• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hasema kullananlar yardım

Bence taytlı modellerden giyin. Yüzmeniz daha rahat olur diye düşünüyorum. Zaten guneslenmeyeceginiz için denizde yüzme keyfiniz bitince üstünüzü değiştirir. Tiril tiril bir kıyafet giyer gezersiniz.

Bunların içine su giriyo mu,çabuk kuruyor demişsiniz ondan dedim,şu temas ediyo mu yani tene

Ben de acik olsam da memlekette bu tarz mayolardan almak istiyorum. Burada rahat bikiniyle havuza girebilsem de türkiyede kumda pusuya yatan sirtlanlar tarafindan epeyce rahatsiz oluyorum. Yüzmek icin tayt olanlari tercih edin derim ayaga dolanmamasi acisindan. Tesettüre uygun degil diyenler olmus ama denizin icindesiniz zaten cikinca üzerine etek gecirirsiniz tayti cikarip efil efil oh.
Ben de bu modellerden bakiniyorum tek fark sacimda örtü olmayacak. Hem günesin tenime cok fazla temas etmesini de istemiyorum. Ben burada günesten korunmak icin kisakollu hat belli etmeyen mayo kumasindan plaj tsörtü giyerim bazen bana da terörist diyen olmustu acik halimle. Yani hanimlar agzi olan konusuyor. Kafaya takmayin. Müslümanim diyince bile beri gelenler oluyor. Adimiz cikmis. Evet bos zamanlarimda taramali tüfekle ava cikiyoruz zaten :kahve:

Şurada hepiniz kadınsınız, kiminiz baş örtülü, kiminiz çarşaf giyiyor, kiminiz askılı giyiyor, bazınız haşema, bazınız bikini.
Birbirinizi uzaylıya benzetmek veya bikini giyenlerin bir taraflarını açtığını ima etmek yakışıyor mu?

Ilk kez haşema alıp denize giricem. Daha once kullanmadim giymedim yani. Kullandiginiz hasemalardan oneri verirmisiniz nerden ve nasil model alirdam rahat edebilirim :KK33:
Yapışmayan ve çabuk kuruyan yapışmayan esnekniği olan haşemalar var onları tercih ederseniz konforlu olur. markasını iyi seçerseniz iyi olur biraz pahallı da olsa denizde giyeceğiniz için önemli bence .:KK9: renk olarak da iyi seçmek gerek genelde mavi haşema giyince yüzen çöp poşeti gibi görüntü verebiliyor :skandal:

Şurada hepiniz kadınsınız, kiminiz baş örtülü, kiminiz çarşaf giyiyor, kiminiz askılı giyiyor, bazınız haşema, bazınız bikini.
Birbirinizi uzaylıya benzetmek veya bikini giyenlerin bir taraflarını açtığını ima etmek yakışıyor mu?
çok saygısızca

Ben geçen sene kompedandan almıştım hem şık hem yapışmıyor memnunum ben çok dikkatliyim bu konu da size de tavsiye ederim:) 80 90 TL arası bir şeydi ama tatil bölgelerinde 30 ya da 40 tlye de çok güzel haşemelar var:) uzaylı gibi kafam olmasın dersen şapka tak şu geniş yaz sapkalarindan bonenin üstüne hem şık hem de rahat olursun:)

O zaman tatile gittigimiz yerden bakayim aslinda orada daha pahali olur diye dusundum ama oyle degilmis demek ki :) Ben aslinda acigim ama kapanmayi dusunuyorum ve genelde sadece basim acik olur dikkat ediyorum giyimime.Evet sapka ya da bone dusunuyorum sacimda kepekleniyor denizden sonra mecbur takacagim cokk tesekkurler oneriniz icin :21:

Ben normalde açık bir insanim ama denize girerken hasema tercih ediyorum geçen yıl markasiz normal bi alt üst hasema aldım çok ta rahat ettim ama içinde çamaşırı olanları tercih etmelisiniz birde denizden çıkınca mümkünse ustunuzu değiştirin daha çok rahat edersiniz ben öyle yapmıştım çabuk kuruyo gerçi ama ben ıslak rahat edemedim belki iyi bişey olsa sorun olmazdı ama ben bu senede aynı hasemayi giycem

Bende acigim ve hasema giyecegim bu yil yalniz degilim demek ki :spor:

benimkide bunun aynısı cok rahat kullandım üstteki parça ayarlanabilir beden degişikliklerine karşı.

Eklentiler

• hasema.webp
    hasema.webp
    10,3 KB · Görüntüleme: 683
Yaz aylarini tesetturlulerin yogun oldugu bir belde de geciriyorum. Simdiye kadar hasemasi sisen kimseyi gormedim. Belki ilk cikan modellerde vardi oyle bir sorun bilemeyecegim.

Bir cok haniminda hasemanin basligi (boyle mi denir bilmiyorum yanlissam mazur gorun) yerine ince tulbent tarzi esarplar kullandigini gordum. Abes durmuyordu.
merhaba neresi o belde acaba yer bakıyorum da :)

merhaba kızlar peki islami otele gidip bayan havuzunda ne giydiniz tavsiyeniz nedir

Back
X