harmony test yaptıran var mı

Mrh testi nerede yapturdiniz benjmde onerildi yaptiracagim

Bio-gen'e yaptirdim. Araci hastane kullanmadim o nedenle hastaneye ekstra komisyon odemek zorunda kalmadim.
Cok gecmis olsun, Allah korktuklariniza ugratmasin.

Merhaba,

Gözünüz aydın bizimde sonucumuz şükür iyi geldi süreç çok zorlayıcıydı gerçekten umarım bir daha yaşamam

Cok sevindim,sizin de gozunuz aydin. Bunu da benzerini de bir daha yasamayiz insallah.

selam, bende prena test yaptırdım sonucu dün ulaştı elime, 15 günde geliyor sonuç. Çok şükür sonuc normal geldi. İstanbul da BioGen de yaptırdım.

Bio-gen'e yaptirdim. Araci hastane kullanmadim o nedenle hastaneye ekstra komisyon odemek zorunda kalmadim.
Cok gecmis olsun, Allah korktuklariniza ugratmasin.
Tesekkurler insallah iyi sonuclarimiz olur sizin sonucunuz iyi olmustur insallah sonuclarda ne yaziyor yani nasil bir aciklama oluuor yuzde mi yaziyor

Tesekkurler insallah iyi sonuclarimiz olur sizin sonucunuz iyi olmustur insallah sonuclarda ne yaziyor yani nasil bir aciklama oluuor yuzde mi yaziyor

Sonucumuz iyi çıktı çok şükür,darısı size olsun. Sonuçlarımızda araştırılan her anomali için tek tek "bulgusu yoktur" ibaresi var. Ekspres sonuç isteğiyle birlikte 10 gün içinde sonuç aldık.

ikili test sonucunda risk az dediler, 1/3143.. fakat riskin varlığı bile insanı korkutmaya yetiyor... harmony test için mutlaka doktor isteği mi gerekli yoksa kendi isteğimizle de yaptırabilir miyiz? bir de hangi anomalilere bakılıyor beni bi aydınlatır mısınız

En garantisi mikro array testi. Ben cvs yaptirdim (plasentadan parca alma islemi) sonuc temiz geldi. Sonra array yaptirdik ve 8. Kromozomda kopma cikti buda langer giedion sendromu oluyor. Ve malesef bebegime dün veda ettim amniosentez ve harmony de dahil kromozomlar cok detayli imcelenmiyor ve tum sendromlara bakilmiyo. Riski olanlara kesinlikle mikro array testini öneriyorum arkadaslar

canım başın sağolsun Rabbim en kısa zamand asağlıkla nasip eder inş bebiş gene.

Mikro array testine seni yönlendiren bulgular nelerdi? Ne kadar ödeme yaptınız?

Mrb bnmde ikili testim temiz cikmisti fakat dun dortlu test sonucum oldukca yuksek cikti 1/37.. Keske yaptrmasaydm diyorm zaten en guveniliri ikili testmis ama bu suphe icimi kemiricek.. Doktor harmony testi onerdi.. Bursada nerde bilmiyorum.. Yaptrmalimiyim onu bile bilmiyorum.. Sonuc ne olursa olsun yawrumzdan vazgecemeyz.. Ama cok zor.. Fiyatida oldukca yuksekmis testin.. Amniyosentezden bahsetmedi bile doktor cok uzgunum ve kndime kiziyorm dortluyu yaptrdgm icin

canım başın sağolsun Rabbim en kısa zamand asağlıkla nasip eder inş bebiş gene.

Mikro array testine seni yönlendiren bulgular nelerdi? Ne kadar ödeme yaptınız?
11.haftada 5mm ense kalinligi vardi. Cvs yaptirdik temiz geldi. Sonra ayrintiliya girdim bebegim 10 gun geriden geliyordu ve ense hala kalindi. Doktorlar array önerdi yaptirdik çapada 1100 tl ye ve langer giedion sendromu çıktı malwsef

Anladım canım çok üzüldüm gerçekten çok zor bir süreçti eminim Allah yardımcınız olsun.
Bizim 1/146 çıktı 4 lü tarama başka bulgu yoktu gene de içim rahat etsin diye yaptırdık harmony test i yoksa detaylı filan normaldi şükür

merhaba, ikili testim 1/2200 çıkmıştı, ense kalınlığı ölçümü de normaldi. sonra doktorumun önermemesine rağmen eksik kalmasın diye başka bir dr'da 4'lü test yaptırdım, 1/159 risk çıktı ve dr'lar bunu incelememiz lazım dediler ve bu anne kanı ile yurtdışında yapılan testleri önerdiler.. hemen panaroma test yaptırdım, sonuçlar 10 gün içerisinde geldi ve sonuç iyi çıktı, dr'lar içimin rahat olmasını söylediler. ayrıca 23. haftamda ayrıntılı ultrason içim prf.recep has'a gittim. gayet iyi her şeyi dedi. şu an 28. haftamdayım ama yine de içimde hep bi sıkıntı var acaba %100 sonuç için amniyosentez mi yaptırsaydım diye, hiç bir dr da amniyosentez yaptır demedi, ilk aşamada 2'li test iyi olunca amerikadan gelen sonuç yeterli dediler ://

bu sorunuzun cevabını buldunuz mu? kendi istegimizle yaptırabiliyormuymsuuuz harmony testini?=

bu sorunuzun cevabını buldunuz mu? kendi istegimizle yaptırabiliyormuymsuuuz harmony testini?=
tabiki kendi isteğinizle de yaptırabilirsiniz. bu işi yapan laboratuarlardan birine ulaşıp yaptırabilirsiniz. fiyatlar değişiyor araştırarak karar verebilirsiniz.. harmony testden farklı olarak birde Prena test var, harmonyden farklı olarak 4 farklı gonozomal anomaliye daha bakıyorlar..biogen de yaptırmıştım.

merhabalar, harmony test yaptıranlar seks kromozom anomalileri kaç çıktı yazabilir misiniz?
ayrıca testi yaptırdıkları yılı da yazarsanız çok sevinirim.
benim seks kromozom anomalim 0,01 çıktı. diğer değerler 0,0001. korkuyorum

Ben yaptirdim da oyle bir şeymi varmış kii hiç dikkat etmedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…