harmony test yaptıran var mı

Harmony test, nace test yaptıran var mıdır?
Fiyat rica edebilir miyim? Harmony den pek memnun kalınmadığı söyleniyor. SOnuçlar çok geç çıkıyormuş. Cevaplarınızı bekliyorum.
Ben yaptırdım canım, 10 günde çıktı sonuç, ikili test 621/1 risk çıkmıştı, harmony de 150000/1 çıktı, üçlü be dörtlü test yapmadık o yüzden, 2000 liraya yaptırmıştık bu arada Memorial hastanesinde

Benimde harmony test 1/10000 çıktı. Ense kalınlığımda azalma var ama hala ensesi kalın tabi.

Selam hanimlar bende bugun verdim testimi. Ikili testimde sorun yoktu ama detaylida kalpte ekojen odak oldugu icin onerildi. Harmony yapildi. Memorialda. Sizlere sorun sonuclar 1/....... seklindemi geliyo. Yoksa negatif pozitif seklinde mi. Nasil gecicek bu 15 gun yaa :/. Bide iki cesitmis bu harmony xy li olani varmis xysiz olani. Onlar arasinda fark ne bilmiyorum ama xyli olani yapin deyiverdim aklimda kalmasin hicbisey diye. Bilen varsa yazabilir mi

Merhaba insallah hayirli haberler alirsiniz. Benim sonuclarim trizomi 18-21-13 icin 1/...... Dusuk risk.. Seklinde geldi. Otozomal gonozomal ve delasyon sendromlarinda yuksek risk saptanmamistir yaziyor.xy li ne demek bilmiyorum delasyon sendromlari olabilir belki onlarda xxy xo falan yaziyor o konuda fikrim yok sormadilar bize

Canim iki sekilde yapiliyomus bubtest zaten birinde daha az hastalik bakiliyo birinde daha cok. Biz cok olanini yaptırdık diyim. Bakalm Allah guzel haberlerimi buraya yazmayi nasip etsinnnn

Canim iki sekilde yapiliyomus bubtest zaten birinde daha az hastalik bakiliyo birinde daha cok. Biz cok olanini yaptırdık diyim. Bakalm Allah guzel haberlerimi buraya yazmayi nasip etsinnnn
Aynen bizde cok olanini yaptirdik ozaman diger sendromlar canim. Hayirli haberler alirsin insallah. Icini ferah tut canim.

Aynen bizde cok olanini yaptirdik ozaman diger sendromlar canim. Hayirli haberler alirsin insallah. Icini ferah tut canim.
Cokkk tesekkur ederim. Sonucumuda yazarim burda okuduklarim beni hep rahatlatti. Benimde birine azda olsa faydam dokunsa ne mutlu bana

Herkese hayırlı günler arkadaşlar. Inşallah bebişlerimizi hayırlı ve sağlıklı şekilde kucaklarımıza alırız. Benim ikili testin 1/8050 çıkmıştı. 3 lü 1/159. Tabiki duyunca çok kötü oldum. Doktorlar amniyosentez ya da yurtdışına gönderilen kan testini önerdiler. Sonra ben bir de 4 lü test yaptırdım ordada 1/5230 çıktı. 20. Haftada ayrıntılı ultrasonda bebeğimin sol böbregınde genişleme olduğunu söyledi doktor sınır 4 mm mis bebişiminki 4,1 mm çıktı. O gün hemen nipt kan testi yaptırdım sonuçlar 10 veya 15 günde çıkacakmış. Çok korkuyorum her şeyin hayırlısı tabi. Bekleme süreci yorucu. Hepinizden dua bekliyorum güzel anneler ve anne adayları

Bu arada yaşım 29. Bebişimin cinsiyeti de erkek. Inşallah ben de ve benim gibi bekleyen anne adayları da güzel ve hayırlı sonuçlar alıp buraya yazarız. Amin

Çok geçmiş olsun canım.benim de ikili çok yüksek çıkmıştı.ayni testi yaptırdım.15gundensonuc temiz çıktı.insallah hayırlı haberler alırsın.ben 4lu yaptirmayacagim bu testi yaptirdugim icin

Bu arada yaşım 29. Bebişimin cinsiyeti de erkek. Inşallah ben de ve benim gibi bekleyen anne adayları da güzel ve hayırlı sonuçlar alıp buraya yazarız. Amin
Birlikte bekleyelim canimmmm bende cumartesi verdim kani. Benimde kalpte ekojen fokus oldugundan yaptik bu testi. Zaman gecmek bilmiyo durdu sanki. Insallah ikimizde guzel sonuclar veririz. Sonuclarini yazan arkadaslarada tesekkurler moral oluyo. Bizde insallah guzel sonuclarimizi yazariz

Inşallah canım hayırlı ve güzel haberler alırız inşallah bebişlerimizin sağlıklı olması hayırlısıdır. Amin. Ben de geçen hafta salı günü vermiştim kanı. Genoks diye bir laboratuara.

Inşallah canım hayırlı ve güzel haberler alırız inşallah bebişlerimizin sağlıklı olması hayırlısıdır. Amin. Ben de geçen hafta salı günü vermiştim kanı. Genoks diye bir laboratuara.
Benimde gelaba gönderildi sanirim. Hastanede yaptirdim adi harmony di. Sizinde harmony dimi amerikaya giden. Bir haftayi devirmissiniz 3 5 gune gelir hayirli sonuclar

Çok geçmiş olsun canım.benim de ikili çok yüksek çıkmıştı.ayni testi yaptırdım.15gundensonuc temiz çıktı.insallah hayırlı haberler alırsın.ben 4lu yaptirmayacagim bu testi yaptirdugim icin
Allah razı olsun. Inşallah bizlerin de sonuçları güzel çıkar. Siz de bebeğinizi sağlıklı şekilde kucağınıza alırsınız inşallah. Aslında 2 li test en başkasına gerek görmüyor çoğu doktor. Ben 3 lü sıkıntılı çıkınca yaptırmıştım ve 3 lü yü yapan doktor bebeğimi büyük yazmıştı 1 hafta başka bir doktor daha güvenilir olan 4 lü yü yapalım dedi orda da güzel çıkmıştı sonuç. Inşallah herkes bebeğine sağlıcakla kavuşur

Benimde gelaba gönderildi sanirim. Hastanede yaptirdim adi harmony di. Sizinde harmony dimi amerikaya giden. Bir haftayi devirmissiniz 3 5 gune gelir hayirli sonuclar
Benimki genoks nipt test nereye gittiğini bilmiyorum 10 veya 15 iş günü sonra belli oluyormuş. Doktorun mail ne gelecekmiş bi de sonuç çıktı diye sms gelecekmiş bize canım. Dua ediyorum hayırlısıyla güzel sonuçlar alırız inşallah. Amin

Kızlar Allah a çok şükür sonucum temiz çıktı. Inşallah bekleyen arkadaşlarınki de güzel çıkar. Allah hepimizin bebeklerine sağlıklı hayırlı ömürler versin sağlıcakla kucaklarımıza alalım inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…