"Küçümsemek için söyledim" yanlış yazdınız sanırım :)Sırf şipidik şipidik lafından seni izlemeye karar verdim. Aynı bensin ya :))
Bende kapalıyım, haşema giyip denize gireceğime hiç girmemeyi tercih ediyorm. Çok dikkat çekiyor ve komik oluyor heleki bonesi :) küçümsemek için söyledim yanlış anlaşılmasın ben çok denizi sevmiyorum belkide ondandır :))
Sırf şipidik şipidik lafından seni izlemeye karar verdim. Aynı bensin ya :))
Bende kapalıyım, haşema giyip denize gireceğime hiç girmemeyi tercih ediyorm. Çok dikkat çekiyor ve komik oluyor heleki bonesi :) küçümsemek için söyledim yanlış anlaşılmasın ben çok denizi sevmiyorum belkide ondandır :))
Bende ayni fikirdeyim taytli modelleri uygun bulmuyorum hatta kisa kol capri deÜzerine yapışmayan, iç göstermeyen modellerden olması yeterli.
Tayt bence de tesettüre yakışmıyor.
Cok benziyo valla miyop gozler bile secer benzerligiiBu lafı da o kadar çok duydum ki haşema ile uzaylı resmi koydum Yanyana size zahmet olmazsa hele bir anlatıverin aradaki benzerliği, benim gözler miyop seçemiyorum zaar
Eki Görüntüle 1857170
Eki Görüntüle 1857171
Ayyy evet üstte kelime düzeltmecenin kurbanı oldumm resmen :) kesinlikle küçümsemek için söylemedim dicektim"Küçümsemek için söyledim" yanlış yazdınız sanırım :)
Ben geçen sene kompedandan almıştım hem şık hem yapışmıyor memnunum ben çok dikkatliyim bu konu da size de tavsiye ederim:) 80 90 TL arası bir şeydi ama tatil bölgelerinde 30 ya da 40 tlye de çok güzel haşemelar var:) uzaylı gibi kafam olmasın dersen şapka tak şu geniş yaz sapkalarindan bonenin üstüne hem şık hem de rahat olursun:)Bende yarim hasema ariyorum modanisadan baktim ama cok pahali geldi fiyatlari.Ben en fazla 60 tllik bir sey ariyorum var mi boyle bir sey kizlar bildiginiz bir sitede?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?