Hasema kullananlar yardım

İsteyen haşemayla girsin isteyen çarşafla girsin. sonuçta herkesin bütçesi muhafazakar tatil yerleri için uygun olmuyor ki tesettürlü bi bayan da bikiniyle en azından havuza girebilse. Yani çok da ölmüyoruz hışır hışır şeyle denize girmeye, aman aman estetik duymadığının da farkındayız ama giymek zorundayız.

Ben lacivert eşofman takımına benzer bol bişey aldım.. rahatlık ise tabiki mayo kadar rahat olamaz idare etcen işte..

O degil de altı tayt olanlar hiç tesetture uygun degil bu resimden de anlaşıldığı gibi..ayrica evet uzaylı ne alaka...dünyalı olmak icin illa g..tü görünmesi mi lazim.
Canım benimki bunun aynısı ama mankenin boy bende yok o üstündeki elbise gibi olan bölüm benim dizimin altına geliyor zaten eşofman tarzı olanlar da sudan çıkınca yapışıyormuş, henüz denemedim ben ama kurutması vs daha kolay olur diye bunu tercih ettim

Tesettürlü değilim ve ona rağmen haşemalılar bana komik gelmiyor, kendinize haksızlık etmeyin. Tweety'li mayo giyen yetişkin kadın gördüm, komikse o komik bence. Kim ne düşünürse düşünsün, herkes inancına göre yaşar. Kendinizi kısıtlamayın, koyverin uzaylı gibi görenleri. Herkes insan gibi görünüyor da insan mı

Benim ki kolları ve ayak uçları ayarlamalı lastikli denize girdiğimde sıkıyorum içeriye su girmiyor çıkınca da açıyorum normal eşofman gibi oluyor . Kendisine ait iç çamaşırı da olduğu ve suyu tutmadığı için deniz dışında da rahat ediyorum ama başörtüsünden memnun kalmadim çıkıp duruyordu boyunluklu bone alicam bu sene giderken . Benimki 240 civarı fiyatı rahat edeyim hemde kaliteli olsun diyorsanız gözden çıkaracaksınız buna yakın miktarı

şu taytlı dar modellerden almayında ..mayo giyseler daha az dikkat çekerler.ben bol modellerinden tercih ediyorum..Gayet rahat kullanımı..

bn 5 yıldır kullanıyorum ılk cıktıklarında aldım once taytlı modeller vardı sımdı hasemalar cıktı onlar daha cabuk kuruyo ve daha bol oldugu ıcın daha rahat ettım ben.
estetik durmadıgının farkındayım yazları hafta sonları hep yazlıktayız ama esım denıze gırmek ıstıyor bende ona eslık etmek ıstıyorum aynı zamanda cocugumuda denıze sokmak ıcın ıyı oluyor ben gayet memnunum ılk zamanlar alısmak zaman alabılır ama sonrasında rahatca yuzuluyor.alt kısmının bılekten lastıklı olması onemlı su dolmadıgı ıcın yuzmeyı engellemıyor

Ben hep kullanıyorum pazardan bile aldım tam tesettür olanlardan gayet rahat şişip yüzmeyi engelleyeni ne gördüm ne duydum muhafazakar otelede gittim orda herkes bunlardan giyiyo öyle bi şey görmedim

benim haşemam siyah. eşofman tarzında. altıda üstüde bol. yani tayt şeklinde alma bence. haşemaysa dar olmamalı. siyah olunca hiçbir yerin asla belli olmuyor. sadece kafa kıısmlarını sevmiyorum ben. uzaylı gibi oluyor ona da yapacak bişey yok ancak öyle kapanıyor işte.

Benim hasema da ilk cikinca yapisiyo bi.zaten kalabalikta giymiyorum ama deniz ustunde batmayani merak ettim hangi marka?

Ya ben anlamıyorum bu eleştiri manyaklığını.
Eskiden kapalı kadınların denize girmesinden ben de rahatsız oluyordum, çünkü mecburen günlük kıyafetle giriyorlardı, hem görüntü olarak kötü, hem hijyen.
Şimdi be güzel her zevke her kapalılık/açıklık düzeyine göre çeşit çeşit Deniz kıyafeti var. Neden şimdi bunlara laf ediliyor.
Kullanan rahatsa kimseye laf düşmez, sonuçta ortama uygun bir kıyafet.

Çok tesekkür ederim önerileriniz icin dediklerinize göre bi hasema alcam rahat ederim insallah. Bi bayaninda dedigine katiliyorum bu memlekette bi tarafini acmayip denize girenleri insan gormeyenler dolu...

kızlar kafa kısmından rahatsız oluyosanız bandana tarzı küçük eşarplar takabilirsiniz boynunuz görünür ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…