• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Harika Güzellik Barbara Palvin

kız güzelmiş ama güzelliği henüz çocuksu, hatun kıvamına gelmemiş daha:52:

Geçenlerde de bir forumda bu sarışın muhabbetine rastladım, sorsan kimse beğenmez sarışınları, renkli gözlüleri.Ama nedense esmerlerde bir renkli lens, sarı balyaj ya da platin saç merakı var.Yazık, garibanları zorluyorlar sanırım.:19:

Hahaha:52:
Kızlar kusura bakmayın forumun bu bölümüne pek bakmadığımdan cevaplarınızı görmemişim

Gariban derken hakaret etme amacı taşımıyordum, bunu düşünmeniz bile saçma

SAÇMA ÇÜNKÜ ben sarışın olsam bile (ki kumralım:12:) soyu sopu sapsarıı olan safkan sarışın olmazdım sanırım, ailemde bir esmer bulunurdu, ben de ucu onlara dokunacağını bile bile hakaret etmezdim.

Fıstık gibi esmer teyzelerim, kuzenlerim var kalkıp ne çirkin olduklarını düşünürüm ne de hakaret ederim.

Saksıyı çalıştırabilirsek bunun böyle olduğunu anlarız değil mi:34:

Bu arada tatlım bana celallenme demişsin ama bu kadar dertlenip cevap yazdığına göre sanırım sen celallenmişsin, korkma kimsenin esmerliğe laf ettiği yok, ülkemizde esmerliğin ÇOK YAYGIN olarak beğenildiğini iddia ederler ama kuaförler sarı balyaj yaptıranlarla dolu saçını siyaha boyatanlarla değil.:19:

Ha sen onlardan değilsen sorun yok zaten, neden cevap verdin ki? Ben buradaki insanlara yönelik bir şey demedim kimin saçı kara kiminki sarı bilmem, ama ben şahit olduğum durumu burada dile getirdim.En başta kendi kuzenim, arkadaşlarımdan bir kaçı esmerliklerinden övünmelerinin yanı sıra saçlarını boyatmaktan geri kalmıyorlar, çünkü özeniyorlar.Ama özendiklerini kabul etme konusunda bir sorun var.Olay hem esmer olmayı güzelliğin ön koşuluymuş gibi benimseyip hem saçını sarıya boyatmakta ısrarlı olmak kısacası.

Ki ben yazdığım yazıda "TÜM ESMERLER" DEMEDİM, bazı esmer bayanlardaki sarıı saç merakına değindim ki o merak kumrallarda da olabilir,buradan kalkıp tüm esmerlere gariban dediğim sonucunu çıkarmak komik kalıyor, ya da illaki bir şey bulayım da laf söyleyeyim çabası gibi duruyor.

Lütfen biraz mantık:34:

İlk mesajda esmerler diye bi ifade 2.sinde tüm esmerler demedim. Hııı. Evet.:31:

Diğer yazılanları okumadım bile bunun üstüne. Upuzun bi yazı, bomboş olmalı içi.
Büyük harfle yazıldığı için dikkatimi çekti sadece TÜM ESMERLER DEMEDİM kısmı, ona baktım.

E orayı da görünce okuyup gözlerimi yormamak iyi bi seçim olmuş belli ki. :31:

Hadi baayyy. :27::10:

Bi daha no mesaj, no cevap. :27::27:

İlk mesajda esmerler diye bi ifade 2.sinde tüm esmerler demedim. Hııı. Evet.:31:

Diğer yazılanları okumadım bile bunun üstüne. Upuzun bi yazı, bomboş olmalı içi.
Büyük harfle yazıldığı için dikkatimi çekti sadece TÜM ESMERLER DEMEDİM kısmı, ona baktım.

E orayı da görünce okuyup gözlerimi yormamak iyi bi seçim olmuş belli ki. :31:

Hadi baayyy. :27::10:

Bi daha no mesaj, no cevap. :27::27:

:52:
Okumamakta haklısınız benim de ilk mesajımın bütün içeriğine değil de üç kelimesine bakıp anlam çıkarmanız nedeniyle diğer mesajımın bütünü anlayacağınızdan ümitli değildim, halbuki sizin için oldukça sadeleştirerek ve anlaşılır bir şekilde yazmıştım.Okuyup zaman kaybetseniz de bir şey değişmeyecekmiş demek ki:34:

Her neyse, forumu okuyan diğer esmer arkadaşlarım, umarım genelleme olduğunu düşünerek yanlış anlayıp üzerinize alınmazsınız, niyetim yanlış anlaşılmayı düzeltmekti.Üstteki bayanın yanlış anlama savaşı ve gereksiz cevapları(en baştan beri) açıklamam için yanlızca vesileydi.Mesajların içeriğini dahi okumadan cevap yetiştirip tartışma çıkaran üyelere çok sık rastlanıyor nasılsa kk'da.

Ne diyordum, Barbara hoşmuş ama henüz çocuksu:34:

Son düzenleme:
Allah neler yaratıyor :nazar::nazar:

600full-barbara-palvin.jpg

Eh idare eder harika denecek kadar güzel değil bu kadar abartıya değmez
çenesi çokmu uzun ne

Son düzenleme:
Back