- Konu Sahibi secret-love
.
Allah ne güzellikler yaratmis, gercekten cok güzel
Allah ne güzellikler yaratmis, gercekten cok güzel

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kız güzelmiş ama güzelliği henüz çocuksu, hatun kıvamına gelmemiş daha
Geçenlerde de bir forumda bu sarışın muhabbetine rastladım, sorsan kimse beğenmez sarışınları, renkli gözlüleri.Ama nedense esmerlerde bir renkli lens, sarı balyaj ya da platin saç merakı var.Yazık, garibanları zorluyorlar sanırım.![]()
kız güzelmiş ama güzelliği henüz çocuksu, hatun kıvamına gelmemiş daha
Geçenlerde de bir forumda bu sarışın muhabbetine rastladım, sorsan kimse beğenmez sarışınları, renkli gözlüleri.Ama nedense esmerlerde bir renkli lens, sarı balyaj ya da platin saç merakı var.Yazık, garibanları zorluyorlar sanırım.![]()
Öle bı diyosunuzki yamuk yumuk biri sanki ama Allah yaratmış napalim gibisinden))) ay çok güldüm
ahahaha zorla begenicez, illa begenicez yani? begenmezsek de kiskanciz. ahahaha yakininiz falan mi ne anlamadim ki. bence guzel bi kiz tamam yuz hatlari duzgun hos sevimli falan da. tipik avrupali tipi yani. dunya boyle sarisin renkli gozlu dugme burunlu kiz kayniyo. bence siradan.
Burada sarışınları çekici bulmayanlardan biri de benim.
Ve esmer değilim. Çok şükür değilim çünkü esmerleri de beğenmiyorum.
Koyu ten renginden hiç hoşlanmıyorum.
Kendim gibi beyaz ten + koyu saç hastasıyım.
Benim gibi böyle diyen varsa saçını sarıya da boyamaz lens de takmaz.
Saçını sarı yapıp, lens takan esmerlerin sarışınları beğenmeme gibi bir durumu zaten yok.
Yani hiç kimse ben sarışın sevmiyorum deyip de saçını sarıya boyamaz.
Sevmiyor ne diye boyasın yani.
Ayrıca esmerlere gariban diyerek hakaret etmişsin.
Sen sarışınsın herhalde.
Herkes fikrini söylemekte özgürdür "hakaret etmeden". Celallenmenin lüzumu yok.
Relax!![]()