selam kızlar öncelikle bütün yazıları en baştan beri okudum .. üzüldüm sevindim bazı yazılarda...bende haşimato hastasıyım tsh sürekli 4 yada 5 di en son 8.5 çıkmıştı ama tedaviyle düşürdük..3 ay boyunca ilaç kullanmadım ve sabit kaldı tsh 'ım.. ve tüp bebeğe başladım doktorumla ortak kararla ve 2. denememdi şükürler olsuun hamileyim 6. haftalık 3 gün önce keseyi gördüm ama tsh tahl,ili yaptırdım birde baktımki 13 çıkmış ben tabi şok oldum hemen tahlili alıp doktoruma gittim oda şaşırdı bu kadar nası çıkar en fazla 8.5 a çımıştı çünki.. ben ağlamaktan zaten sorucağım herşeyide unuttum çok acil bi dahiliyeye git dedi bana.. bende hemen o gün gittim yani 3 gün önce keseyi gördüğüm gün böyle bi şok yaşadım keseyi gördüğüme sevinemedim bile.. neyse dahiliyeye gittim anlattım durumumu sakin ol dedi ve günde 1 tane sabahları bu ilacı euthyrox verdi.. 3 gündür içiyorum 15 gün sonra tsh yap gel dedi ama çok korkuyorum böyle bi durumda olan varmı kızlar bu nası bi süreç hamile kaldığıma sevinemedim bile....çok korkuyorum nolur yazmadan geçmeyin
gebelikte geçici olarak tsh yükselir diye uymuştum.sanırım birbirine benzer hormonlarmış.tsh ve bhcg...druna bi sor.