- 5 Haziran 2011
- 375
- 1
- 316
kızlar merhaba be daha önceden yazmıştım en son tsh 3,05 idi 2 hafta sonra tekrar ölçtürdüm dahiliyeye 4,02 çıktı yükselmeye başlamış yani..dahiliye doktorum ilaca başlayalım dedi eutrox 25mg ilaç verdi kullanıyorum iki gündür..merak ettğim bişey var gebeyim 18 haftalık ve kullandığım diğer ilaçlar demir ve vitamin birde troit ilacı işte arkadaşlar bu troit ilacı kan pıhtılaşması yaaprmı?bazı arkadaşlar asprinde kullandıklarını söledi pıhtılaşmayı engellemek için hamile arkadaşlar troit ilacı kullanıp aspirin kulllanmayanlar da varmı aranızda??onu merak ettimm..
tatlım yükselmesinden korkma, benim 5e kadar çıktı ama tıkır tıkır düzeldi ilaç dozaj revizyonuyla :) ben gynoferon(kan ve demir berabermiş galiba bu), decavit, levitron, magnorm(magnezyum) bide ocean diye balık yağı kullanıyorum, tansiyon sorunum da var preeklamsi ihtimalinden dolayı eğer tansiyonum çok çıkarsa da(14/8+) hastaneye gitmeden bitane içip öyle çıkacakmışım... yani sürekli 5, lüzum olursa 6 ilacım var :) kan sulandırıcı kullanmıyorum ama, 2. düzey ultrasonda doktorum "şuan seni ilaca boğmak istemiyorum bu yüzden kalsiyum ve kan sulandırıcı vermiyorum" demişti, onlar da gelirse sen hesapla :) yapıyo olsa bu zamana kadar bana söylerlerdi herhal, kaç doktor değiştirdim hepsi de biliyo levitron kullandığımı...