• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hasetlik mi çekememezlik mi bilemedim :/

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

esmerkadin

Aktif Üye
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2020
225
227
33
Merhaba hanımlar nasılsınız umarım iyisinizdir.
Dün ben üniversiteden mezun oldum ve hem tüm bölümler arasında birinci oldum hem de sınıf birincisi.Bu yüzden plaket ve bir kaç birincilik ödülü aldım.Bu özel günümde de heyecanımı sosyal medya üzerinde paylaştım.Fakat her anında yanında olduğum insanlardan bir kaçı tebrik dahi etmedi…..
Çok üzüldüm darıldım.
Allah razı olsun 50 küsür mesaj aldım.Onun dışında annem babam vasıtasıyla bir sürü tanıdık tebrikler yağdırdılar.Bir sürü özel hediye aldım .En güzel tebriği erkek arkadaşımdan aldım fakat yakın bildiklerim kaç sene aynı ortamda okuduğum lise arkadaşlarımdan bir kaçı tebrik dahi etmedi…Her özel günlerinde tebrikten kaçınmadım hep yanlarında oldum fakat bu günümde böyle yapmaları beni çok kırdı.
Bunun adı hasetlenmek midir nedir bilemiyorum.Unuttular diyemeyeceğim ben olsam görür görmez tebrik ederdim.
Siz olsanız bundan sonra nasıl davranırdınız bu insanlara?

insanlarin sizi tebrik mecburiyetleri mi var anlamadim yani size yazanlarla mutlu olmaya devam edin.
bu hasetlikten ziyade aman bananeciliktir ya da o an yazmamislardir.
yeni nesil saksaklanmaya cok alisiyor ayni oranda yergi alinca da hassasiyet gosteriyorlar, degisik bi yaklasim.
her özel günümde yanımda olan insanları ben tebrik ederdim.. O yüzden darıldım yakınlıktan ötürü

esmerkadin esmerkadin minimum beklenti maksimum mutluluk, herkesten ayni karsiligi goremeyebiliriz gunun sonunda biz insanlarda aldiklarimizi veriyor hale geliyoruz sizde aynisini yaparsiniz mizaciniza uygunsa.
onemli olan sizin basarinizin karsiligini almis olmaniz, bilmem kimin tebriginden daha kiymetli

Bidaha muhatap olmazdım? Benim de çevremde var öyle insanlar nasıl muamele görüyorsam aynısını yapıyorum. Artık adı hasetlik midir başka birşey mi onu bilemeyeceğim ama nedense kadınlar arasında çok oluyor 🤷🏻‍♀️
Maalesef ya bundan sonra kim ne veriyorsa o kadarını alır :/ Ben biraz hassasım o yüzden üzülüyorum hemen

minimum beklenti maksimum mutluluk, herkesten ayni karsiligi goremeyebiliriz gunun sonunda biz insanlarda aldiklarimizi veriyor hale geliyoruz sizde aynisini yaparsiniz mizaciniza uygunsa.
onemli olan sizin basarinizin karsiligini almis olmaniz, bilmem kimin tebriginden daha kiymetli
evet haklısınız sanırım başarı daha önemlidir :)

Tebrik etmediler diye hasetlik mi yapmış oluyorlar? İnsanın arkadaşları hakkında bu kadar kolayca böyle düşünmesi ne kadar kötü niyetlice. Art niyetli bir şey falan söylemiş olsalar, olumsuz bir eylemleri olsa anlıycam da yapmadıkları şey için hasetlik diyorsunuz. Sizin şu düşünceniz onların tebrik etmemesinden daha ayıp

Üniversiteden güzel dereceyle mezun olmuşum ,plaket ,birincilik ödülü almışım ve inan kimin tebrik ettiği kimin tebrik etmediği benim için önemli değil .Bunun adına hasetlenmek diyemem .Sosyal medyayı bu kadar önemseme derim ve tebrik eder başarılarının devamını dilerim 👏

Tebrik etmediler diye hasetlik mi yapmış oluyorlar? İnsanın arkadaşları hakkında bu kadar kolayca böyle düşünmesi ne kadar kötü niyetlice. Art niyetli bir şey falan söylemiş olsalar, olumsuz bir eylemleri olsa anlıycam da yapmadıkları şey için hasetlik diyorsunuz.
Her özel günlerinde varlığımı esirgemeden yanlarında bulundum.Evet tebrik etmediler diye böyle düşünüyorum çünkü nolursa olsun her daim yanlarında bulunmuşum bir tebrik çok mu zordu? Maalesef çoğu kişi bazı şeylere hasetlenerek bakıyor kıskanç kem gözlerle bakan insan sayısı çok fazla o yüzden böyle düşündüm.

Üniversiteden güzel dereceyle mezun olmuşum ,plaket ,birincilik ödülü almışım ve inan kimin tebrik ettiği kimin tebrik etmediği benim için önemli değil .Bunun adına hasetlenmek diyemem .Sosyal medyayı bu kadar önemseme derim ve tebrik ederim başarılarının devamını dilerim 👏
Teşekkür ediyorum bende hasetlenmek demedim sadece bilemedim ne olduğunu :110:

Merhaba hanımlar nasılsınız umarım iyisinizdir.
Dün ben üniversiteden mezun oldum ve hem tüm bölümler arasında birinci oldum hem de sınıf birincisi.Bu yüzden plaket ve bir kaç birincilik ödülü aldım.Bu özel günümde de heyecanımı sosyal medya üzerinde paylaştım.Fakat her anında yanında olduğum insanlardan bir kaçı tebrik dahi etmedi…..
Çok üzüldüm darıldım.
Allah razı olsun 50 küsür mesaj aldım.Onun dışında annem babam vasıtasıyla bir sürü tanıdık tebrikler yağdırdılar.Bir sürü özel hediye aldım .En güzel tebriği erkek arkadaşımdan aldım fakat yakın bildiklerim kaç sene aynı ortamda okuduğum lise arkadaşlarımdan bir kaçı tebrik dahi etmedi…Her özel günlerinde tebrikten kaçınmadım hep yanlarında oldum fakat bu günümde böyle yapmaları beni çok kırdı.
Bunun adı hasetlenmek midir nedir bilemiyorum.Unuttular diyemeyeceğim ben olsam görür görmez tebrik ederdim.
Siz olsanız bundan sonra nasıl davranırdınız bu insanlara?
Boşanın o arkadaşlarınızdan

Her özel günlerinde varlığımı esirgemeden yanlarında bulundum.Evet tebrik etmediler diye böyle düşünüyorum çünkü nolursa olsun her daim yanlarında bulunmuşum bir tebrik çok mu zordu? Maalesef çoğu kişi bazı şeylere hasetlenerek bakıyor kıskanç kem gözlerle bakan insan sayısı çok fazla o yüzden böyle düşündüm.
Yaptığınız şeylerde karşılık beklediğiniz ve en küçük olayda herkesin sizi kıskandığını düşündüğünüz için belki uzaklaşmışlardır. Ben de sürekli kıskanıldığını düşünen biriyle arkadaş olmak istemezdim

Bu ne drama yaaa... Yok evlenme teklifi aldım tebrik etmedi,yok ödül aldım tebrik etmedi,yok pasta üfleme storisi attım gördü kutlamadi,yok boşandım teselli etmedi, akrabam öldü bassagligina gelmedi...
Yani cidden bu kadar önemli mi sana emoji atmasi? Anında fikrin de degimis zaten,hemen haset cekemedi diye yapıştırmışsin eksiyi:)) maşallah,ne kadar yakın arkadaşınmis...

Not: benim arkadaşım olsan ben de en fazla emoji atardım heralde, bunun çekememezlikle değil de gören kişinin ilgisini çekmemekle alakası var bence. İlgimi çeken storilere cevap yazıyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X