• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hasema kullananlar yardım

Sırf şipidik şipidik lafından seni izlemeye karar verdim. Aynı bensin ya :))
Bende kapalıyım, haşema giyip denize gireceğime hiç girmemeyi tercih ediyorm. Çok dikkat çekiyor ve komik oluyor heleki bonesi :) küçümsemek için söyledim yanlış anlaşılmasın ben çok denizi sevmiyorum belkide ondandır :))
"Küçümsemek için söyledim" yanlış yazdınız sanırım :)

Bende bugun dagi markali aldim kizlar...
Ic camasiri bile var icinde sasirdim :)
Yarin kullanacagim ins. Memnun kalirim...
Hasema degilde tesettur mayo olanindan aldim ...

Yaz aylarini tesetturlulerin yogun oldugu bir belde de geciriyorum. Simdiye kadar hasemasi sisen kimseyi gormedim. Belki ilk cikan modellerde vardi oyle bir sorun bilemeyecegim.

Bir cok haniminda hasemanin basligi (boyle mi denir bilmiyorum yanlissam mazur gorun) yerine ince tulbent tarzi esarplar kullandigini gordum. Abes durmuyordu.

Sırf şipidik şipidik lafından seni izlemeye karar verdim. Aynı bensin ya :))
Bende kapalıyım, haşema giyip denize gireceğime hiç girmemeyi tercih ediyorm. Çok dikkat çekiyor ve komik oluyor heleki bonesi :) küçümsemek için söyledim yanlış anlaşılmasın ben çok denizi sevmiyorum belkide ondandır :))
:KK45::-)

Ben dalmayi tercih etmiyorum kafama modern yazlik bir sal takmaya basladim bu sene daha hos duruyor
10 yillik bir hasema gecmisim var cikan ilk modeller sisebiliyordu uzere yapisiyordu artik yeni kumaslar ole degil

Ben memnunum. Zaten birçok kişi giyiyor artık sırıtmıyor. Haşema ilk çıktığında insanlar yadırgıyordu.belini bunlar fazla sıkmışlar yukarıda duruyor ama normalde kalçaları daha iyi kapatıyor

Eklentiler

• batmayan-mayo-tesettur.webp
    batmayan-mayo-tesettur.webp
    6 KB · Görüntüleme: 411
Ben stremsden almıştım.alti tayt ustu çadır bezi gibi bir bez yapışma hiç olmuyordu yuzerkende zorlanmiyordum

Birsuru hasema denemiş iskeleden atlamiş carettadan kaçmıs yat kovalamıs:KK70: biri olarak en dar olanları yuzmede iyi oluyor .cıkinca uzun yelek alin ustune giyin.
Ama tabi onlarda kurumuyor .
Parasut kumas dedikleri cabuk kuruyor .
Siz karar vereceksiniz iste ya iki tane filan alın .yada islak giyin yada ne biliym rahat yuzmesemde olur deyin .
Hepsini denedim .:KK66:

Vay bee. İnceden inceden laf sokanlar var. Uzaylının tıpkısı, aynısı, benziyor bilmem ne. Ayıp değil mi yahu? Ben böyle paldır küldür yorum yazıyorum ama karşıdakinin tercihine saygısızlık ederek haddimi aşıyorum diye hiç mi düşünmez insan? Yok kardeşim yok. Daha biz kendi aramızda hazmedememişiz ki bazı şeyleri. Yazık, çok yazık...

benimkinin altı uzun tayt üzerinde de yine dar uzun kollu.bunların üzeribde de dize kadar kısa kollu tuniği var çok rahat yüzme sıkıntısı yok. boneyi sevmediğim için takmıyorum aynı renkten yazma örtüyorum.

Bende yarim hasema ariyorum modanisadan baktim ama cok pahali geldi fiyatlari.Ben en fazla 60 tllik bir sey ariyorum var mi boyle bir sey kizlar bildiginiz bir sitede?
Ben geçen sene kompedandan almıştım hem şık hem yapışmıyor memnunum ben çok dikkatliyim bu konu da size de tavsiye ederim:) 80 90 TL arası bir şeydi ama tatil bölgelerinde 30 ya da 40 tlye de çok güzel haşemelar var:) uzaylı gibi kafam olmasın dersen şapka tak şu geniş yaz sapkalarindan bonenin üstüne hem şık hem de rahat olursun:)

Hiç kullanmadım, tavsiyem yok ancak ;
;
Örtülü bir kadın denize hasemayla girmek istiyorsa girer.
Uzaylı benzetmesi yapanlar hadlerini aşmışlar.

Bikini giyenlere bir benzetme yapılsaydı , saz ekipleri hurra saldırma pozisyonuna geçerdi.

Bırakın insanların yakasını, önünüze bakın azıcık.

Ben normalde açık bir insanim ama denize girerken hasema tercih ediyorum geçen yıl markasiz normal bi alt üst hasema aldım çok ta rahat ettim ama içinde çamaşırı olanları tercih etmelisiniz birde denizden çıkınca mümkünse ustunuzu değiştirin daha çok rahat edersiniz ben öyle yapmıştım çabuk kuruyo gerçi ama ben ıslak rahat edemedim belki iyi bişey olsa sorun olmazdı ama ben bu senede aynı hasemayi giycem

Keşke her girilecek denizi olan ilçede bayanlar plajı olsa da tesettürlü arkadaşlar ferah ferah girse, gerek kalmasa çok kapalı haşemaya. Ama yok... İnsanlar tesettürlu diye denize de girmeyiversin demek çok saçma. Haşemalı kapalı arkadaşları destekliyorum :)

Back
X