• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Rahat edebilir.myim hasema tavsiye

Ya insanların ne düşündüğünü hiç önemsemeyin herkes kendi hesabını Allaha kendi verecek isteyen haşema giyer isteyen bikini giyer isteyen mayo mayokini açığa bu neden bu kadar açık kapalı neden böyle kapalı demek tam tamına yobazlıktır. İnsanları rahat bırakıp kimsenin giyinişine göre bir şey düşünmemek en doğrusu ve en mantıklısı ayrıca denizden çıktından sonra boydan uzun tesettür pareolar var onlara bakabilirsiniz ❤️
Beni cesaretlendirdniz tsk edrrm bide cok.olacak ama plaj cantasinda yanjmda neler gotureym 34 yasinda gitmedigjmden bu konunun cahiliym
Bence mutlaka gidin ve yüzün. Rahatsız olan varsa bırakın kendi rahatsız olsun kapalısınız diye kimse denize havuza girme hakkınızı elinizden alamaz. Tatil yapmak sizin de hakkınız. Bence her insan tatile gitmeli ve gidebilmeli. Aldığınız haşemayı evde dener duşta ıslatıp bakarsınız 2 adet alacaksanız birini bir markadan sipariş edin dediğim gibi deneyip ardından beğenirseniz aynı marka beğenmezseniz farklı marka sipariş edersiniz. Model bilgisi tavsiye veremiyorum ben bikini kullanıyorum ama haşema daha geç kurudugu için çıkınca değiştirmek sağlık açısından daha faydalı diye biliyorum 🌸 umarım çok güzel bir tatil geçirirsiniz. En kötü girmeyi planlamasanız bile sabah saatlerinde 5 gibi denizin en güzel olduğu saatte gider girersiniz. Hem su çarşaf gibi oluyor hem insan az oluyor. İlk kez tatile gidecek insanlar için ben burdan heyecanlanıyorum lütfen gidin ve tadını çıkarın. Ayrıca laf eden olursa asla sinmeyin cevabını verin. Şortla pantolonla ya da iç çamaşırı ile giren olursa bende sevmiyorum ama sizin kıyafetiniz yüzme için üretilmiş bir kıyafet kimsenin laf etmeye hakkı yok ❤️
Bence mutlaka gidin ve yüzün. Rahatsız olan varsa bırakın kendi rahatsız olsun kapalısınız diye kimse denize havuza girme hakkınızı elinizden alamaz. Tatil yapmak sizin de hakkınız. Bence her insan tatile gitmeli ve gidebilmeli. Aldığınız haşemayı evde dener duşta ıslatıp bakarsınız 2 adet alacaksanız birini bir markadan sipariş edin dediğim gibi deneyip ardından beğenirseniz aynı marka beğenmezseniz farklı marka sipariş edersiniz. Model bilgisi tavsiye veremiyorum ben bikini kullanıyorum ama haşema daha geç kurudugu için çıkınca değiştirmek sağlık açısından daha faydalı diye biliyorum 🌸 umarım çok güzel bir tatil geçirirsiniz. En kötü girmeyi planlamasanız bile sabah saatlerinde 5 gibi denizin en güzel olduğu saatte gider girersiniz. Hem su çarşaf gibi oluyor hem insan az oluyor. İlk kez tatile gidecek insanlar için ben burdan heyecanlanıyorum lütfen gidin ve tadını çıkarın. Ayrıca laf eden olursa asla sinmeyin cevabını verin. Şortla pantolonla ya da iç çamaşırı ile giren olursa bende sevmiyorum ama sizin kıyafetiniz yüzme için üretilmiş bir kıyafet kimsenin laf etmeye hakkı yok ❤️
Bence iyi yapmışsınız çocuklar için uv korumalı mayolar daha sağlıklı ben yazları kano sürerken ya da sahilde güneşin altında uzun süre kalacaksam hep uzun kollu uv korumalı kıyafet giyiyorum decathlonda da mevcut. Şimdi çoğu aile çocuğuna bu tarz mayolar giydiriyor çünkü daha sağlıklı hem de güneş kremi ile sürekli uğraşmak zorunda kalmazsınız. İsterseniz yine sadece şort giydirin sahilde üstüne giydirirsiniz o şekilde güneşten korunur
Beni cesartlendirdiginiz icin cok tsk edrirm buradaki herkese ayrica
Cok heyecanliyim 34 yasinda ilk kez denize girmis olacagim kuzenimin sayesinde ins bundan sonra da bundan cesaretle gideblrm esim askeri personel yaz kamplari da oluyo ama cesaret edemiyordm bakalm ins guzel gecer

Bence gitmelisiniz. Kimse kimseye bakmaz zaten plajda herkes kendi keyfinde oluyor. Ben öyle bir şeye şayet olmadım ki alkollü her şey dahil otellere giderim genelde orada bile kapalı kadınlara bir bakış yok. Normal plajların zaten yarısı haşemalı olacak.
Çocuğunuza kolluk, kum için kürek takımı gibi oyuncaklar da alırsınız. Kumla oynar yüzer mis gibi eğlenir. Unutulmaz bir tatil olsun 🌸

Bence gitmelisiniz. Kimse kimseye bakmaz zaten plajda herkes kendi keyfinde oluyor. Ben öyle bir şeye şayet olmadım ki alkollü her şey dahil otellere giderim genelde orada bile kapalı kadınlara bir bakış yok. Normal plajların zaten yarısı haşemalı olacak.
Çocuğunuza kolluk, kum için kürek takımı gibi oyuncaklar da alırsınız. Kumla oynar yüzer mis gibi eğlenir. Unutulmaz bir tatil olsun 🌸
Ilk tatilimz olacagi icin benim icinde cok kiymetli bir ani olacak zaten alisirsam askeri kamplara gitme sansimz var oraya da gideriz esim ben cekndigim icin basvuru yapmiyordu

Ya bak hayatı kendine neden zehir ediyorsun bu yaşına kadar denize bile girmedin iyi mi oldu? Bunu işaret say kendini yüzme kursuna yazdır. Yapışsa da kimse bakmıyor. Genelde su itici hemen kuruyor kumaşlar. Boş ver keyfine bak. Her şehirde kadın plajı var rahat edemem dersen oraya git. Muhafazakar yerler var oraya git. Ben denizi çok seviyorum. Oğlun hele çok küçük lütfen onun hayatından da çalma.

Oğlunu mutlaka suya girdikten sonra güneş kremle ki yanmasın. Mümkünse tuzunu at üstünden. 2 tane olsun biri kuru biri ıslak olur. Eğer bir kere kremlersen tavuk gibi haşlanır. Su toplar. Mümkünse öğle vakti sokma. Duş her plajda var iki dk sokarsın. En kötü saat başı yenile kremi.

Haklsnz
Ya bak hayatı kendine neden zehir ediyorsun bu yaşına kadar denize bile girmedin iyi mi oldu? Bunu işaret say kendini yüzme kursuna yazdır. Yapışsa da kimse bakmıyor. Genelde su itici hemen kuruyor kumaşlar. Boş ver keyfine bak. Her şehirde kadın plajı var rahat edemem dersen oraya git. Muhafazakar yerler var oraya git. Ben denizi çok seviyorum. Oğlun hele çok küçük lütfen onun hayatından da çalma.
Haklsnz ooglm yasasin ins eskdien cok daha kotuydm birinin yanijda coorap bile degisemiyordm gerci maddiyatimizda yoktui gitmeye
Simdi hic olmazsa askeri yazlik tatil kamplari var rahat edemem diye basvuru bile yapmiyoduk bundan sonra yapariz oglum benim gibi cekinik olmasin hayati neseli tarafini gorsun istiyorm

Oğlunu mutlaka suya girdikten sonra güneş kremle ki yanmasın. Mümkünse tuzunu at üstünden. 2 tane olsun biri kuru biri ıslak olur. Eğer bir kere kremlersen tavuk gibi haşlanır. Su toplar. Mümkünse öğle vakti sokma. Duş her plajda var iki dk sokarsın. En kötü saat başı yenile kremi.
Tsk ederim tavsiyeleriniz icin dikkat ederim ogle saarleeinde asiri sicak olur dayanamayiz zaten 9 11 arasi gideriz sanirim kuzenimde keza cok beyaz asiri hassas tenli oda durmaz o saatlerde

Rica ederim. Kafanıza takılan bir şey olursa seve seve yardımcı olurum. Hatta English home ile Madame Coco da çok güzel peştamal var yazın ben onlardan kullanıyorum denizde. Çıkınca onu hemen satıyorum vücuduma sonra şezlonga uzanıp kuruyorum onu da asıyorum ince ya sıcakta hemen kuruyor. Ben yine de iki tane getiririm yanıma yedekli.
Fotoğraflari yeni yükledim düzenle kısmından gozukmezse tekrar yüklerim. Ben de gözüktü.

Bütçeniz ne kadar?
Teskkur ederim butcem 1500 lira cok madam coco ya da bakarim cok cok sagolun tavsiye ettiklerinz modellere bayildim

Back