How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Haşimato olupta hamile kalanlar

0qbb.jpg

burada yazıyor canım açıkça... bu arada başlamak için gitmeden önce arayıp kayıt yaptırmakta ya da ne zaman başlayacağı hakkında bilgi almanda fayda var çünkü ben bu çarşamba 3. haftasına gidicem zaten toplam 5 hafta sürüyo baştaki konular da önemli...

Bi de bu kadar vakti olmayanlar için Central Hospital'in bir günlük anneliğe hazırlık eğitimi vardı, ben de ona katılmıştım. Tabi süre kısıtlı, ama yine de memnun kalmıştım.

kızlar selam aklıma bişe takıldı ben şuan hipotroit için eutrox 25 mg kullanıyorum hamileyim.en son 3 hafta önce ölçtürdüm 2,5 civarıydı...dahada düşüp HİPER TROİTE cevirebilirmi sizce?korkuyorum

kızlar selam aklıma bişe takıldı ben şuan hipotroit için eutrox 25 mg kullanıyorum hamileyim.en son 3 hafta önce ölçtürdüm 2,5 civarıydı...dahada düşüp HİPER TROİTE cevirebilirmi sizce?korkuyorum

canım benim değerlerim ilaç dengesizliği yüzünden 0,014e kadar düştü ama doktorun yenidrn düzenlemesiyle kolayca.eski haline dönüşüyo ama daha düşermiydi bilemiyorum

benim tshde 10 çıktı hafta için endokrolojiye gitcem eşimde varioksel var bu değerlerle nasıl bebek sahibi olcaz biz

benim tshde 10 çıktı hafta için endokrolojiye gitcem eşimde varioksel var bu değerlerle nasıl bebek sahibi olcaz biz

tsh'tan korkma canım, benim 33ler çok çabuk düzeldi... ama diğer konuda bilgim yok, o yüzden ona yorum yapamıcam...

tsh'tan korkma canım, benim 33ler çok çabuk düzeldi... ama diğer konuda bilgim yok, o yüzden ona yorum yapamıcam...

bugün gittim endokrolojiye hamilelik için çok büyük bi engel değil ama ömür boyu ilaç kullancaksın dedi 1 ay sonra tekrar çağırdı sen ne kadar sürede hamile kaldın

bugün gittim endokrolojiye hamilelik için çok büyük bi engel değil ama ömür boyu ilaç kullancaksın dedi 1 ay sonra tekrar çağırdı sen ne kadar sürede hamile kaldın

tatlım planladık, ilk denemede diyeyim... hamileliğe hiç engel değil, sadece tsh'ını dengede tut kâfi... 1 ay normal bi süre bide, doktor ilaç verdiyse ihmal etme, ben bilmemkaç zamandır ilaç kullanıyorum, şükür hiç sıkıntı yaşamadım...

tatlım planladık, ilk denemede diyeyim... hamileliğe hiç engel değil, sadece tsh'ını dengede tut kâfi... 1 ay normal bi süre bide, doktor ilaç verdiyse ihmal etme, ben bilmemkaç zamandır ilaç kullanıyorum, şükür hiç sıkıntı yaşamadım...

başka sorununuz yokmuş hemen nasip olmuş demek bizde sorun dolu

Arkadaşlar, Hashimoto gebeliğe engel değil. Eğer ilacınızı düzenli kullanırsanız, değerleriniz kontrol altında olursa öyle korkunç bir hastalık değil. Canınızı sıkmayın lütfen. Bende de hashimoto var ama korunmayı bırakınca 2. denemede hamile kaldım. Stres yapmayın, içinizi ferah tutun. Stres, hashimotodan daha tehlikeli bence. Dilerim isteyen herkes hayırlısıyla yavrusuna kavuşur.

Arkadaşlar, Hashimoto gebeliğe engel değil. Eğer ilacınızı düzenli kullanırsanız, değerleriniz kontrol altında olursa öyle korkunç bir hastalık değil. Canınızı sıkmayın lütfen. Bende de hashimoto var ama korunmayı bırakınca 2. denemede hamile kaldım. Stres yapmayın, içinizi ferah tutun. Stres, hashimotodan daha tehlikeli bence. Dilerim isteyen herkes hayırlısıyla yavrusuna kavuşur.

Bebeğin için tebrik, açıklaman için teşekkür ederim. :) Kesinlikle katılıyorum... Bebeğini de sağlıkla kucağına alman nasip olsun inşallah...

Amin, çok teşekkürler. Sizin de doğuma az kalmış anladığım kadarıyla. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.

İlacınızı kullandığınız sürece hamile kalmak için problem değil bu hastalık..

Yazmadan geçemedim. Ben de 3 yıl önce anti tg 217 çıktı ve haşimato olduğumu öğrendim. Tsh ve diğer tiroit hormonlarım normal seviyedeydi. Normal yoldan hamile kaldım. Hamileyken de ara ara tsh düzeyine bakıldı. Oğlum şu an 9 aylık ve de gayet sağlıklı. Hamile kaldıktan sonra tiroit hormonlarını kontrol altında bulundurduktan sonra sorun yok.

Amin, çok teşekkürler. Sizin de doğuma az kalmış anladığım kadarıyla. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.

amin siz de sağ olun... muhtemelen 14 günüm kaldı, tabi normal beklediğim için kısmet birazcık, neyse, bu süreçte de neredeyse hiç sorun yaşamadım tiroidle alakalı, ilacımı da çok uslu kullandım, doktor kontrollerimi de hiç aksatmadım ama onu belirteyim, içiniz rahat olsun...

Merhaba ben 8+2 g
nlük hamileyim dün TSH ımın 5 olduğunu öğrendim ve çok moralim bozuldu yarın hemen bir dahiliye uzmanına görüneceğim inşallah bebeğim etkilenmemiştir.

Merhaba ben 8+2 g
nlük hamileyim dün TSH ımın 5 olduğunu öğrendim ve çok moralim bozuldu yarın hemen bir dahiliye uzmanına görüneceğim inşallah bebeğim etkilenmemiştir.
Dahiliye seni endokrine sevk eder büyük ihtimal. İlaç kullanırsın düşer hemencik :)

Dahiliye seni endokrine sevk eder büyük ihtimal. İlaç kullanırsın düşer hemencik :)

Sağol canım ilaç kullanıyorum zaten ben yıllardır hipotiroidi hastasıyım 100 mg. eutrox kullanıyorum sanırım dozunu arttıracaklar

Sağol canım ilaç kullanıyorum zaten ben yıllardır hipotiroidi hastasıyım 100 mg. eutrox kullanıyorum sanırım dozunu arttıracaklar
Dozunu arttırırlar canım..Benim 3 çıkmıştı. Yarım doz artırdı...
Her ay mutlaka test yaptır..
Allahtan erken fark etmişsin.. 4. haftasında tiroid tahlilleri yapılsaydı daha iyi olurdu. Erkenden başlardın..

geçmiş olsun cedrus, kamuran85'e katılıyorum, ben de yıllardır hipotiroidi hastasıyım ve ilk baş normal çıkan değerlerim zamanla artmıştı sadece ilacın dozajı artırılıyor ve ekstra birşey yapılmıyor, moral bozmana gerek yok...

Back