• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haşere sorununu nasıl halledebilirim!!

Giderleri kapalı tutmanız lazım.Banyo , tuvalet ve balkon giderlerini sadece kullanacağınız zaman açın.

Bunlar basit önlemler ama geldikleri yerleri tespit etmeye çalışın bence. Bizim parke altlarından öyle uzun kırk ayak benzeri böcekler çıkıyordu. Korkunç şeylerdiler, bir de hızlı geziyorlar. Bulduğum her yeri tıkadım artık gelmiyor. Gelebileceği yerleri tespit edin bence, akrep bir de tehlikeli. Dışarıdan geliyor olması gerek. Allah kolaylık versin.
Teşekkür ederim canım umarım kimse yaşamaz böyle tatsız olaylar evinde..O uzunların en uzunuyla karşılaştım bu sene işte evde!!Ben de kontrol edeceğim açıklık var mı diye..O uzunlarla karşılaşma anlarında ne yapıyordun peki canım ilaçla duş alıyorlar resmen nası gelebiliriz haklarından!?

Teşekkür ederim canım umarım kimse yaşamaz böyle tatsız olaylar evinde..O uzunların en uzunuyla karşılaştım bu sene işte evde!!Ben de kontrol edeceğim açıklık var mı diye..O uzunlarla karşılaşma anlarında ne yapıyordun peki canım ilaçla duş alıyorlar resmen nası gelebiliriz haklarından!?
İlaçla ölmüyor tırtıl benzeri uzun böcekler, ne kadar gezdiler evde, iki günde bir tane görüyorduk. Korkudan oturamaz oldum evde. Reid almıştık, tablet ve sprey şeklinde hiçbir işe yaramadı. Üzerine resmen tüm kutuyu sıktığımı bilirim, erkek kardeşim süpürgeyle öldürdü de öyle öldü. Ev kiralık ilaçlama masrafına girilmez. Gittim bir kilo çimonto aldım bende. Allaha şükür bir yıldır hiç görmedim onlardan. Banyo giderleri, tezgah altları, mutfak, banyo lavobosu altı her yerden geliyorlardı, korkunçtu.

Teşekkür ederim canım yardımcı olduğun için tarım ilacını araştıracağım..İlaçlar öldürmeyince kaçıyorlar hemen ve üreme hızları çok yüksek olduğundan korkuyorum ürerler diye..Ama artık karşılaşırsam daha cesaretli ve soğukkanlı olmaya dikkat edeceğim çünkü ne zaman,nereden çıktıkları belli oluyor..Karşılaştığın o çok büyük olanı nası öldürdün ya da evden uzaklaştırdın canım,öyle büyüklerle karşılaşma anında ne yapmalıyız çok hızlı ve dayanıklılar normal böceklere göre?:KK43:(
İsini bitirmek cok ta zor degil kafasina terlikle bir yapistiriyoruz olmadi iki üc ölüyorlar. Bu arada öldürdügümüz yeri camasir suyuyla siliyorum. Be kadar dogru bilmiyorum ama yumurtalari kalabiliyor diye duymustum. Bir ay once ilaclattim suan hic yok evde cok sükür darisi basina.

Akrep dediğin Kulağakaçan böceğidir belki çok benziyor akrebe, bi yağmur yagsin nem rutubet olsun doluyorlar eve

Akrep dediğin Kulağakaçan böceğidir belki çok benziyor akrebe, bi yağmur yagsin nem rutubet olsun doluyorlar eve
Yok canım akrep olduğuna eminim kulağakaçanın da arkasında kancası var ama akrep kadar büyük ve kalın olmuyor..Böyle büyük olanlarla karşılaştın mı peki evde çözümü nedir?

İlaçla ölmüyor tırtıl benzeri uzun böcekler, ne kadar gezdiler evde, iki günde bir tane görüyorduk. Korkudan oturamaz oldum evde. Reid almıştık, tablet ve sprey şeklinde hiçbir işe yaramadı. Üzerine resmen tüm kutuyu sıktığımı bilirim, erkek kardeşim süpürgeyle öldürdü de öyle öldü. Ev kiralık ilaçlama masrafına girilmez. Gittim bir kilo çimonto aldım bende. Allaha şükür bir yıldır hiç görmedim onlardan. Banyo giderleri, tezgah altları, mutfak, banyo lavobosu altı her yerden geliyorlardı, korkunçtu.
Aynen sizi çok iyi anlayabiliyorum ama sizinki mutlu son olmuş ne güzel darısı başıma:)

Hadi ya size de çok geçmiş olsun:KK43:(Güya apartman ilaçlanıyor,olmadı bir kez daha araştırıp kendim yaptırıcağım ama çoğu kişi tek başına benim evimin ilaçlanmasının faydalı olmayacağını söylüyor..Ben de hamam böceği ve kırkayağın büyüğüne denk geldim evde..Bu arkadaşlar resmen hormonlu diğer böceklerle ilgileri yok,ilaç sıkınca tınlamıyorlar bile!!
Kendiniz ev tipi ilaçlar sıkmayın bağışıklık kazanıyolar çünkü. Beni ilaçlama yaptırdığım firma sadece sizin evin ilaçlanması yeterli dedi. Gerçekten de yetti. Dediğim gibi siz kendiniz garanti veren iyi bi firma bulun. Büyüğü küçüğü sadece anteni olanı bile ters döndü çok şükür. Huzur buldum vallahi. Darısı sizin başınıza..

Kendiniz ev tipi ilaçlar sıkmayın bağışıklık kazanıyolar çünkü. Beni ilaçlama yaptırdığım firma sadece sizin evin ilaçlanması yeterli dedi. Gerçekten de yetti. Dediğim gibi siz kendiniz garanti veren iyi bi firma bulun. Büyüğü küçüğü sadece anteni olanı bile ters döndü çok şükür. Huzur buldum vallahi. Darısı sizin başınıza..
Sizin adınıza çok sevindim gerçekten umarım bu sorunu ben de en kısa zamanda aşarım:)Peki evde karşılaştıklarınız bahsettiğim gibi büyüklerden miydi?

Daha önce bir kere daha sordum arkadaşlar ama ilaçlama da pek etkili değil küçük değilse bile büyük olanlR geliyorlar dışarıdan ve görünce resmen kendimden geçiyorum kocamanlar,bu yaz akrep bile gördüm..Sürekli yoklar ama bu yaz özellikle dışarıdan gelen bir akrep bir kez de çiyan gördüm..Karşılaşınca da cidden sıkıntı yaşıyorum çünkü böcek ilacı ile resmen gargara yapıyor bunlar!!!Ne olur konum kaldırılmasın ve tecrübeli arkadaşlar yardımcı olsunlar ne oluurrrr:KK43:(

karakoyde alt gecitte bocek ilaclari satan dukkanlar var. bayer'inkiler en etkililer. bizim evde de gumuscun vardi, k othrine aldim cok etkili.

Sizin adınıza çok sevindim gerçekten umarım bu sorunu ben de en kısa zamanda aşarım:)Peki evde karşılaştıklarınız bahsettiğim gibi büyüklerden miydi?
Başparmağım kadar uçan hamam böceği de vardı sadece yeni çıkmış antenden ibaret yavrusu da. Kırkayak da tüylü olan zehirlilerden. O da orta parmak uzunluğunda vardı.. ıyy fena oldum vallahi

karakoyde alt gecitte bocek ilaclari satan dukkanlar var. bayer'inkiler en etkililer. bizim evde de gumuscun vardi, k othrine aldim cok etkili.
İlaç araştırması yapıyorum söylediğinizin adına da not alayım,teşekkür ederim..Gümüşcün biraz daha küçük heralde bu söylediklerime nazaran büyükler karşısında da etkili olur sanırım!?

Başparmağım kadar uçan hamam böceği de vardı sadece yeni çıkmış antenden ibaret yavrusu da. Kırkayak da tüylü olan zehirlilerden. O da orta parmak uzunluğunda vardı.. ıyy fena oldum vallahi
Hadi yaa beni en iyi siz anlarsınız sanırım:(En büyük sorun karşılaşma anları benim için:(!!Açıkçası böyle büyüklerle karşılaşınca çekiniyorum biraz ve hayvan karşımda keyif yapıyor resmen!!siz böyle büyük,hormonlu gibilerle karşılaştığınızda ne yapıyordunuz,ne yapmam gerekir aydınlatır mısınız bu konuda tecrübelerinizle

Hadi yaa beni en iyi siz anlarsınız sanırım:KK43:En büyük sorun karşılaşma anları benim için:KK43:!!Açıkçası böyle büyüklerle karşılaşınca çekiniyorum biraz ve hayvan karşımda keyif yapıyor resmen!!siz böyle büyük,hormonlu gibilerle karşılaştığınızda ne yapıyordunuz,ne yapmam gerekir aydınlatır mısınız bu konuda tecrübelerinizle
Üstüne vurup öldürmedim hiç. Hamam böcekleri yumurta bırakıyomuş ya öldüğü yerde. Peçete içine alıp öyle öldürdüm. Kırkayakları da yine peçeteyle tutup bahçeye attım. Çünkü gece vakti eşim evde yokken yapıcak başka bi şeyim yoktu.

Siz hiç kendiniz uğraşmayın. Çağırın bi firma. Ben 1 senedir baş edemedim çünkü. 1 senedir bitmeyen şey 10 günde ilaç firmasıyla bitti çok şükür. Allah bin kere razı olsun onlardan hergün mutfağı dip temel çamaşır suyuyla temizlemekten mahvolmuştum

İlaç araştırması yapıyorum söylediğinizin adına da not alayım,teşekkür ederim..Gümüşcün biraz daha küçük heralde bu söylediklerime nazaran büyükler karşısında da etkili olur sanırım!?

bayerin ilaclarinin turleri var; eger gitme imkaniniz varsa dedigim yere gidip oradan yerinde arastirin.

bayerin ilaclarinin turleri var; eger gitme imkaniniz varsa dedigim yere gidip oradan yerinde arastirin.
Söylediğiniz yer İstanbul sanırım ben Ankara'dayım maalesef,teşekkür ederim ilac önerinizi dikkate alacağım..Diğer büyük bir sorun da bunlar karşılaştığım zamanlar ne yapacağımı bilemiyorum kocamanlar!!

Söylediğiniz yer İstanbul sanırım ben Ankara'dayım maalesef,teşekkür ederim ilac önerinizi dikkate alacağım..Diğer büyük bir sorun da bunlar karşılaştığım zamanlar ne yapacağımı bilemiyorum kocamanlar!!

vallagi ben mikroskopik gumusu gorunce ne yapacagimi bilemiyorum. allah yardimciniz olsun.

Üstüne vurup öldürmedim hiç. Hamam böcekleri yumurta bırakıyomuş ya öldüğü yerde. Peçete içine alıp öyle öldürdüm. Kırkayakları da yine peçeteyle tutup bahçeye attım. Çünkü gece vakti eşim evde yokken yapıcak başka bi şeyim yoktu.

Siz hiç kendiniz uğraşmayın. Çağırın bi firma. Ben 1 senedir baş edemedim çünkü. 1 senedir bitmeyen şey 10 günde ilaç firmasıyla bitti çok şükür. Allah bin kere razı olsun onlardan hergün mutfağı dip temel çamaşır suyuyla temizlemekten mahvolmuştum
Size de çok çektirmişler gerçekten:((Bu ilaç ve ilaçlama işini ciddi ciddi araştıyorum..Evet o yumurta bırakma işini ben de okudum bunlar nası bi canlı ayol gerçekten duyunca şok oluyorum!!Çok hızlılar üstelik peçeteyi üzerlerine örtüp elinizle mi yakalıyordunuz hemen pıtı pıtı kaçıyorlar dibe köşeye!!

:D avcı olmuştum artık hızları bana sökmüyodu. Eşim bile güler olmuştu halime. Arada peçeteyle yakalıycağım yerde olmazsa ilaç sıkıp sersemletiyodum sonra peçeteye alıyodum :D ay bidaha karşılaşmamak ümidiyle..

Tel de taktırın muhakkak kapılara pencerelere. Onun da faydası olur. Malum izmirde hamam böcekleri balkondan uçarak geliyo gerçi lavabodan falan da çıkıyo.

Ben ilaçlamadan sonra yemek bırakmıştım mutfakta 2 gün. Ne kadar haşere varsa çıksın ölsün diye. Hakikaten üşüşüp nalları dikmiş hepsi..

Back
X