• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

harcadığı parayı basıma kakması.

bence evlenmeye karar veren kalplerini birleştirmiş iki sevgili gibi değil, ikiniz de ayrı ayrı hayatları olan ama evlilik teklifi etmiş ve kabul etmiş yabancı insanlar gibisiniz. bir çift değilsiniz, ayrı takılan bireylersiniz. sevgilniin davrnaışlarında da , senin en baştaki ilk yorumunda kullandığın kelimelerde de bunu hissettim. biraz daha çift olmalısınız. ben değil biz diye düşünmelisiniz

eşten nasıl birşey istenemez bende bunu algılayamıyorum. bu övünülecek değil üzülünecek bir durum bence. eş olacaksın kendinle bir sayacaksın ama bir şey isteyemeyeceksin, gurur mu deniyo buna iletişimsizlik mi, ne ki bu?
konu sahibinin para yiyici algılamasına sebep olacak bi tavrını da göremedim ben.
İletişimsizlik de değil gurur da değil sadece bir erkekten geçinmeyi öğrenememişim 18 yasından beri çalışıp okuyup kendi ayaklarım üstünde durmamdan kaynaklı sanırım bu senin için ne bilemem ama benim için övünülecek bi şey bu arada sigara elzem bi şey değil genç bi kadın sigarasını bi zahmet çantasında bulundursun çok gördüm çevremde kocasından hakaret dayak yiyip sırf para için evli kalanı ucuz yüzük alındı diye mesele haline getirmeyi savunmak da benim işim değil..

İyi ilişki pahalı hediyelerle ölçülüyor çok yazık bu kafayla gidenler böyle kalıyor işte sigarayı istersin adam almaz öyle bozulursun hani güç özgürlük nerde adam almamış işte iyi etmiş ..
ayrıca eşimle sevgiliyken hesabı bi o ödediyse bi ben ödedim elim kolum vardı çalışıyodum niye altta kalayım ben bunu dostlarımla da yaparım kimse de beni yedin diyemez eşimle aramda ayrı gayrı yok evimizi geçindiriyoruz el ele ortak emekle şükürler olsun:)

tüm yorumları okumadınız sanıyorum, kacırmıssınız binlerce kez aradı özür diledi. haklısın ben sna dunyanın en iyi en guzel sevgilisi derken aldığımda alabilceğimimn en iyisi olmalıydı dedi ki zaten yüzük fiyatı 400 değil 1000 liraymıs kesndisi türk değil yabancı gorunce kazıklamıslar onu oğrenmiş olduk. bugun iş cıkısı gidip halledeceğiz. 1,000 lira 10,000 lira cokta onemi yoktu benim için zaten ama 300- 400 liraları duyunca da ozensiz ve en ucuzu olduğunu dusunmustum. kendiside hak verdi zaten.
Çok sevindim sorun bitmiş ilişki kurtulmuş eminim 400 den 1000 tl ye çıkan yüzük her şeyi kurtarır 600tl fark nelere kadir..300 liralık yüzük takanlar lütfen evliliğinizi gözden geçirin bi defter tutun çarpın bölün harcamalara göre yön verin ilişkiye..

İletişimsizlik de değil gurur da değil sadece bir erkekten geçinmeyi öğrenememişim 18 yasından beri çalışıp okuyup kendi ayaklarım üstünde durmamdan kaynaklı sanırım bu senin için ne bilemem ama benim için övünülecek bi şey bu arada sigara elzem bi şey değil genç bi kadın sigarasını bi zahmet çantasında bulundursun çok gördüm çevremde kocasından hakaret dayak yiyip sırf para için evli kalanı ucuz yüzük alındı diye mesele haline getirmeyi savunmak da benim işim değil..
düşünce yapımız çok farklı. size göre erkekten geçinmek; bana göre içtenlik, rahat olabilmek..bahsettiğim sürekli erkeğe aldırmak değil, markete gidiyomuş söyleyivermiş, her an her istediğimizi çantada bulunduramayabiliyoruz sonuçta. bence sizin düşünce yapınız iletişimi maddi zemine taşıyor, sigara bile istemem kendim alırım diyen insan kendinden bir şey istenmesinden de rahatsız olur herhalde.

düşünce yapımız çok farklı. size göre erkekten geçinmek; bana göre içtenlik, rahat olabilmek..bahsettiğim sürekli erkeğe aldırmak değil, markete gidiyomuş söyleyivermiş, her an her istediğimizi çantada bulunduramayabiliyoruz sonuçta. bence sizin düşünce yapınız iletişimi maddi zemine taşıyor, sigara bile istemem kendim alırım diyen insan kendinden bir şey istenmesinden de rahatsız olur herhalde.
Başka kapıya :) lütfen..

Çok sevindim sorun bitmiş ilişki kurtulmuş eminim 400 den 1000 tl ye çıkan yüzük her şeyi kurtarır 600tl fark nelere kadir..300 liralık yüzük takanlar lütfen evliliğinizi gözden geçirin bi defter tutun çarpın bölün harcamalara göre yön verin ilişkiye..
Başka kapıya :) lütfen..
takdir mi etmeliydim:) helal olsun güçlü kadınsın kimseye muhtaç değilsin :DD terbiyesizlik etmeyin!

Size bravo. Yalnız yasıyorsınuz yıkılmadınıx ayaktasınız.Fakat bukadar üstr yazıp onaylanma ihtiyacınız neden anlayamadım.

eşime bende çok zengin değildik nişanlıyken ayın ilk 15 gunu onun parasını yerdik son 15 gunu benim paramı mesela ilk buluşmamızta parası çıkışmamıştı ve ben ödemiştim ve hiçte garibime gitmemişti altın ve uyduruk taşlı bir yüzük almıştı ağlayarak evlenme teklifi etmişti benim eşim şimdi aldığı maaşı bir günde yesem neden aldın demez ben bir şey istesem onu ne yapar eder alır ve bende çok birşey istemem sigaramız bile ortak bizim arabaya aldığımız benzinde ...
yeri geldi bi liramız olmadı cebımızde
seninki tamamen maddiyat meselesi tatlım aslında sen konuyu maddi olarak açtın sonra baktın kadınlar kulubü üzerine geliyor çevir kazı yanmasın yaptın

eşime bende çok zengin değildik nişanlıyken ayın ilk 15 gunu onun parasını yerdik son 15 gunu benim paramı mesela ilk buluşmamızta parası çıkışmamıştı ve ben ödemiştim ve hiçte garibime gitmemişti altın ve uyduruk taşlı bir yüzük almıştı ağlayarak evlenme teklifi etmişti benim eşim şimdi aldığı maaşı bir günde yesem neden aldın demez ben bir şey istesem onu ne yapar eder alır ve bende çok birşey istemem sigaramız bile ortak bizim arabaya aldığımız benzinde ...
yeri geldi bi liramız olmadı cebımızde
seninki tamamen maddiyat meselesi tatlım aslında sen konuyu maddi olarak açtın sonra baktın kadınlar kulubü üzerine geliyor çevir kazı yanmasın yaptın

benim bahsettiğim ikimizin yasadığı maddi sıkıntı değil zaten. siz bana kendi ilşkinizi anlatmıssınız bizim ilişkimiz böyle değil. bi yorumda da belirttiğim gibi bankada olusan problem yuzunden parasını cekemedi 2-3 gün kadar benim maasımdan yedik hatta cebne para ble koydum. ama derdim bu değil bunu anlatma gereği duymadım oyuzden. siz demişsiniz ki durumu kotuydu ortak olurduk şimdi durumu iyi ne istesem yapar., genel hayat değil benim bahsettiğim evlenme teklif ettiği gece siz ödeyin hesabı ne hissedersiniz o halde oyle sorayım.

Rusyayı ne Avrupa'ya ne Ortadoğu ya katalım, kadını da erkeği de artık havasından mıdır suyundan mıdır ayrı ayrı cins.:KK50:

Benim tanıdığım Rus erkekleri de Türk erkekleri gibi ataerkil kafada.

Aldatma oranı burdakini sollar, aldatmayacak adam bulamazsınız, kadınlar zaten kabullenmiş aldatılmayı. Benimle yaşıt insanların hepsinin birer ikişer üvey kardeşi var, farklı annelerden.

Döven , söven de var.

Ruslar berbat. Hem tipleri kötü, hem kafaları kötü. Fersah fersah kaçınız gençlik.

Lakin arkadaş olarak çok eğlenceliler. Batı Avrupalılar mal gibi bence, ama bu milletten insanlarla iyi arkadaş olunuyor bence.

Rus erkeği Türke tercih ederim , çünkü daha iyi eğitimliler. Sonuçta 2 grup da tipsiz ve aldatan ise, eğitimli olanına gitmek gerek. :KK50: En sıradan okula gitmiş olan bile Türkiye nin en iyi üniversitesine gitmiş adamdan daha iyi eğitimli, eğtim sistemi süper. Rus edebiyatını, Dünya edebiyatını , klasik felsefeyi okumaya ortaokulda başlıyorlar. En sıradan eğitimli adamla bile varoluşçuluğu da , Orhan Pamuk romanını da tartışabilirsin.

Benim eşim Rus ama farklı bir milletten mi diye düşündüm yazdıklarınızı okuyunca?
Asla aldatılmam diyen kadınlardan olmadım hiçbir zaman ne dövmesi sövmesini ne de aldattığı oldu. Bazen ben bak bu kadın ne kadar güzelmiş diye gösteririm, senden güzel değil der her zaman. :))
Kayınpederim ve kayınvalidem de tek eşli, hala beraberler ve çok mutlular. Senelerdir ailenin içindeyim, senede 3-4 defa Rusya' ya giderim, hiç yazdıklarınız gibi bir durum görmedim. Belki de ben eşim ve ailesi yönünden şanslıyım.
Yine de yanlış anlamalara sebebiyet vermemek için genellemesek daha iyi olmaz mıydı? :)

Benim eşim Rus ama farklı bir milletten mi diye düşündüm yazdıklarınızı okuyunca?
Asla aldatılmam diyen kadınlardan olmadım hiçbir zaman ne dövmesi sövmesini ne de aldattığı oldu. Bazen ben bak bu kadın ne kadar güzelmiş diye gösteririm, senden güzel değil der her zaman. :))
Kayınpederim ve kayınvalidem de tek eşli, hala beraberler ve çok mutlular. Senelerdir ailenin içindeyim, senede 3-4 defa Rusya' ya giderim, hiç yazdıklarınız gibi bir durum görmedim. Belki de ben eşim ve ailesi yönünden şanslıyım.
Yine de yanlış anlamalara sebebiyet vermemek için genellemesek daha iyi olmaz mıydı? :)

Vallahi genellememek adina cumlelerin basina "benim tanidigim Ruslar" ibaresi koymak aklima geldiydi ama sonra usendim galiba :KK50: Benim tanidiklarimin hepsi birbirinden rezil, ben 25 yasindayken benimle yasit tanidigim kizlarin cogu evlenmis, bosanmis, 2. kez evleniyordu :KK57: Benim tanidigim insanlarda bir gariplik var vallahi :KK50:

Bu arada kiskandim vallahi, ben Rus erkeklerini bu gordugum dallamaliklari disinda cok begeniyorum. Bulsam alirim yani heheheh :KK50:

Cakmamarliyn Cakmamarliyn ben size hak verdim. Sanıyorum ki ben de hayal kırıklığı yaşardım, yalan söylemeyeyim. Kazık atmaları da çok normal, benim eşim de yabancı olduğu için böyle problemler çok yaşadık ama zamanla düzeliyor bizden fazla Türk oluyorlar, şaşırırsınız. Benim eşim şu an çatır çatır pazarlık bile yapar :KK48:
Tatlıya bağlanmasına sevindim, dilerim ki hep mutlu olursunuz. Sevgiler.

Vallahi genellememek adina cumlelerin basina "benim tanidigim Ruslar" ibaresi koymak aklima geldiydi ama sonra usendim galiba :KK50: Benim tanidiklarimin hepsi birbirinden rezil, ben 25 yasindayken benimle yasit tanidigim kizlarin cogu evlenmis, bosanmis, 2. kez evleniyordu :KK57: Benim tanidigim insanlarda bir gariplik var vallahi :KK50:

Doğru diyorsunuz, elbette kötüleri de var, benim kızım da şu durumda yarı Rus olunca biraz koruma iç güdüsü ile yaklaştım sanırım olaya :)

Valla benim gordugum dallamalar , aldatanlar hep erkek, bu durumda istatistigim dogru olsa bile kiziniza ucu dokunmuyor :63:

Kızım da tercihini Rus bir hayat arkadaşından yana kullanırsa, babası gibi birini seçmesini diliyorum zaten :))
Çok konu dışına çıktım, umarım hepimizin çocukları hangi milletten olursa olsun hep iyi insanlarla karşılaşırlar diye bağlayayım konuyu

Back
X