- 26 Ekim 2019
- 403
- 640
- 44
- Konu Sahibi cibicibicibi
Şimdiye kadar olmadı yazık ki. Ya da kimyasa vs olduysa haberim yok ben çok nadir test yapıyorum çünkü korkuyorum rnegliyi beklemek daha rahat ettiriyor beni.Seni çok iyi anlıyorum..kullandığın şeyler gayet yararlı bence faydasını kendinde goruyorsan bırakma kessinlikle..bende ilk zamanlarda hiç kanullenmedim tiroit hastası olduğumu 7yil önce belirdi..ilacimi bile düzenli almadım..ama bebege karar verdigimde özellikle de hasimoto olduğumda kendimle barıştım..ben özelim ve bebek istiyorsam bedenime çok iyi bakmaliyim dedim..pre bebek sahibi olanları düşündüm ve eğer ben bu bedende Allah nasip edip bir bebek gelistiriceksem kendimi çok sevip özenli beslenme ve dikkatli olmaliydim..hala nasip olmadı ama bir gün olucak inşallah..bende aşılamayı düşünüyorum ama Aralık ayına kadar beklicem..Dr Lara çok güvenmiyorum çünkü birçoğu hemen tüp bebek diyor maddiyata cevirmisler..çok iyi araştır sende karar vermeden önce..biliyorsun bu rahatsızlık stresle çok alakalı..mditasyon spor seni rahatlaticak birseyler bul mutlaka..2litre şu içiyorum günde..kendimle konusuyorum..kendimden özür diloyorum bedenime çok yuklendigim icin bunlar çok rahatlatıyor stresi..bol bol dua ediyorum..kan vermek için çok hwyecanliyim çok dikkat ettim 3ay sonuçlar bakalım nasıl cikicak..sende de hiç gebelik olmadı dimi?
Söylediklerinde haklısın ben de aynı özenle davranıyorum ama stresli bir yapım var ve anksiyete sıkıntım da var dediğim gibi. Her zaman ortaya çıkan birşey değil özellikle son iki senedir olan birşey ve regli dönemi inanılmaz şeyler yaşıyorum bazen. Arada pasiflora vs ile geçiştiriyorum. Kontrol etmeyi öğrendim neyseki.
Bu ara ciddi hayat değişiklikleri yaşıyorum ben çünkü işimi bıraktım ve yurt dışına taşındım. Şimdi farklı bir düzen oturtma sancısı var bir yandan.
Doktor mevzusuna gelince benim doktorum tüp bebek seven birisi deil. Doğal olsun diye bekledik bir süredir amh düşük olduğu için artık deneylim dedik. Doğal olmasını kesinlikle tercih ediyorum çünkü doğal seleksiyon deden birşey var ve bence asıl olması gerekn de o. Dini bir bakış açısı değil bilimsel çünkü kaliteli olan yaiar ve tutunur mantığıyla bakıyorum. Allahtan hayırlısını diliyorum şu noktada.
Test sonuçlarını inan ben de çok merak ettim ve dualarım seninle. İnşallah en kısa zamanda sağlıklı güzel bebeğin olur.
Burada bir grup arkadaşla başladık biz bu hamile kalma çabasına şimdi 4-5 tanesi kaldılar. Onlar adına çok sevindim umarım bizim için de seviniriz. Ben imkansıza inanmıyorum, bilim ilerliyor ve bugün olmasa da olacak o bebek :)
Beslenmen ile ilgili biraz daha fazla bilgi verir misin?
Antikor durumun nasıl?