• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Rahat edebilir.myim hasema tavsiye

Gercekten davet etti hatta ogluma.yuzme flaan ogretirim falan dedi boyu kisa oglumun denizin kemiklere faydasi vs olur diye ben icjm rahat geliyim diye konustu
Suya girip cikinca vucuda yapisir mi dikkat ceker mi hic deneyimlemedigim icin bilmoyorm
Dikkat cekmez tabi aldiginiz hasemaya gorede degisir alti tayt tarzi olanda var onlar yapisir ama esofman gibi bol olan var onlar yapismaz

Hos gozle bakiliyor, niye bakilmasin? Kimse karismiyor tatil yerlerinde, gitmediğiniz yerler icin fazla onyargilisiniz.

UStu tunik (dize kadar) alti havuc pantolon seklinde oluyor hasemalarin, bas icinde isterseniz enseyi orten korumali bonelileri var. Uv korumali ve hizli kuruyan bir model secerseniz sorun yasamazsiniz, yalniz ayrica uzun bir pareo almanizi oneririm cunku degistirmek icin bir alan olmayabilir islak hasema bobreklerinizi usutmenize sebep olabilir, pareoyu kendinize sarar icinde hasemanizi degistirebilirsiniz.

Not: Havuzlu sitelerde hasemanin kabul edilmedigi yerler var, bunu kuzeninize danisin mutlaka.
Iste gitmedigim icin bilmedigimden tedirgin oldm ilk kez deneyimlicem
Bak hasema istmeyen havuxlu sitelerde varmis bu tarz nahos durumlarla karsilasmktan cekiniyorm

Icine mayo vs ekstra bisey giydiniz mi yapismiyorsa bunu alirim o zaman
İçine giymek için spor sütyen tarzı bi büstiyer göndermişler. Ben başka bi sütyen giydim.

Bi de eşofman altının içinde şort gibi file dikili. Bu sayede sudan çıkınca popoya yapışmıyor. Tunik boyu uzun olması çok hoşuma gitti. İlk kez karma plajda denize girdim bununla. Paraşüt kumaş su çekmiyor yapışmıyor. Çabucak kuruyor.

80 kiloyum. Kalça ve basenlerim var. Alırken şüphe ettim ama kalıbı geniş. Rahat oldu.

Eklentiler

• IMG_4642.jpeg
    IMG_4642.jpeg
    290 KB · Görüntüleme: 34
Iste gitmedigim icin bilmedigimden tedirgin oldm ilk kez deneyimlicem
Bak hasema istmeyen havuxlu sitelerde varmis bu tarz nahos durumlarla karsilasmktan cekiniyorm
Evet boyle yerler var, cunku hasema disarida da giyilebilen (plaj ev arasi) bir urun, haliyle sokagin kirine maruz kaliyor, hijyen sorunu yasatiyor diye istenmiyor. Yani mesele "kapalilik, aciklik" degil hijyen. Uzmeyin kendinizi, cidden cok nadirdir sizi hasema yuzunden otekilestirecek insanlar♥️

İçine giymek için spor sütyen tarzı bi büstiyer göndermişler. Ben başka bi sütyen giydim.

Bi de eşofman altının içinde şort gibi file dikili. Bu sayede sudan çıkınca popoya yapışmıyor. Tunik boyu uzun olması çok hoşuma gitti. İlk kez karma plajda denize girdim bununla. Paraşüt kumaş su çekmiyor yapışmıyor.

80 kiloyum. Kalça ve basenlerim var. Alırken şüphe ettim ama kalıbı geniş. Rahat oldu.
Cookk guzell bakacagm ins cok pahali degildir ama yaza kadar indirim takip ederim

Evet boyle yerler var, cunku hasema disarida da giyilebilen (plaj ev arasi) bir urun, haliyle sokagin kirine maruz kaliyor, hijyen sorunu yasatiyor diye istenmiyor. Yani mesele "kapalilik, aciklik" degil hijyen. Uzmeyin kendinizi, cidden cok nadirdir sizi hasema yuzunden otekilestirecek insanlar♥️
Biraz da benim cekimser yapim zorlastiriyor bazi seyleri ama nolursa olsn gidicem kuzenim de cok istiyor oglum benim yuzumden mahrum kalsn istemem

Cookk guzell bakacagm ins cok pahali degildir ama yaza kadar indirim takip ederim
Favoriye at bekle. Ben aldığımda 2.500 tl civarıydı. Saatlik indirim haberi, geldi gece yarısı aldım. İns sana da denk gelir. Başka modellere de bak. Yorumlar epey kanaat oluşturuyor. İns gonlune göre bulur alırsın :KK200:

Eklentiler

• IMG_4644.jpeg
    IMG_4644.jpeg
    43,2 KB · Görüntüleme: 32
Kuzenim yazlik aldi hayirli olsn falan derken beni de davet etti sorun su ben daha once tatile hic gitmedim haliyle de kapaliyim hasemam yok
Hasema kullananlar tavsiye de bulunabilirler mi
Bide kullanmadigim icin bilmiyorm rahat edebilir miyim sudan ciktiktan sonra vucuda yapisir mi yada en guzeli hic gitmemek mi
Daha önce tatile gitmemiş olmanız sorun olmaz her şeyin bir ilki vardır :)
Tepeden tırnağa tesettürlüyseniz ekteki hasema modellerini öneririm. Yalnız muhakkak alt tayt kısmının tam size yapışmasını ve su tutmayan kaliteli olmasına dikkat edin. Eğer alt taraf vucudunuza yapismazsa suya girdiğinizde o şu bacaklardan yukarıya giriyor ve şişiriyor siz yüzmek yerine su hamalligi yapıyorsunuz tecrübe ile sabit 😂
Lastikli model aldım kendime bacagimdan yukarıya şu girmemesi için markası Kayra bir bakın . Sudan ciktiginizda havluya sarilacaksiniz o nedenle vücudunuza yapışması sorun olmayacak. Havlunuz yanınızda olsun tüm vücut çıkıp havluya sarılın. Üst kısım tunik gibi olduğu için zaten çok yapismayacaktir.
Boneyi ben boyun kapatan tercih ettim ancak şu doldu kulaklarıma artık boyun açık kullaniyorum. Denize veya havuza girinceye kadar tüm vücudumu kapatıyorum zaten insanlar Bon Bon bakmıyor rastlamadım şimdiye kadar. Muhakkak güneş kremi sürün.
IMG_20250222_192822.jpg
Screenshot_2025-02-22-19-24-38-572_com.android.chrome.jpg
Screenshot_2025-02-22-19-24-30-971_com.android.chrome.jpg
bu modelin paçası lastiksizini sakın alma
Screenshot_2025-02-22-19-23-25-475_com.android.chrome.jpg

Biraz da benim cekimser yapim zorlastiriyor bazi seyleri ama nolursa olsn gidicem kuzenim de cok istiyor oglum benim yuzumden mahrum kalsn istemem
Çekimser olacak bir durumunuz yok siz böyle yaparsanız terbiyesiz insanlar da kendilerinde hak görürler saçmalamaya. Ben açığım annem çarşaflı bir kadın çok şükür kimseye karışmayacak terbiyeye sahibiz. Şu açıklık kapalılık meselesinin hala konuşuluyor olması çok üzücü bu devirde. Siz kendi kararınızı vermişsiniz giyiminize kimse karışamaz temiz havuza denize uygun kıyafetinizi giyersiniz. Dışarı kıyafetiyle girmek hoş olmuyor tabi ama haşema zaten kapalı kadınlar da yüzebilsin diye yapılmış . Uygun bir şey tercih edersiniz . Oğlunuz kaç yaşında bilmiyorum ama o da bu konuda çekindiğinizi hissetmesin. Keyifli tatiller diliyorum size şimdiden🥳

Tepeden tırnağa tesettürlüyseniz ekteki hasema modellerini öneririm. Yalnız muhakkak alt tayt kısmının tam size yapışmasını ve su tutmayan kaliteli olmasına dikkat edin. Eğer alt taraf vucudunuza yapismazsa suya girdiğinizde o şu bacaklardan yukarıya giriyor ve şişiriyor siz yüzmek yerine su hamalligi yapıyorsunuz tecrübe ile sabit 😂
Lastikli model aldım kendime bacagimdan yukarıya şu girmemesi için markası Kayra bir bakın . Sudan ciktiginizda havluya sarilacaksiniz o nedenle vücudunuza yapışması sorun olmayacak. Havlunuz yanınızda olsun tüm vücut çıkıp havluya sarılın. Üst kısım tunik gibi olduğu için zaten çok yapismayacaktir.
Boneyi ben boyun kapatan tercih ettim ancak şu doldu kulaklarıma artık boyun açık kullaniyorum. Denize veya havuza girinceye kadar tüm vücudumu kapatıyorum zaten insanlar Bon Bon bakmıyor rastlamadım şimdiye kadar. Muhakkak güneş kremi sürün.
Cook tsk ederim onerileriniz icin ekte resim goremedim
Kuzenime bu daveti icin tsk mahiyetinde hediue de almayi dusunuyorm sizce ne alayim onada tavsiye verirseniz sevinirim

Rahat ederim ins kapali olarak oyle ortamalrda hos gozle bakilmiyor bide ustume falan yapisirsa sudan cikinca hic rahat edemem gibime geliyo ama oglum icinde gitmek istiyorm
Ya insanların ne düşündüğünü hiç önemsemeyin herkes kendi hesabını Allaha kendi verecek isteyen haşema giyer isteyen bikini giyer isteyen mayo mayokini açığa bu neden bu kadar açık kapalı neden böyle kapalı demek tam tamına yobazlıktır. İnsanları rahat bırakıp kimsenin giyinişine göre bir şey düşünmemek en doğrusu ve en mantıklısı ayrıca denizden çıktından sonra boydan uzun tesettür pareolar var onlara bakabilirsiniz ❤️

Çekimser olacak bir durumunuz yok siz böyle yaparsanız terbiyesiz insanlar da kendilerinde hak görürler saçmalamaya. Ben açığım annem çarşaflı bir kadın çok şükür kimseye karışmayacak terbiyeye sahibiz. Şu açıklık kapalılık meselesinin hala konuşuluyor olması çok üzücü bu devirde. Siz kendi kararınızı vermişsiniz giyiminize kimse karışamaz temiz havuza denize uygun kıyafetinizi giyersiniz. Dışarı kıyafetiyle girmek hoş olmuyor tabi ama haşema zaten kapalı kadınlar da yüzebilsin diye yapılmış . Uygun bir şey tercih edersiniz . Oğlunuz kaç yaşında bilmiyorum ama o da bu konuda çekindiğinizi hissetmesin. Keyifli tatiller diliyorum size şimdiden🥳
4 yasinda teyzesi ona da mayo aldim kisa kollu ama tum vucut giyilenden sort mu gotursem gunesten daha iyi faydalanir

Bence mutlaka gidin ve yüzün. Rahatsız olan varsa bırakın kendi rahatsız olsun kapalısınız diye kimse denize havuza girme hakkınızı elinizden alamaz. Tatil yapmak sizin de hakkınız. Bence her insan tatile gitmeli ve gidebilmeli. Aldığınız haşemayı evde dener duşta ıslatıp bakarsınız 2 adet alacaksanız birini bir markadan sipariş edin dediğim gibi deneyip ardından beğenirseniz aynı marka beğenmezseniz farklı marka sipariş edersiniz. Model bilgisi tavsiye veremiyorum ben bikini kullanıyorum ama haşema daha geç kurudugu için çıkınca değiştirmek sağlık açısından daha faydalı diye biliyorum 🌸 umarım çok güzel bir tatil geçirirsiniz. En kötü girmeyi planlamasanız bile sabah saatlerinde 5 gibi denizin en güzel olduğu saatte gider girersiniz. Hem su çarşaf gibi oluyor hem insan az oluyor. İlk kez tatile gidecek insanlar için ben burdan heyecanlanıyorum lütfen gidin ve tadını çıkarın. Ayrıca laf eden olursa asla sinmeyin cevabını verin. Şortla pantolonla ya da iç çamaşırı ile giren olursa bende sevmiyorum ama sizin kıyafetiniz yüzme için üretilmiş bir kıyafet kimsenin laf etmeye hakkı yok ❤️

Ya insanların ne düşündüğünü hiç önemsemeyin herkes kendi hesabını Allaha kendi verecek isteyen haşema giyer isteyen bikini giyer isteyen mayo mayokini açığa bu neden bu kadar açık kapalı neden böyle kapalı demek tam tamına yobazlıktır. İnsanları rahat bırakıp kimsenin giyinişine göre bir şey düşünmemek en doğrusu ve en mantıklısı ayrıca denizden çıktından sonra boydan uzun tesettür pareolar var onlara bakabilirsiniz ❤️
Beni cesaretlendirdniz tsk edrrm bide cok.olacak ama plaj cantasinda yanjmda neler gotureym 34 yasinda gitmedigjmden bu konunun cahiliym

Cook tsk ederim onerileriniz icin ekte resim goremedim
Kuzenime bu daveti icin tsk mahiyetinde hediue de almayi dusunuyorm sizce ne alayim onada tavsiye verirseniz sevinirim
Rica ederim. Kafanıza takılan bir şey olursa seve seve yardımcı olurum. Hatta English home ile Madame Coco da çok güzel peştamal var yazın ben onlardan kullanıyorum denizde. Çıkınca onu hemen satıyorum vücuduma sonra şezlonga uzanıp kuruyorum onu da asıyorum ince ya sıcakta hemen kuruyor. Ben yine de iki tane getiririm yanıma yedekli.
Fotoğraflari yeni yükledim düzenle kısmından gozukmezse tekrar yüklerim. Ben de gözüktü.

Bütçeniz ne kadar?

Beni cesaretlendirdniz tsk edrrm bide cok.olacak ama plaj cantasinda yanjmda neler gotureym 34 yasinda gitmedigjmden bu konunun cahiliym
Güneş kremi güneş gözlüğü çocuk için güneş kremi havlular giyindikten sonra kurulanıp kendi kıyafetlerinizi giyeceksiniz onlar falan tercih edebilirsiniz belki müzik dinlemek isterseniz bronzlaştırıcı götürebilirsiniz yüzünüzün bronzlaşmasını istiyorsanız falan gibi bir sürü seçenek var güneş sonrası sütü falan da götürüyorlar onun dışında deniz aksesuarları kullanacaksanız tıplı kulaklık burun tıkacı veya deniz gözlüğü palet gibi şeyler

4 yasinda teyzesi ona da mayo aldim kisa kollu ama tum vucut giyilenden sort mu gotursem gunesten daha iyi faydalanir
Bence iyi yapmışsınız çocuklar için uv korumalı mayolar daha sağlıklı ben yazları kano sürerken ya da sahilde güneşin altında uzun süre kalacaksam hep uzun kollu uv korumalı kıyafet giyiyorum decathlonda da mevcut. Şimdi çoğu aile çocuğuna bu tarz mayolar giydiriyor çünkü daha sağlıklı hem de güneş kremi ile sürekli uğraşmak zorunda kalmazsınız. İsterseniz yine sadece şort giydirin sahilde üstüne giydirirsiniz o şekilde güneşten korunur

Back