- 5 Haziran 2011
- 375
- 1
- 316
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar selam aklıma bişe takıldı ben şuan hipotroit için eutrox 25 mg kullanıyorum hamileyim.en son 3 hafta önce ölçtürdüm 2,5 civarıydı...dahada düşüp HİPER TROİTE cevirebilirmi sizce?korkuyorum
benim tshde 10 çıktı hafta için endokrolojiye gitcem eşimde varioksel var bu değerlerle nasıl bebek sahibi olcaz biz
tsh'tan korkma canım, benim 33ler çok çabuk düzeldi... ama diğer konuda bilgim yok, o yüzden ona yorum yapamıcam...
bugün gittim endokrolojiye hamilelik için çok büyük bi engel değil ama ömür boyu ilaç kullancaksın dedi 1 ay sonra tekrar çağırdı sen ne kadar sürede hamile kaldın
tatlım planladık, ilk denemede diyeyim... hamileliğe hiç engel değil, sadece tsh'ını dengede tut kâfi... 1 ay normal bi süre bide, doktor ilaç verdiyse ihmal etme, ben bilmemkaç zamandır ilaç kullanıyorum, şükür hiç sıkıntı yaşamadım...
Arkadaşlar, Hashimoto gebeliğe engel değil. Eğer ilacınızı düzenli kullanırsanız, değerleriniz kontrol altında olursa öyle korkunç bir hastalık değil. Canınızı sıkmayın lütfen. Bende de hashimoto var ama korunmayı bırakınca 2. denemede hamile kaldım. Stres yapmayın, içinizi ferah tutun. Stres, hashimotodan daha tehlikeli bence. Dilerim isteyen herkes hayırlısıyla yavrusuna kavuşur.
Amin, çok teşekkürler. Sizin de doğuma az kalmış anladığım kadarıyla. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.
Dahiliye seni endokrine sevk eder büyük ihtimal. İlaç kullanırsın düşer hemencik :)Merhaba ben 8+2 g
nlük hamileyim dün TSH ımın 5 olduğunu öğrendim ve çok moralim bozuldu yarın hemen bir dahiliye uzmanına görüneceğim inşallah bebeğim etkilenmemiştir.
Dahiliye seni endokrine sevk eder büyük ihtimal. İlaç kullanırsın düşer hemencik :)
Dozunu arttırırlar canım..Benim 3 çıkmıştı. Yarım doz artırdı...Sağol canım ilaç kullanıyorum zaten ben yıllardır hipotiroidi hastasıyım 100 mg. eutrox kullanıyorum sanırım dozunu arttıracaklar