- 4 Ağustos 2009
- 4.569
- 4
ben euthyrox 50 mcg günde 1 tane kullanıyorum...benim tshım 4.5 idi...dr uygun gördüyse yarım yetreli olabilir ilacın değişik olduğu için yorum yapamıcam...ben 2007 öğrendim 1 sene kullandım ialcı tshım ancak düzeldi...1 senedir 2.5 civarındaydı..ama 1.5 aydır ılacımı almadım tatildi ramazandı derken...1 hafta önce test yaptırdım tsh ım 4.05 olmuş...acıkcası benimde şikayetlerim ilacı kullandığım halde hiç geçmiyor...hep yorgunum halsizlik,uyku hali,depresyon kolumu kaldırcak dermanım yok...ne olcak bilemiyorum 20 saatte uyusam uykuya doyamıyorum...kansızlıkta var bende...allah hepimizin yardımcısı olsun...multivitamin kullanmk istiyorum ama kilo yapar diye korkuyorum...zaten haşimatoda kilo yapıyo..
teforu duymuştum ama onu hiç duymamıştım canım.
bende kilo sorunu allaha şükür yokama saçlarım kupkuru cildimde öyle. kansızlık bendede var ve folik asit eksikliği çıktı. ben selenyum kullanmayı düşünüyorum, doktor tecbübesiz gibi geldi bana içim rahat değil açıkçası, bidahaki randevuda yeni doktor istiycemklava: allah yardım etsin hepimize kötü bi hastalıkmış, insanın yaşam standartlarını tepetaklak ediyo