harmony test yaptıran var mı

Canim ne yaptın? Bu testi yaptırdın mi? B4n de 8+3 um şuan çok sukur.. Benim de tup bebek. Doktorum testten bahsetti. Ama illa bunu şunu yaptırın demedi. Hatta bebeğe kıyamayacaksanız hiç yaptırmayın dedi. Seni merak ettim neye karar verdin ne yaptın?

flower84nely evet yaptirdim çok şükür temiz geldi. Baştan beri dr ne dediyse yaptirdik Allah korusun kötü bir sonuç olsaydida sonlandirmayacaktik. Biliyorsun bizim işleri doktorun göZüne bakıyoruz . Bizim dr alternatif sunmadi yaptircaksiniz denmişti . Senin dr açık kapı bıraktıysa yaptirma . Ayrıntılı ultrasona yönlendirdi şimdide 1400 tl çift bebek . Sizin ikiz mi nerede tedavi gördünüz. Sağlıkla kavuşuruz inş mucizelere

Canim tek benim. Bahçecide yaptırdık. Ya i merak ediyorum yaptırmak şart mı gerekiyor mu? Yatırmazsam pişman olur muyum? Neye bakılıyor bu testle down dışında? Nerde ve kaça yapılıyor? Bilgi verirsen bana da çok sevinirim.

Down. Cinsiyet kromozom anomalileribide 2 hastalik daha. Internette detayli aciklamasi var. Bende yaptirmistim. Valla biraz doktorlarin ekonomik olarak rant sagladiklarini dusunuyorum ben. Cunku yaptirdigin yer hemen hangi hastane hangi dr. diye soruyo. Ama doktorlarda ortada hicbir sebeo yokken tutupta bubtesti onermiyolar. Ama en ufak bi bulguda bile oneriyolar. Yok ya bisey olmaz diyenini duymadim. Bende asla aldirmayi dusunmedim ama 4 5 ayi kabus icinde gecirmekte istemedim. Yaptirdim . Imkaniniz varsa yaptırın . Ileri yas gebeliklerinde yani 35 ustunde mutlaka isteniyo . Onun disindada ikili test sonucuna gire veya detayli usg deki bulgulara gore istenilebiliyo.

Ben Harmony test yaptırdım. Öncelikle ikili test sonucum 1/85 çıktı. Dr amniyosentez önerdi. Araştırmalarım sonucu düşük riski olduğu için harmony teste yöneldim. Allah'a şükür risk 1/10000 den de düşük çıktı. Yani yok denebilir. En temizi harmony test gibi testler. %99.9 kesin ve doğru sonuç veriyor. Bu arada ultrason bulgularına göre bebeğin burun kemiği vardı ve ense kalınlığı inceydi. Bunlar iyiye işaretti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…