Bakış açısı farkı herhalde..Cok benziyo valla miyop gozler bile secer benzerligii
Yapışmayan ve çabuk kuruyan yapışmayan esnekniği olan haşemalar var onları tercih ederseniz konforlu olur. markasını iyi seçerseniz iyi olur biraz pahallı da olsa denizde giyeceğiniz için önemli bence .Ilk kez haşema alıp denize giricem. Daha once kullanmadim giymedim yani. Kullandiginiz hasemalardan oneri verirmisiniz nerden ve nasil model alirdam rahat edebilirim
çok saygısızcaŞurada hepiniz kadınsınız, kiminiz baş örtülü, kiminiz çarşaf giyiyor, kiminiz askılı giyiyor, bazınız haşema, bazınız bikini.
Birbirinizi uzaylıya benzetmek veya bikini giyenlerin bir taraflarını açtığını ima etmek yakışıyor mu?
DolfinusBenim hasema da ilk cikinca yapisiyo bi.zaten kalabalikta giymiyorum ama deniz ustunde batmayani merak ettim hangi marka?
Ben geçen sene kompedandan almıştım hem şık hem yapışmıyor memnunum ben çok dikkatliyim bu konu da size de tavsiye ederim:) 80 90 TL arası bir şeydi ama tatil bölgelerinde 30 ya da 40 tlye de çok güzel haşemelar var:) uzaylı gibi kafam olmasın dersen şapka tak şu geniş yaz sapkalarindan bonenin üstüne hem şık hem de rahat olursun:)
Ben normalde açık bir insanim ama denize girerken hasema tercih ediyorum geçen yıl markasiz normal bi alt üst hasema aldım çok ta rahat ettim ama içinde çamaşırı olanları tercih etmelisiniz birde denizden çıkınca mümkünse ustunuzu değiştirin daha çok rahat edersiniz ben öyle yapmıştım çabuk kuruyo gerçi ama ben ıslak rahat edemedim belki iyi bişey olsa sorun olmazdı ama ben bu senede aynı hasemayi giycem
Alisirsiniz hatta cok sanslisiniz ben evlendikten sonra kapandim onceden mayo bikini giyiyordum ve hasema yokti jarse kumastan cicekli birbtakim diktirmistim ayyy cok fena birseydi simdi cok cok guzellerBende acigim ve hasema giyecegim bu yil yalniz degilim demek ki
Memnun kaldinizmi kaldiysaniz modelinin resmini atarmisiniz :)Bende bugun dagi markali aldim kizlar...
Ic camasiri bile var icinde sasirdim :)
Yarin kullanacagim ins. Memnun kalirim...
Hasema degilde tesettur mayo olanindan aldim ...
Ben naçizane yardımcı olmak isterim: kullanmayın.
merhaba neresi o belde acaba yer bakıyorum da :)Yaz aylarini tesetturlulerin yogun oldugu bir belde de geciriyorum. Simdiye kadar hasemasi sisen kimseyi gormedim. Belki ilk cikan modellerde vardi oyle bir sorun bilemeyecegim.
Bir cok haniminda hasemanin basligi (boyle mi denir bilmiyorum yanlissam mazur gorun) yerine ince tulbent tarzi esarplar kullandigini gordum. Abes durmuyordu.
Umarim gec kalmamisimdir. Ozelden yazdim size :)merhaba neresi o belde acaba yer bakıyorum da :)
Etekli askıli mayo .merhaba kızlar peki islami otele gidip bayan havuzunda ne giydiniz tavsiyeniz nedir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?