Haşimoto hastalığına tutuldum...Paylaşım alanı

:roflol::roflol:Seninki de süpermis.....Kuru fasülyenin yanina taze fasülye.Hmmm ilginc bir yakistirma.Bende bir gün deneyeyim.:sm_cool:
Araba dilegin icin de sagol canim.Bir olsa da rahatlasam.:kedi:

Bir de unutkanligimdan bahsedeyim.Unutkanlik bende almis basini gidiyor.Agzimdaki lafimi bile unutuyorum.Hele doktor randevulari.....Offff iste bu tam bir komedi

Oglumun her sali s leri peltek söyledigi icin dil doktorunda (Tam Türk'cesi neyse bilemiycem,idare edin) randevusu var.Her sali ayni saatte.Ama ben akilli sürekli salimiydi carsambamiydi diye karistirip duruyorum.
Kac kere oldu bir bilseniz.Ben tabi her zamanki gibi öglen uykusundayim,doktor ariyor."Bayan .... sizin $u an bende randevunuz var." Ben "eeeeee ama ben uyuyoruuummm.Pardonnnnn....
Artik doktorda alisti bu tempoya.Ama gecen gün söyledim hasimotoymusum ben diye.

bende ilacımı aldımmı bugün almadımmı diye çok düşünürüm, aynı gün 2kez içtiğim çok olmuştur eminim=) bide kiramı verip vermediğimi unutuyorum bazendelikafadulden

süpersiniz yaaaa koptum valla :))))))
ya malum haşimotoluyuz unutkanlık normal :)))
ben de doktorun söylediklerini unutuyorum hep,sonraki gidişimde hemen not defterim ve kalemimi çıkarıp o konuşmaya başlar başlamaz bir öğrenci misali hemen not almaya başlıcam valla yaa,dikkati dağılmaz inşallah :))) dicem sevgili doktorum malumunuz haşimotoluyum :)))))

ben iki günde bir ilaç içiyorum benimki daha da karışıklığa yol açıyor yaa,ben de en sonunda telefonuma not etmeye başladım şu tarihte içtim diye yoksa mümkün değil hatırlamıyorum :))

ya bi de çok bi duygusal oldum yaaaaaaa,geçende neyşınıl cografik izliyorum aman allahım ağlamaktan helak oldum,neymiş balinaların özel dili varmış,neymiş annelerine bağlılarmış,abowwwww mahvoldum valla.bugünlerde balinalar özellikle orka cinsinden olanlar konusunda pek bi hassasım.orka de başlarım ağlamaya yaaa :çok üzgünüm:
nasıl olcek bu iş anlamadım valla böyle kaydirigubbakcemile3

bende ilacımı aldımmı bugün almadımmı diye çok düşünürüm, aynı gün 2kez içtiğim çok olmuştur eminim=) bide kiramı verip vermediğimi unutuyorum bazendelikafadulden

delikafaduldenAllaaaaaah kira olayi bayaa ciddiymis.aman dikkat et de evden atilma.:roflol::roflol: Allah yardimcimiz olsun vallahi yaa.

Gülmekten öldüm sana da.:sm_coolemek balinalar haa.Cok acikliiiiii.Offff aglayasim geldi simdi.:roflol:

Aglama deme bana gözüm sürekli ya$la doludur zaten.Her an aglamaya hazirim.senağlamasenağlama

kızlar unutkanlıka mı hasimatodan. bende de cok var unutkanlık. esim yüzügüm kaybolmasın diye askere giderken bana verdi. evin içind e güvenli yer diye sakladıgım yeri unuttum. evi delik desik edip buldum. kaybolsasın derken kendim kaybettim :sinifsinif:

:1shok:balinamı:roflol:
ben kendimi bildim bileli duygusalım, sulugözün tekiyim çok sinir oluyoruym bu huyuma ama napiim..evden uzakta olunca kendime acı çektirmek için ailemin fotolarına bakar bakar aglarım(izmir-aydın 2 saat=))))
nişanlımada çok ağlıyorum gitti gideli, şimdi biraz toparladım durumu ama askere gönderdiğim ilk bikaç hafta hiç uyumadım, nasılsın deseler aglıyodum, tvde asker görüyodum ağlıyodum, yolda sevgilileri görüyodum ağlıyodum... sabah akşam 2 kaşık passiflora şurupla artık uyuyabiliyorum=)))
delikafaduldenAllaaaaaah kira olayi bayaa ciddiymis.aman dikkat et de evden atilma.:roflol::roflol: Allah yardimcimiz olsun vallahi yaa.
maaşı alır almaz bikenara ayırıyorum kirayı, sonra bi bakıyorum temizlik yaparken çıkıyodelikafadulden keşke ev sahibimde haşimoto olsa oda unutsa yadelikafaduldendelikafadulden

:))))))))
neyseki yüzüğü bulmuşsun :)
evet canım yaaa unutkanlık da bu haşimotodan

keşkeeeeee kaydirigubbakcemile3

ah kıyamam yaaaaa Allah kavuştursun canım :)

:))))))))
neyseki yüzüğü bulmuşsun :)
evet canım yaaa unutkanlık da bu haşimotodan
keşkeeeeee kaydirigubbakcemile3

ah kıyamam yaaaaa Allah kavuştursun canım :)
saol canım:asigim:
eve nar aldım dün, buakşam nar partisi yapıcam.,
meyan kökü ne alemde kızlar kullanan varmı?

her sabah aç karnına balla karıştırlmış çörekotu ve tarçın yiyorum.... bu karışım yumurtlanayı kolaylaştırıyor ve salgı bezini çalıştıryormuş...ben daha çok yorgunluk için kullanıyorum...hemde bağışuklık sistemi için ve bir çok hastalık için çörekotu çok faydalı hadislerde bile sözü ediliyor..sonuçta zararı yok faydısı var ama hamile olanlar kullanmamalı düşeğe sebeb olabilir..
bir de çörek otu yağından şöyle bahsediliyor.

Uyuşukluk ve Yorgunluk (Türkiye)
Bir bardak saf ve taze portakal suyu ile bir tatlı kaşığı Çörek otu yagına her sabah 10 gün boyunca devam edilir.

Hafıza Düzeltme (Orta Doğu)
100 mg kaynatılmış nane içerisine bir çay kaşığı Çörek otu yağı karıştırılır ve 15 gün içmeye devam edilir.
denemeye değer bence... hamile kalmak için bi çok bitkiler var araştırdığım sitede ....hamile kalanlarda çoğunluktaymış... ben de deneyecem ..hepimiz bi gün bebişlermizi kucağımıza alırız inş.

yaaa kendimde ne kadar uyuz olduğum özellik varsa bu hastalıktanmışşş-tatlicadiarzu-unutkanlık sinirlilik dikkat dağınıklığı aşırı sulugözlülük ani tepki verme kilo verememe çok yeme hatta selülit bile yapıyormuşş. bir arkadaş bu belirtiler pek azalmıyor demiş ben bazen kendimi iyi hissediyorum bazen sinirlerim yine tavan yapıyor. bir de en önemlisi kısırlık yaptığını söyleyenler var bu konuyu çok fazla araştırmadım netten kötü şeylerle karşılaşmaktan korktum gerçekten kısırlık yapıyor mu:uhm::çok üzgünüm: hastalığımı öğreneli 3 ay oldu ilaç kullanıyorum bilgisi olan arkadaşlar cevap lütfennn

Kisirlik oluyormus galiba ama gercekten de bende sinir oluyorum bu hasimotoya.Ben daha 1 hafta oldu ögreneli.Ama normal olmadigimi anliyordum.Bütün rahatsizliklar bende toplanmis diyordum.Sonra bir ögrendimki Hasimoto illeti.Allah yardimcimiz olsun.

amin canım. yani bu nasıl bir hastalıktır ben anlamadım allahım daha kötüsünden korusun ama yani bu kadar da olumsuzluk olur mu bir hastalıkta ben kendimi bazen deli gibi hissediyorum hele bir de bu kısırlık olaynı da duydum ya iyice strese grdimlaelaelaelaelae

kpss ye hazırlanıyorum ve bazen bir satırı 5 6 kere okuyorum ama yine de dikkatimi veremiyorum abartma o kadar da değil hastayım deyip geçiştrme diyorlar ama gerçekten önceden böyle değildim offf

Evet dikkat problemi bende de cok var.Son zamanlar hatta bayaa bir artti.Hastaligim ögrenmeden önce anliyordum birseyler oldugunu.Cünkü,mesela en sevigim bir haftadir bekledigim dizim basliyordu ve ben heyecanla izlerken birden bir farkediyordum ki ohooooo coktan baska alemlere dalmisim ben.Gözüm televizyonda ama ben kac yüz kilometre uzaktayim.

evet canım bende de aynı şey oluyor hatta nişanlımla kaç kere kavga ettik bu sorun yüzünden beni dinlemiyorsun diyordu ama neyseki hastalığını öğrenince anlayışlı davranıyor artık..

peki bu sorunlar hep kalacak mı yani:uhm: acaba ben mi çok takıyorum :bbo:

Bu sorunlar kalacakmi gececekmi hic bilmiyorum.Benim baska bir teste daha girmem lazim.Pazartesi günü.Yani hanüz daha ilaca falan baslamadim.Insallah baslayinca azalir yaa.Baska bisey istemiyorum.

arkadaşlar
ben eşimle boşanma raddesine geldim hele de doğumdan sonra hiç toparlanamadım herşey batar olmuştu herşeyi gözümde büyütür kocaman yapıyordum sinir ve sabırsızlık had safhadaydı ne okuduğumdan ne de izlediğimden hiçbirşey anlamıyordum hamilelikte pasiflora kullandım sonra sonra kesmemeye başladı baktım olacak gibi değil çocuğumu bile hırpalar oldum psikiyatra gittik eşimle
haşimatoluların depresyon olayı daha uzun sürüyormuş ve daha sık oluyormuş ve tedavisi de uzun sürüyormuş depresyon tedavisi görüyorum allahıma şükürler olsun şimdi çook çook daha iyiyim takıntılar vardı küçücük bir olayı kocaman yapıyordum sonra kavgaya dönüşüyordu sizlere tavsiyem endokrin doktorunun yanında bir de psikiyatra gidiniz çok faydasını göreceksiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…