Bu yuzden bilemiyolar gizli troid gibi dedi
Anti tpo
Ve anti tg ye bakmaya gerek gormuyolar dedi
Bana endokrin doktorum dedi ki
Tsh in bakildiginda normal olabilir ama bu normal bi insan icin
Sen hasimato hastasisin ve senin hamile kalman icin tsh in 1,5 un altinda olmasi gerek dedi
Zaten hamile kaldiginda yukselecek dedi
Tsh 2 nin ustunde iken hamile kalamazsin dedi kalsan da dusuk yada ozurlulukle sonuclanabilir dedi
Merhaba ilaçları düzenli kullanıyorum şuanda ama gebelik hala olmadı peki siz ilaçtan sonra mı hamile kaldınız ilacı kullanmadan önce mi?Ben haşimatoluyum kızlar gebe kalmakta sıkıntı yaşamadım daha öncede yazmıştım buraya ilaçları düzenli içip tsh değerini korumak önemli olan
Merhaba ilaçları düzenli kullanıyorum şuanda ama gebelik hala olmadı peki siz ilaçtan sonra mı hamile kaldınız ilacı kullanmadan önce mi?
Canım dün doktora sordum maalesef alakası yokmuş.Haşimato da selenyum kullanmak hastalığı tedavi ediyormuş diye duydum bu konuda bilgisi olan var mı?
Ben yine de denemeye düşünüyorum.birezilya fındığı bolca selenyum ihtiva ediyormuş. Faydasını götürürüm sizi bilgilendiririmCanım dün doktora sordum maalesef alakası yokmuş.
Bende özellikle araştırdım ama 2 tane doktora sordum hiçbir faydası olmaz tedavisi yok gibi konuştu sadece troidi denge de tutabilmek için ilaca devam etmem gerektiğini düşmeden de hamile kalmakta zorlanacağımı aksi halde düşüğe neden olacağını söyledi hatta bu arada düşürmüşte olabilirsin dedi.Ben yine de denemeye düşünüyorum.birezilya fındığı bolca selenyum ihtiva ediyormuş. Faydasını götürürüm sizi bilgilendiririm
Zaten yapılması gereken ilacı bırakmak değil ilaçla birlikte kullanıp sık sık kontrollerini yaptırmak inşallah fayda görürüm de sizlere de bir ışık olurum.Bende özellikle araştırdım ama 2 tane doktora sordum hiçbir faydası olmaz tedavisi yok gibi konuştu sadece troidi denge de tutabilmek için ilaca devam etmem gerektiğini düşmeden de hamile kalmakta zorlanacağımı aksi halde düşüğe neden olacağını söyledi hatta bu arada düşürmüşte olabilirsin dedi.
İnşallah canım keşke faydası olsa yok ben o manada söylemedim doktorum benim ilaca sürekli devam etmem gerektiğini selenyumun hiçbir faydası olmayacağını söyledi .Zaten yapılması gereken ilacı bırakmak değil ilaçla birlikte kullanıp sık sık kontrollerini yaptırmak inşallah fayda görürüm de sizlere de bir ışık olurum.