- 26 Ekim 2019
- 403
- 640
- 44
- Konu Sahibi cibicibicibi
:)) Ben de seninle aynı yoldayım. Bir heyecanlanıyorum tamam tüp diyorum sonra amaan olmuyorsa olmasın diyorum sonra bir heyecan kalkıyorum tüp diyorum sonra yok biraz daha doğal deneyelim olacak diyorum öyle öyle 1.5 sene oldu :))Güzel haberlerini bekliyorum :) ya çok kararsızım regl günlerimde evet yaptiricam artık kesin kararım diye düşünüyorum sonrasında hadi biraz daha bekliyeyim diyorum..bir-iki aydır bu böyle.. jinekologumla konusucam prosedür vs. biliyorsun sol tüp tıkalı denmişti bana sadece hasimoto ile uğraşmıyorum anlican onun içinde arastirmalar içerisindeyim arvigo masajı,akapuntur..muhtemelen aşılama yaptırıp tekrar hsg cektirip gerek duyulursa histeroskopi, laparoskopi bunları uzun vadede düşünüyorum..Haziran 2020 iki yıl olucak bebek denemelerimiz o zaman kadar netleştirmek istiyorum birçok şeyi ki tüp bebeği düşüneyim..aklımda deli sorular en sonunda da düşüncelerden sıkılıp kalkıp dans ediyorum delilige vurdum artık :)) net bir kararım şimdilik yok cizelgem bu şekilde hayırlısı bakalım..sen denedin mi?
Sanırım ben artık yumurta toplatacağım, hiç olmazsa yumurta dondurtup sonra pişman olmayayım a geldi olay çünkü yaş ilerliyor...
Bana sorarsan sen de gözünü karart ve toplat yumurtalarını en azından köşede dursun haha.
Dans süper fikirmiş. Ben de bu arada youtuber leri takibe aldım. Bir çoğu aslında hayatta seyretmem diyeceğim insanlar ama kafam öyle dolu ki.Hatta bugün acaba kadınlar bunları çok sıkıntılı olduklarından mı seyrediyorlar dedim içimden belki de öyle. Biraz da kafayı boşaltmak lazım :)
Ne tür müzik seviyorsun?