How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Haşimato olupta hamile kalanlar

Anti tpo anti tg bakıldı mı antikorlar çok iyi önemli doktorum baskılayak tedavi uygulayacağız dedi
Bende de haşimato var ama hiçbi doktor bunu engel olarak görmüyor. Tsh ımı ve diğerlerini kolay baskıladığımız için olabilir mi acaba. Tsh ım ne zamandır 1 i geçmedi

Yarın jinekologa gidecegim inş.reglimin 3.günü vajinal ultrasonla baktıracagım.yumurtalık rezerveme baktıracagım.gerçi tahliller yapılmıştı bu konuyla ilgili bi sorun yok demişti dr.ama ovulasyon takibi yaptırmak istiyorum.ilk kez gidecegim bunun için bakalım kısmet :)

kızlar bugün tsh değerlerimde anormallikler var diye endokrine gittim dört aylık hamileyim haşimato teşhisi konuldu ne yapmam lazım pazartesi prof.olacakmış tekrar gel dediler çok korkuyorum bebeğime bişey olacak diye

kızlar bugün tsh değerlerimde anormallikler var diye endokrine gittim dört aylık hamileyim haşimato teşhisi konuldu ne yapmam lazım pazartesi prof.olacakmış tekrar gel dediler çok korkuyorum bebeğime bişey olacak diye
Hiç korkmayın gebelikte önemli olan tsh sık sık kontrole gidersiniz haşimatonun tedavi yok gebe kalmayı zorlaştırıyor yumurta kalitesini etkileyebilir demişti doktorum düşük olabilir ama tsh normal ise çok önemli değil dediler

Sayin kubrayvaz, benim de antikorlarim cok yuksekti, anti tpo ve antitg den biri 600, digeri 1184 idi. Doktorlar bunu dusurecek ilac yok diyorlar, ancak Ben gida intolerans testi yaptirdim,maya ve bugday intoleransi cikti, bunlari tamamen kestim, daha once sonuc alamadigim tup bebek tedavisi sonuc verdi, dunya tatlisi bir bebegim oldu, bu arada antikorlarim da hemen hemen normal seviyrlere geldi.7 ay maya, 9 bugday tuketmedim. Dogumdan sonra 8 ay boyunca hergun pasta, borek, yedim, antikorlarim gene cildirdi, gluteni kestim, yine duzeldi, daha once ki yillarda deneyimlerimi bu sitede cok detayli paylastim, ilginizi cekerse okuyabilirsiniz.

MERHABA SİZİ GIDA İNTOLERANSI TESTİ İÇİN KİM YÖNLENDİRDİ. NERELERDE HANGİ BÖLÜMLERDE YAPILABİLİR? Bİ YARDIMCI OLURSANIZ ÇOK MUTLU OLURUM ÇÜNKÜ ANTİKORLARIM DELİRMİŞŞŞLERRR :)

Arkadaşlar ben ilk çocuğumu 2011 yılında dünyaya getirdim. Yaklaşık 2 yıl sonra hasimato teşhisi konuldu. TSH 64 olmuştu. Antikorlar ise 400 lerde idi. 1 yıldır ilaç yani 100 luk levotirion kullanıyorum. Son yaptırdığım tahlil beni resmen şok etti çünkü anti tpo 25, anti tg ise 3.9 çıktı. Bu değerler hasimato için çok düşük bilirsiniz. Ben bütün ramazan boyunca her iftarda çok dua etmiştim bu hastalığının geçmesi için. Çünkü 2. Bebeği istiyoruz ve düsük yapmaktan çok korkuyorum. Ayrıca son 1.5 aydır her gün 2 şu bardağı evde mayalanan kefir içiyorum. Kefir in bağırsak Florası ni duzeltttigini ve bunu da dolaylı olarak Antikorlar düşürdüğünü düşünüyorum. Kefir mutlaka deneyin arkadaşlar. Tabi doğal ev kefir ini. Öncesinde Antikorlar inizi olcturun 2 ay kefir kullandıktan sonra tekrar olcturun.
Canım merhaba bu yazıyı yazali epey bir vakit olmuş fakat ben kefirle hasimato arasındaki bağı araştırmaya çalışıyorken yazınızı buldum . Çok sevindim çünkü içimden bir ses benimde derdime derman olacak diyor. Ortalama 15 gündür tüketiyorum troid değerim 1 den 0,38 e dusmus yani bugün 75mg levetron içtim bundan sonra azalmaya devam edicek sanki sizde nasıl oldu tamamen kurtuldunuz mu hasimato dan antikorlariniz ne alemde

arkadaşlar hamile kalanlar kalmaya çalışanlar son durumları yazar mı neler yaptır neler iyi geldi , hangi testleri atlamamız gerekir hamilelik öncesi

kizlar bende hasimatoyum iki sene cocuk istedik olmadi doktorda butun testleri yaptirdik sadece hasimato var dediler oda ilacla olur dediler ilaclarinizi ihmal etmeyin ben cok farkli dozlarda kullandim.carpinti yapti ara ara biraktim .hamileligimde tedaviye o ay baslicaktim artik ona odaklanmistim o ay geldi .yani ilacinozi ihmal etmeyin hamile kalirsiniz

kızlar banada haşimato teşhisi koyuldu bebek denemelerinden hep olmsuz sonuç alıyodum eşimde sorn yoktu bendede yok haşimato harici bişey cok hormon tesleri yapıldı herşeye bakıldı haşimato teşhisinden sonra ilaç kullanmaya başladm tshm düşmeye başladı ilaçla birlikte dereotu aç karna vede zencefil suyunu sıkıp bi yemek kaşığı yedim ama zencefil suyunu bıraktm dayanamadm bi süre sonra cok zor içiliyo yanlız ben kendi çapımda araştrmalarım sonucu gluteni tamamen hayatımdan çıkardım yemek pişirdiğim tencerelere kadar araştırın glutensiz nasıl yaşanır ilacım eux ile başlayan içerisinde laktoz barındıran bi ilaç laktozuda cok azaltmaya çalıştm yani sütü yogurdu peyniri çoook azallttm. farklı bi marka daha ilaç var bu tsh düşsün diye verilen onun içinde az miktar gluten bulunuyo gluteni tamamen kesmek lazm bence haşimatolu olup hamile kalırsam bu sayfaya yazıcam dedim bebek sahibi olmak isteyenlere umut olsn kesinlikle yediklerinizle alakalı ve vucutta eksik olan bişeyler var bu arada az miktarda selenyum kullanmayı denedim d vitaminim cok eksikti onu baya yükselttm ampuller kullanıp. kesinlikle sekeri margarini ve marketlerde satılan sıvı yağları hayatımdan çıkardım bol bol ceviz kendim kırıp yedim yeşil zeytin kendim kurdum yedim doğal zeytin yağı kullandm pekmez bal gibi şeyleride hayatımdan tamamen çıkarttım kahve çay sodayı bıraktm tamamenn kurufasulye kımızı yesil mercimek et özellikle organik yumurtayı çok aşırır haşlamadan tükettim tuz olarak hamile kalmayı düşündüğüm için kristal doğal çankırı kaya tuzunu kullandm onda iyot var ama diğer elementlerle birlikte orantılı olduğu için ve gebelik düşündüğüm için kullandm şuan hamileyim allah bütün isteyenlere tez vakitte hayrlısıyla versin inş. antikolarım 160 180 civarı hamile kaldım

Back