harika bir gün

limonkiz

Ağlamam artık gidenlere ♫
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2008
1.064
93
163
İstanbul
Sabahin 6sinda annemler memlekete gitmek icin ciktilar aksam doncekler

Bana dedi ki mutfagi toparla kardesinlerine kahvalti hazirla vs vs klasik seyler iste. Sonra ben uyuyakalmisim (sabahin 6si oldugu icin dogal olarak) 10 civari uyandim. Mutfaga gittim kardesime dedim ki (digeri uyuyordu) bekleyin ben banyo giricem cikayim birlikte kahvalti yapalim. O sirada amcam geldi eve (dedem bizimle kaliyor gozleri gormuyor) o gelince ben de dedemin yanina cikmadim zaten uyanik oldugunda surekli bagiriyor anliyoruz yani uyanik oldugunu. Bir de evde iki tane kardesim var arti amcam da geldi

Planim banyodan cikip kahvalti hazirlamak ve ortaligi toplamak, kac gundur hem hastalik hem de sinav yuzunden banyo yapamadim artik kendimden tiksiniyordum o yuzden ilk isim banyoya girmek oldu.

Banyodan ciktim annem aradi napiyosun sen iyi ki sana bi sorumluluk verdik kardesin dersaneye gitcek (12de cikiyor) saat 10a kadar uyu anca para istediginde gel git calis kendi parani kazan sana bir kurus para yok ayin 15ine kadar falan ama nasil bagiriuor ses telleri kopacak sekilde. Hic abartmiyorum en az 15dk bagirdi. Sabah uyanir uyanmaz banyoya girmek mi gelmis aklima (aksam uyuyakaldigim icin girememistim) dedenin yanina ciksaydin kardesin dersaneye gidicek vs vs.

En ufak bir seyde git markette calis parani kazan diyor ya bir insan bu kadar merakli olur mu kizini markette calistirmaya?

Sonra mesaj atmis allah dusmanimin basina senin gibi evlat vermesin biz amca bi asalagi besleyip para verelim git calis para kazan dunyanin kac bucak oldugunu anla diye.

Ya allah askina su sozleri hakettim mi ben? Ciddi olarak soruyorum cunku gercekten ayirt edemiyorum artik.

Ha bir de eve gelince essek sudan gelinceye kadar kemiklerimi kirmazsa adini degistircekmis.

Keske bir ise girebilsem gercekten, okul cok yogun hafta sonu genelde ders calisiyorum zaten.

Gecen de babam sadece bir goz kalemi surdugum icin neredeyse dovuyordu benim yolum yol degilmis evlenince kocamla ne istersem yaparmisim.

Acaba gercekten kurtulus koca mi? Onlar benden kurtulmus olur en azindan. Ne de olsa dusman basina bile istenmeyen bir evlatim

Son düzenleme:
Bune ya , Sorunu ne gercekten Annenin ?

Bi kahvaltiyda sorunu , ha bir saat sonra ha önce kimse ölmez kahvaltisizliktan...

:KK57:
Üniversitede mi okuyorsun, lisede mi?

Edit: Profilde liseye gittiğin görünüyor.

Evden kurtulmanın yolu evlilik falan değil, önce o alternatifi at kafandan. Evlilik bulunduğun ortamdan kurtulmak için cesaret edebileceğin birşey değildir, evlendiğin kişi sağlıklı bir insan olmazsa daha fena bir hal alır hayatın.

Yapman gereken liseyi bitirip büyük bir azimle üniversite kazanmak.
Yerinde olsam tek kaçışın mükemmel bir bölüm kazanarak olacağını düşünürdüm.
Neden mi?
Ataması da kolay olsun ve direkt ayaklarımın üzerinde durabileyim, kimseye de eyvallah etmeyeyim diye.

Son düzenleme:
Kardeşler kaç yaşında ki? Siz duştayken amcanız ya da kardeşlerinizden biri bir çay koyaydı siz de kahvaltılıkları çıkarıp hemen otururdunuz.

Iste cocuklari zorla evden kacirtiyorlar.bu kizlarda birini bulayim evleneyim diye düşünüp yanlis evlilikler yapiyor alelacele

doğrularını empoze etmeye çalışıyor..
ona göre duş almanın
kahvaltının vs vs belli zamanı var

Dershaneye gidebilecek yasta kardes enaz ortaokula gidiyordur ki anneniz kardesleeinize baya yuz vermis galiba.ocagi acamayip cay koyamasa bile buzdolabindan kahvaltiliklari cikarabilecek yastadr.kardesiniz arayip sizimi sikayet etmis

Kardeşler kaç yaşında ki? Siz duştayken amcanız ya da kardeşlerinizden biri bir çay koyaydı siz de kahvaltılıkları çıkarıp hemen otururdunuz.
biri orta son sinif, digeri lise 2de. Zaten en kotu ihtimal dediginiz gibi olur kimse ac kalmazdi ki amcam gelirken zaten biseyler getirmis sagolsun, her sey de tezgahin ustundeydi zaten pogaca corba vs.

Iste cocuklari zorla evden kacirtiyorlar.bu kizlarda birini bulayim evleneyim diye düşünüp yanlis evlilikler yapiyor alelacele
hic bu kafada bir insan degildim ben gercekten, ama sonum oraya gidiyor

Yukarıdaki msjı lisede okuduğunu baz alarak düzenlemiştim, profilinde lise görünüyor.
Okulu bitirip derhal atanmaya bakmanı öneririm, o evden kurtuluş yolun koca değil, düzgün bir meslek.
ben de hep ilerde meslegime elime alinca evden ayrilirim diye dusunuyordum ama beni ayri eve cikarmazlar, gecen annemle laf acildi neymis onlari duskun duskun birakip gitcekmiymisim (hic de duskun degiller)
bir de yeni mezun olunca ise girebilme, maas vs hep sorun ne olucak bilmiyorum.

Ben de dedim böyle bir bölümde ilk kez biri bir şeyden şikayet etmemiş :) Konuya gelince belki anneniz de yorulmuştur bir an sinirle söylemiş olabilir.Fazla takmayın...

Senin tepkini merak ettim ben
Ben abartiyorsun tamam uzatma vs falan dedim ama cildirdi. Telefonu biraktim kenara cevap vermedim en son.

Tepkim de ne olabilir ki, her zamanki gibi kendimi asiri beceriksiz degersiz hicbir ise yaramayan bir insan gibi hissettim iste..

Ben de dedim böyle bir bölümde ilk kez biri bir şeyden şikayet etmemiş :) Konuya gelince belki anneniz de yorulmuştur bir an sinirle söylemiş olabilir.Fazla takmayın...
Annem hep en ufak seylere bile asiri tepki veriyor bir kere olsaydi bu kadar takmazdim zaten. Ailevi sorunlarim da sadece bu kadar degil malesef. Bu sadece miniminnacik bir parcasiydi.

Mutfagi gicir gicir yapsam bir bardak kalsa o aksam bir kemiklerimi kirmadigi kaliyordu mesela ornek olarak

Dershaneye gidebilecek yasta kardes enaz ortaokula gidiyordur ki anneniz kardesleeinize baya yuz vermis galiba.ocagi acamayip cay koyamasa bile buzdolabindan kahvaltiliklari cikarabilecek yastadr.kardesiniz arayip sizimi sikayet etmis
Ben de buna sinir oluyorum, elleri kollari tutuyor ama sofraya oturduklarinda benim koymam lazim yemeklerini. Herkes aciktiginda bir sekilde kendini doyurabilecek kapasitede, sanki manti yap borek ac diyoruz

Annem hep en ufak seylere bile asiri tepki veriyor bir kere olsaydi bu kadar takmazdim zaten. Ailevi sorunlarim da sadece bu kadar degil malesef. Bu sadece miniminnacik bir parcasiydi.

Mutfagi gicir gicir yapsam bir bardak kalsa o aksam bir kemiklerimi kirmadigi kaliyordu mesela ornek olarak
Her anne cici anne değildir sizinki de böyle demek ki ben olsam artık kabullenirdim ve alışmaya çalışırdım.

Back