harmony test yaptıran var mı

brc06

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2011
246
92
Merhaba arkadaşlar,

ikili, üçlü veya dörtlü tarama testlerinde bir risk görüldüğü zaman amniyosentez yapılıyordu son yıllarda yeni çıkan bir test söz konusu anne kanından bebeğin dna sı alınarak 8 ila 12 kromozomun kontrolü yapılıyor bu test harmony testi.

benim 2 li taramam 1/8000 4 lü taramam ise 1/146 -down sendromu idi ikisi birlikte değerlendirildiğinde 1/1000 oldu detaylı ultrason yapıldı ve değerler iyiydi sadece bebişimin beynin de omurilik sıvısından kaynaklı bir kist söz konusu. 1/1000 olamsına rağmen 1/146 yı göz ardı edemedik bu nedenle amniyosentez düşünmeye başladık ama doktorumuz bizi kan testine yönlendirdi dünde kan verdik ve yurtdışına gitti. Şimdi 15 gün içinde gelecek sonucu bekliyoruz sizlerdeki durum nedir? Bu testi yaptıranlar var mı?

Cnm bana da önerildi ama pahalı bi rest. Bu nedenle ben aminosentez yaptırdım. Çok şükür tezmiz çıktı. Darısı senin başuna

Cnm bana da önerildi ama pahalı bi rest. Bu nedenle ben aminosentez yaptırdım. Çok şükür tezmiz çıktı. Darısı senin başuna

hastanem özel bir hastane test ile amniyosentez arasında sadece 200 tl vardı amnio için 1800 test için 2000 istediler bizde yaptırdık teşekkür ederim darısı başıma

ben yaptırdım sonuç iyi çıktı. 10 günde sonuçlandı. 3 lü testim riskli çıkmıştı. hamileliğimi huzursuz bir şekilde geçirmek istemediğim için yaptırdım.

ben yaptırdım sonuç iyi çıktı. 10 günde sonuçlandı. 3 lü testim riskli çıkmıştı. hamileliğimi huzursuz bir şekilde geçirmek istemediğim için yaptırdım.

Bende yaptırdım şimdi sonuç bekliyoruz 8-12 iş günü arasında öğreneceğiz inş ne mutlu sana darısı başıma inş umarım bend egüzel haber alırım. gözün aydın :):)

Ben de yaptırmıştım, biyokimyasal riskim yüksek çıkmıştı..çok şükür herşey normal geldi sonuçlarımız...amnisentezden farkı, %100 doğruluğunun olmaması...ama çok yakın...%97 gibi hatırlıyorum gelen raporda...ama tabi onun gibi de riskli değil...inşallah birşey çıkmaz ve sağlıcakla kavuşursunuz bebeğinize...iyi düşünün ve inanın iyi olsun...ben buna çok inanıyorum :)

darısı başımıza doğruluk oranı %99 amniosentezden farkı amniosentez 43 kromozoma bakarken bu test 8-12 kromozoma bakıyor benim down sendromu kromozomumda risk olduğu için yeterli gördük ama hayırlısı bakalım. sonucu kaç gün içinde öğrendiniz biz gelab firması aracılığıyla yaptırıyoruz testi.
inş sizde sağlıkla kavuşursunuz

2 hafta sonra almıştık sonucu..hastane aracıydı ama sanırım rapor gelab dan gelmişti bize de..doktorum bana da %99 demişti ama raporda yazan %97 idi..diğer testlere göre yine de oldukça yüksek bir oran...inşallah hepimiz sağlıcakla kavuşuruz :)

amin sağlıkla inş. ben doktorun ne dediğini hatırlamıyorum baya araştırma yaptım abd deki laboratuvarın sitesindeki bilgileri okudum oradan söyledim hayırlısı olur inş

hastanem özel bir hastane test ile amniyosentez arasında sadece 200 tl vardı amnio için 1800 test için 2000 istediler bizde yaptırdık teşekkür ederim darısı başıma

Hastane neresi acaba ? Aminosentez için çok istemişler sanki???

Evet antalya da 500-1000 arası genelde. Sizinki çok yüksek miş

ankara da o civarda bayındır oahalı bir hastane diğer tahlilde nırmale göre çok yüksek ikili test 141 iken 4 lü test 241 tl idi mesela

ben de 7 . haftadayım,daha kalp atışı için bile o kadar heyecanlıyım ki... sanırım 9 ay geçmek bilmeyecek!

Merhaba. Benim 2li taramam cok guzeldi fakat 3lum de bir o kadar kotu cikmisti. trisomy 21 icin 1:58 di riskim.Amniyosentez yerine Prenatest yaptirdim. 2200 tlye mal oldu. 7 Kromozomsal beyin anomalisi incelendi. Rabbime cok sukur hicbir bulgu yok olarak tertemiz geldi sonucumuz.
Benim sonuclarimda risk ya da olasilik yerine arastirilan her anomali icin tek tek "bulgusu yok" ibaresi var. Insallah siz de mutlu haberler alirsiniz. Bekleme sureci anlatilir gibi degil zira...

Merhaba,

Gözünüz aydın bizimde sonucumuz şükür iyi geldi süreç çok zorlayıcıydı gerçekten umarım bir daha yaşamam

Bende yaptirdim harmony testi.
2li 3 lu testlerimde sorun yok, ayrintili usg de bulunan bulgu aonrasi amniyosentez onerildi.
Cesaret edemedigim icin bu testi yaptirdim. Bir kac gune sonucu gelir insallah guzel sonucu aliriz. Bulgu bulunmaz.

Bende yaptirdim harmony testi.
2li 3 lu testlerimde sorun yok, ayrintili usg de bulunan bulgu aonrasi amniyosentez onerildi.
Cesaret edemedigim icin bu testi yaptirdim. Bir kac gune sonucu gelir insallah guzel sonucu aliriz. Bulgu bulunmaz.

inş iyi sonuç alırsın zor bir süreç bunaldıkça yaz olur mu iyi haberler bekliyoruz inş

Mrh testi nerede yapturdiniz benjmde onerildi yaptiracagim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…