neyşınıl cografik izliyorum aman allahım ağlamaktan helak oldum,neymiş balinaların özel dili varmış,neymiş annelerine bağlılarmış,abowwwww mahvoldum valla.bugünlerde balinalar özellikle orka cinsinden olanlar konusunda pek bi hassasım.orka de başlarım ağlamaya yaaa :çok üzgünüm:
nasıl olcek bu iş anlamadım valla böyle kaydirigubbakcemile3
:1shok:balinamı:roflol:süpersiniz yaaaa koptum valla :))))))
ya malum haşimotoluyuz unutkanlık normal :)))
ben de doktorun söylediklerini unutuyorum hep,sonraki gidişimde hemen not defterim ve kalemimi çıkarıp o konuşmaya başlar başlamaz bir öğrenci misali hemen not almaya başlıcam valla yaa,dikkati dağılmaz inşallah :))) dicem sevgili doktorum malumunuz haşimotoluyum :)))))
ben iki günde bir ilaç içiyorum benimki daha da karışıklığa yol açıyor yaa,ben de en sonunda telefonuma not etmeye başladım şu tarihte içtim diye yoksa mümkün değil hatırlamıyorum :))
ya bi de çok bi duygusal oldum yaaaaaaa,geçende neyşınıl cografik izliyorum aman allahım ağlamaktan helak oldum,neymiş balinaların özel dili varmış,neymiş annelerine bağlılarmış,abowwwww mahvoldum valla.bugünlerde balinalar özellikle orka cinsinden olanlar konusunda pek bi hassasım.orka de başlarım ağlamaya yaaa :çok üzgünüm:
nasıl olcek bu iş anlamadım valla böyle kaydirigubbakcemile3
maaşı alır almaz bikenara ayırıyorum kirayı, sonra bi bakıyorum temizlik yaparken çıkıyodelikafadulden keşke ev sahibimde haşimoto olsa oda unutsa yadelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldenAllaaaaaah kira olayi bayaa ciddiymis.aman dikkat et de evden atilma.:roflol::roflol: Allah yardimcimiz olsun vallahi yaa.
kızlar unutkanlıka mı hasimatodan. bende de cok var unutkanlık. esim yüzügüm kaybolmasın diye askere giderken bana verdi. evin içind e güvenli yer diye sakladıgım yeri unuttum. evi delik desik edip buldum. kaybolsasın derken kendim kaybettim :sinifsinif:
:1shok:balinamı:roflol:
ben kendimi bildim bileli duygusalım, sulugözün tekiyim çok sinir oluyoruym bu huyuma ama napiim..evden uzakta olunca kendime acı çektirmek için ailemin fotolarına bakar bakar aglarım(izmir-aydın 2 saat=))))
nişanlımada çok ağlıyorum gitti gideli, şimdi biraz toparladım durumu ama askere gönderdiğim ilk bikaç hafta hiç uyumadım, nasılsın deseler aglıyodum, tvde asker görüyodum ağlıyodum, yolda sevgilileri görüyodum ağlıyodum... sabah akşam 2 kaşık passiflora şurupla artık uyuyabiliyorum=)))
maaşı alır almaz bikenara ayırıyorum kirayı, sonra bi bakıyorum temizlik yaparken çıkıyodelikafadulden keşke ev sahibimde haşimoto olsa oda unutsa yadelikafaduldendelikafadulden
saol canım:asigim::))))))))
neyseki yüzüğü bulmuşsun :)
evet canım yaaa unutkanlık da bu haşimotodan
keşkeeeeee kaydirigubbakcemile3
ah kıyamam yaaaaa Allah kavuştursun canım :)
yaaa kendimde ne kadar uyuz olduğum özellik varsa bu hastalıktanmışşş-tatlicadiarzu-unutkanlık sinirlilik dikkat dağınıklığı aşırı sulugözlülük ani tepki verme kilo verememe çok yeme hatta selülit bile yapıyormuşş. bir arkadaş bu belirtiler pek azalmıyor demiş ben bazen kendimi iyi hissediyorum bazen sinirlerim yine tavan yapıyor. bir de en önemlisi kısırlık yaptığını söyleyenler var bu konuyu çok fazla araştırmadım netten kötü şeylerle karşılaşmaktan korktum gerçekten kısırlık yapıyor mu:uhm::çok üzgünüm: hastalığımı öğreneli 3 ay oldu ilaç kullanıyorum bilgisi olan arkadaşlar cevap lütfennn
evet canım bende de aynı şey oluyor hatta nişanlımla kaç kere kavga ettik bu sorun yüzünden beni dinlemiyorsun diyordu ama neyseki hastalığını öğrenince anlayışlı davranıyor artık..
peki bu sorunlar hep kalacak mı yani:uhm: acaba ben mi çok takıyorum :bbo:
evet canım bende de aynı şey oluyor hatta nişanlımla kaç kere kavga ettik bu sorun yüzünden beni dinlemiyorsun diyordu ama neyseki hastalığını öğrenince anlayışlı davranıyor artık..
peki bu sorunlar hep kalacak mı yani:uhm: acaba ben mi çok takıyorum :bbo:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?