ya bunu duyduğuma çok sevindim neden dersen narla ilgili bu hastalığa dair tahminlerim vardı ama kimsenin bu konuyla ilgili deneyimi olmadığı için havada kalmıştı
valla butterflycım tahminini paylaştığın için çok sağol :)
peki düşen değerlerin antikorlar mıydı ? yoksa diğerleri mi ?
neyse nar çekirdeği bağışıklık sistemini güçlendiriyormuş.bizim derdimiz de aslında bağışıklık sisteminin yoldan çıkması.hatta ben de gidip nar çekirdeği aldım ve bir kaç gündür yiyorum,testlerden sonra da sonuç olumlu olursa sizinle de paylaşayım diyordum.sayende umudum arttı
benim de dikkatimi çeken bişey var,gerçi ne kadar doğru bi bağlantıdır bilemem sadece tahmin,bana bu yıl şubatta hipotiroid teşhisi kondu,ilk başta antikorlarda sorun yoktu,sonra ben yaza kadar her akşam üzüm çekirdeğini ve poleni balla karıştırıp yedim,yaza kadar da antikorlarımda sorun çıkmadı hiç,tsh hiç bozulmadı,sonra yaz geldi,ben elimde olmadan aynı düzeni tekrar ettiremedim,dediklerimi yiyemedim ve benim antikorlar yazın yükseldi.cidden bi bağlantısı var mı bilmiyorum,belki de tamamen başka bi sebepten yükseldi bilmiyorum ama neden yükseldiğini kimse bilmiyorki.
neyse üzüm çekirdeği de çok güçlü bir bağışıklık güçlendiriciymiş,polen de öyle.aslında ben bilinçli de yememiştim öylesine yararlı diye yiyodum tiroid için yemiyodum.
ne biliyim böyle işte durumlar.şimdi yeni başladım,üzüm çekirdeği,nar çekirdeği,arı sütü polen ve balı karıştırıp yiyorum,neler olacak bilmiyorum.