- 25 Şubat 2015
- 710
- 674
- 123
Hayırlısı olsun inşallah belkim de o bebiştir şimdi :)Ben de pek anlamadım ama bana catlamis folikul un sivisinin karin boslugunda gorulmesi gibi geldi neyse hayırlısı artık
Ah ah keske olsaHayırlısı olsun inşallah belkim de o bebiştir şimdi :)
ben de sana katılıyorum en azından doğpru tedaviyi yapabiliriz diye düşünüyorumAyni zamanda gitcez demekki bizde bu aydan sonra gidicez canim basinin etini yedim adamin eylulde gidelim ozaman dedi ben en basta gitme taraftariydim insanin icini kemiriyo bisey varsa caresne bakilir yoksa icimiz rahatlar enazindan
Canm ultrason mu cektirdin dauglasta serbest sivi gozlendi demek yumurtanin catladgni gosteriyo ama bende anlamadm olurmu olur degerlendirme sansin varsa kacirma derimSelam kızlar bu gun doktora gittik smear testi ve muayenem temiz çıktı ultrosonda bakan doktor ayrıydi bir daha gelme geldikce daha cok stres oluyorsunuz dedi resmen kızdı bana her sey normal yani cok sükür :) birde reglime 3-4 gun var yumurtan çatlamış sıvı var dedi bu gun yarın iliski dedi regle bu kadar az zaman kala olabilir mi böyle bir sey o sıvı baska bir sıvı olmasın sakınpinkpisces sende de doktor catladigini anlatmıştı sıvı filan mı gormustu rahimde?
Evet canım sağlık yerinde olsun da diğer şeyler olur yavaş yavaş.Ah ah keske olsaen azından sağlığıma kavustum ya buna da cok sükür sen nasılsın nasıl gidiyor hamilelik?
Evet canım ultrosonda baya baktı sıvı var yumurtan çatlamış dedi ben de reglim yakin dedim olsun olabilir dedi ama bende akinti filan da yok belirti de yok ama ne olur ne olmaz esim de burdayken degerlendirdik hayırlısı olsunCanm ultrason mu cektirdin dauglasta serbest sivi gozlendi demek yumurtanin catladgni gosteriyo ama bende anlamadm olurmu olur degerlendirme sansin varsa kacirma derim
Aynen zaman çok cabuk geçiyor. Allah bir çırpıda kucağına almayı da nasip etsin canım :)Evet canım sağlık yerinde olsun da diğer şeyler olur yavaş yavaş.
Iyi gidiyor çok şükür şimdilik bir sıkıntı yok. Yarıladık bile 20. hafta bitiyor :) Uyku problemi haricinde bi problem yaşamıyorum. Insallah da böyle gider
Aminnn inşallah hepimiz tez zamanda alırız bebişleri kucağımıza :)Aynen zaman çok cabuk geçiyor. Allah bir çırpıda kucağına almayı da nasip etsin canım :)
Oldum regl canım bu gidişle eşimi götüreceğim doktora ayda iki kez yumurtluyorum daha ne yapayim@deeploneliness kuzum adet oldunmu 2-3 gunun kalmisti yanls hatirlamiyosam
Günaydın arkadaşlar nasılsınız? Ses seda yok
Kizlarda çalışmalar yoğun sanırımGünaydin canim iyi cok sükür sen nasilsin ?
Herkez kayboldu
Kizlarda çalışmalar yoğun sanırımben de ne yapayım is güç burda havalar çok sıcak alışmaya çalışıyorum senin bulantilarin azaldi mi canım?
Kızlaar günaydın :) Bugün 2. düzey ultrason var çok heyecanlıyım :)
Canım detaylı ultrason renkli ultrason ya da doppler diye geçiyor eminim bi karşılığı vardır orada da :) Girdik çıktık çok şükür bir sıkıntı yok. Erkek dedi kesin :)Günaydinn canimm bu turkiyenin seylerini bilmiyorumkii sevindimmm aa diyimm :))
maşallahh sag salim kucagına al inş. tamda hissettiğimiz gibi :)Canım detaylı ultrason renkli ultrason ya da doppler diye geçiyor eminim bi karşılığı vardır orada da :) Girdik çıktık çok şükür bir sıkıntı yok. Erkek dedi kesin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?