Hareketli bebekle nasıl işe güce yetişiyorsunuz

Merhaba eşinizle ilgili gerekenleri herkes söylemiş ben buna girmeden fikir vermek istedim. Benim bebeğim de aşırı hareketli durmuyor. Çareyi salona çit koymakta buldum, içine oyun halısı ve oyuncaklarını koydum. Orada oynuyoruz bazen de kendi oynuyor. Deneyin derim. Sevgiler🌸

Böyle cümlelerle keyif alıp kendinizi mi tatmin ediyorsunuz. Gidecek yerim yok ne yapayım otele mi gideyim küçük çocukla, boşamayı planlıyorum zaten ama ha deyince olmuyor ev tut döşe düzen kur. Ücretsiz izindeyim param yok ondan çekiyorum. Muhasebeci ile evli olmadığınız için anlamazsınız çalışma saatlerini. Yalan borcum mu var. Kocam da sizin gibi biri işte, Allah ıslah etsin sizin gibileri
Zaten ruhen bedenen kötü haldesiniz kötü yorumları geçin ruh haliniz bunları kaldırmaya müsait değil haklısınız da. Grev yapın çok ciddiyim. Abim de muhasebeci ama her ayın son bir haftası çok yoğunlaşıt öncesinde size ayıracak illa vakti olur bir süre her şeyden el çekim çocuktan bile eşinize de yardım etseydin düşmezdi tarzı konuşun. Biz kadınlar her şeye yetişme gücü sergilediğimşz için az zorlansak alışkın değiller ya işe yaramaz oluruz.

X