Haşere sorununu nasıl halledebilirim!!

Tv de bir sey gormustum. Elektromanyatik hasere bocek fare kovucu. Onu bir deneseniz diyorum.

Siz bence de bu işte proflaşmaşmısınız ve bana göre çok soğukkanlı sayılırsınız:))Ben asla canlıyken tutamam heralde elimde peçeteyle!!Sizden taktik öğrenebilirim diye düşünmüştüm ama peçeteyle yakalamak baya ileri aşama henüz o seviyeye gelmedim yakaladıktan sonra dışarı ya da wc'ye mi atıyordunuz peki,öyle de yeniden girme riski olmaz mı!!

Hamam böceklerini peçetenin içinde sıkıp öldürüyodum. Ayyy kendimden tiksindim şu an kırkayakları bahçeye attım. Zehirli olduğu için cesaret edemedim öldürmeye bi de yöntemini bilmiyorum.

Eşim evde yok gece vakti de olunca mecbur bahçeye fırlattım. Hayatta yapamıycağım şeyler fakat evde bi miniğiniz olunca gözünüz dönüyo cesaret geliyo. Böcekler bi yana da o çiyanlar gerçekten fenaydı.

Tiksinmek ne kelime ben sizi gerçekten takdir ettim cesaretinizden dolayı:))Çoğu arkadaşım ve ben dahil öyle şeyler görünce kitlenip kalıyoruz!!:)Siz resmen cesaret ve fedakarlık örneği sergiliyorsunuz..Ayy o çiyandan denen canlı çok değişik hayvanın sürekli bir yerleri oynuyor kıpır kıpır ve dokuz canlı adeta..Gerçekten bilmiyorum onunla karşılaşınca ne yapmam gerektiğini hayvana ölümsüzlük zırhı giydirmişler:)!!

Amin..Demek ki biraz algı ve soğukkanlılık meselesi..ben karşımda öyle kocaman görünce sanki çok dayanıklıymış ve ölmeyip saldırıya geçecekmiş gibi düşünüyorum ki cidden bazıları normale göre çok dayanıklı oluyor..Şu yumurta olayı doğruysa zaten hepten yanarım!!

Ay teşekkür ederim çok güzel şeyler söylemişsiniz..

gerçekten ölmüyo o kırkayak.. yarabbim nasıl bi canlı o öyle ya içim titriyo irkiliyorum yazarken bile.. zaten sürünen şeylere karşı enteresan bi tikim var.. bi akrabamızın kızının saçının içine çöreklenip kafasından sokmuş gece uyurken.. annemi ve kardeşimi de ayağından sokmuştu. Mosmor olmuştu ısırdığı yer.. o yüzden fıttırıyorum görünce.

Bu arada bulabildiniz mi ilaç firması?

Rica ederim..Ya zehirliler değil mi üstelik bir de ben görünce kaçırıyorum onları bir de gelip sokmazlar iyidir!!(İlaçlama işini bu akşama doğru yöneticiye söyleyeceğim o daha alakalı böyle şeylerle yardımcı olur heralde..Beni benden alıyorlar ya yatağa kadar nası gelmiş o!!Lütfen siz de elinizle tutmayın öyle zehirli bir şeyi,görünce direk icabına bakın hem siz benim gibi korkmuyorsunuz..Allah korusun elinizle yakalamaya çalışırken size de zarar verebilir,ben biraz pimpirikliyim böyle durumlarda!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…