- 12 Mayıs 2013
- 2.216
- 2.253
- 83
Canım benimki bunun aynısı ama mankenin boy bende yok o üstündeki elbise gibi olan bölüm benim dizimin altına geliyorO degil de altı tayt olanlar hiç tesetture uygun degil bu resimden de anlaşıldığı gibi..ayrica evet uzaylı ne alaka...dünyalı olmak icin illa g..tü görünmesi mi lazim.
ben yarım kapalı kullanıyorum. memnunum.Ilk kez haşema alıp denize giricem. Daha once kullanmadim giymedim yani. Kullandiginiz hasemalardan oneri verirmisiniz nerden ve nasil model alirdam rahat edebilirim
Bu lafı da o kadar çok duydum ki haşema ile uzaylı resmi koydum Yanyana size zahmet olmazsa hele bir anlatıverin aradaki benzerliği, benim gözler miyop seçemiyorum zaar
Eki Görüntüle 1857170
Eki Görüntüle 1857171
bulunduğum ilçede mekke pazarı vardı oradan 2 yıl önce 75 tlye aldım.bu çok hoş. nerden aldınız
Tesekkür ederim rahatlık derken bazilaro balon gibi sisiyomus yuzmeyi zorluyomus diye duydum ona gore sordum
Benim annemin hasemasinda belindekrmer gibi simitimsi bisey var belli olmuyorBenim hasema da ilk cikinca yapisiyo bi.zaten kalabalikta giymiyorum ama deniz ustunde batmayani merak ettim hangi marka?
+1Cok benziyo valla miyop gozler bile secer benzerligii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?