How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Haşimato olupta hamile kalanlar

arkadaşlar bende haşimatoluyum ve 12 haftalık ikiz bebeklerime hamileyim hamdolsun. benim kafama takılan vitamin kullanımı. dr um elevit başlamamı söyledi fakat bildiğim kadarı ile bizim kanımızda a vitamini ve beta keroten fazlalığı var. multivitaminlerdeki a vitamini ile bu dahada artacak ve gebelikte fazla a vitamini bebekte sorunlara yol açabiliyormuş. sizler hangi vitaminleri kullandınız? bu konuda bilgisi olan var mı
Selam, Ben hamileligimde multi tabs provit lgg. Kullanmistim, a vitamini icermiyor hem de probiyotik ilaveli, ancak son ay , ithalati yspilmadigi icin yine vit a icermeyen baska bir multivit gecmistim, 2. Sinin adini unuttum, multi tabs de belki baslanmustir tekrar ithalatina

merhaba ben 27 temmuz 2015 de adet olmuştum. adetimin 3.günü jinekolojik muayene oldum kist çıkmadı çok şükür. adetimim 5. günü sabah akşam klomen kullandım. sonra tekrar doktora gittik ve 2 tane yumurtam oluşmuştu sağ ve solda ve ertesi gün yumurta çatlatma iğnesi vuruldum. ve ilişkş takvimi verdi 8-10-12-14-16 ağustos ve bugun 25 ağustos adet oldum. herşeye uymamıza rağmen hamile kalamadım. dün ağla ağla helak oldum.

3 ay aynı tedaviyi uygulayacak doktorum. yarın yine başlıyoruz.

bu dönemde ne yemeli nelere dikkat etmeliyiz

rabbim isteyen herkese evlat nasip etsin.

bide amh yaptırmayı düşünüyorum aranızda yaptıran var mı?

doktoruma söyleyeceğim çünkü hiç bakılmadı amh sonucuma

merhaba ben 27 temmuz 2015 de adet olmuştum. adetimin 3.günü jinekolojik muayene oldum kist çıkmadı çok şükür. adetimim 5. günü sabah akşam klomen kullandım. sonra tekrar doktora gittik ve 2 tane yumurtam oluşmuştu sağ ve solda ve ertesi gün yumurta çatlatma iğnesi vuruldum. ve ilişkş takvimi verdi 8-10-12-14-16 ağustos ve bugun 25 ağustos adet oldum. herşeye uymamıza rağmen hamile kalamadım. dün ağla ağla helak oldum.

3 ay aynı tedaviyi uygulayacak doktorum. yarın yine başlıyoruz.

bu dönemde ne yemeli nelere dikkat etmeliyiz

rabbim isteyen herkese evlat nasip etsin.

bide amh yaptırmayı düşünüyorum aranızda yaptıran var mı?

doktoruma söyleyeceğim çünkü hiç bakılmadı amh sonucuma

Merhabalar kızlar, ben de hashimato hastasıyım 2009 dan beri ilaç kullanıyorum düzenli olarak. 1.5 yıldır korunnuyoruz henüz bebeğimiz olmadı tüm tahlilleri yaptırdım önceleri prolaktin yüksek çıkıyordu ama sonra düzeldi 3 aydır doktorum serophene kullandırdi ama sadece bir yumurta elde edebildik ,suan adetime 2 gün var ama yine olmadı eminim :KK61:benim aklıma takılan anti tpo yüksekliği gebeliğe engel mi çünkü benim 1000 den yüksek çıkmıştı bi ara. Bu arada bulunduğum şehirde endokrinci olmadigindan dahiliye de kontrollerimi yaptırıyorum. Hashimato olup da benim gibi uzun süre uğraşıp hamile kalan varsa lutfen bana da yol gösterin :KK61:

Ben 2 ay klomen ve çatlatma iğnesi oldum ama hamile kalamadım.
Yarın doktor histeroskopi yapacak hiç olan var mı genel anestezi yapılacak.
Adetli iken rahim duvarı ince olur yumurtalama dönemi ile beraber kalınlaşır dedi.
Benim adet döneminde 6 mm yada 8 mm 3 adet dönemini gözlemledi.
İlaçla incelmedİ dedi.
Hsg çekilmiştim ama histeroskopi canlı kamera rahim duvarını daha iyi görebiliyolarmış.
Tüp bebek işmenine geçsek de histeroskopi yapmalıyız dedi tüp bebek olmayabilir dedi
Rahim kalınlaşmasının sebebini bulmalıyım dedi

Merhabalar kızlar, ben de hashimato hastasıyım 2009 dan beri ilaç kullanıyorum düzenli olarak. 1.5 yıldır korunnuyoruz henüz bebeğimiz olmadı tüm tahlilleri yaptırdım önceleri prolaktin yüksek çıkıyordu ama sonra düzeldi 3 aydır doktorum serophene kullandırdi ama sadece bir yumurta elde edebildik ,suan adetime 2 gün var ama yine olmadı eminim :KK61:benim aklıma takılan anti tpo yüksekliği gebeliğe engel mi çünkü benim 1000 den yüksek çıkmıştı bi ara. Bu arada bulunduğum şehirde endokrinci olmadigindan dahiliye de kontrollerimi yaptırıyorum. Hashimato olup da benim gibi uzun süre uğraşıp hamile kalan varsa lutfen bana da yol gösterin :KK61:
Merhaba canım bende haşimato hastasıyım 2 yıldır uğraşıyoruz ama hamile kalamadım aşılama ve iğne tedavisi denedik ama olmadı .
Haşimato hastası olduğumu öğreneli 2 ay oldu ve doktorum zor hamile kalabileceğimi söyledi .
Kişiden kişiye değişebilir bu durum okuduğum bi yazıda bu antikorlar spermi öldürdüğü için gebeliğin gerçekleşemediği yazıyordu.

Bende haşimato hastasıyım. 1,5 yıldır uğraşıyorız hamile kalamadım. Aşılama ve tüp bebek henüz denemedik.

Hamile kalmaya engel değil ama zorlaştırdığı doğru dedi doktorum

Haşimato olup çocuğu olan çok hastası varmış

Prolaktin yüksekliğim benimde vardı. Haşimato olduğumu öğrenmeden önce vardı.

Meğer prolaktinimi yükselteb haşimato imiş

Bir gün 50 bir gün 25 euthrox içiuorum

Bende haşimato hastasıyım. 1,5 yıldır uğraşıyorız hamile kalamadım. Aşılama ve tüp bebek henüz denemedik.

Hamile kalmaya engel değil ama zorlaştırdığı doğru dedi doktorum

Haşimato olup çocuğu olan çok hastası varmış
Evet doğru bu durumda olup hamile kalanda var ama kalamayan da bu yüzden benim tek sorunum haşimato ben bu yüzden olmadığını düşünüyorum.
Geçen gün tüp bebek doktoruyla görüştüm sebepsiz demek bir sorun var ama bulunamıyor demek dedi oysa senin sorunun belli haşimato dedi

Eylül ayında histeroskopi oldum

Miyom oluştu temmuzda hormon ilaçlarından adet dönemindede kaybolmayınca ameliyat oldum

Aşılama yada tüp bebeğe geçsek haşimato kaynaklı olmamasından korkuyorum

Evet doğru bu durumda olup hamile kalanda var ama kalamayan da bu yüzden benim tek sorunum haşimato ben bu yüzden olmadığını düşünüyorum.
Geçen gün tüp bebek doktoruyla görüştüm sebepsiz demek bir sorun var ama bulunamıyor demek dedi oysa senin sorunun belli haşimato dedi
Evet prolaktini yükselttiğini duymuştum bende 50mg kullanıyorum.
Ne yapmalıyım bilmiyorum artık.

Adet olmayı bekliyorum gideceğim kadın doğuma

Yarında bakurköy devlet hast inferlite bölümüne gideceğim

Bugun endokrine gittim tekrar hizmet hastanesi arif ender yılmaz a

Kan tahlili yaptı perşembe çıkacak sonuçlar

Bende polip ameliyatı oldum temmuz ayında ameliyat olursam gebelik şansının yükseleceğini özellikle tüp bebek yapılacaksa mutlaka ameliyat olmam gerektiği söylendi.
Antikorlar vajina girişinde spermleri öldürdüğü için bazı haşimato hastaları hamile kalmakta zorluk yaşıyormuş tüp bebekte direk rahime yerleştirildiği için olma olasılığı var deniliyor ama bilemiyorum.

Eşimle tartıştık inan şimdi evlatlık alalım diorum.

Oda daha aşılama tüp bebek denemedik diyo

Gücümüz yok diorun maddi

İyi merkezler çok para

Eşim hala normal yolla doğal yolla diyor

Ama anlatamıyorum

Haşimato hastalığının yaptığı etki çok

Kısırlık
Adet düzensiLiği
Cinsel isteksizlik
Yumurtlama bozukluğu

Doktor söyledi

Bi tanıdığım bahçecide yaptı çok ii dedi aradım daha muayne 400 tl