- 25 Şubat 2015
- 710
- 674
- 123
Evet gerçekten öyle :) Demek ki hislere güvenmek gerekiyormuş :) Artık alışverişe başlayabiliriz ufaktan :)maşallahh sag salim kucagına al inş. tamda hissettiğimiz gibi :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet gerçekten öyle :) Demek ki hislere güvenmek gerekiyormuş :) Artık alışverişe başlayabiliriz ufaktan :)maşallahh sag salim kucagına al inş. tamda hissettiğimiz gibi :)
ay ya çok heycanlı hemen bi liste yapta koş alışverişe maşallah :)Evet gerçekten öyle :) Demek ki hislere güvenmek gerekiyormuş :) Artık alışverişe başlayabiliriz ufaktan :)
Hisler doğru çıktı desene yakışıklimiz geliyorCanım detaylı ultrason renkli ultrason ya da doppler diye geçiyor eminim bi karşılığı vardır orada da :) Girdik çıktık çok şükür bir sıkıntı yok. Erkek dedi kesin :)
Canım detaylı ultrason renkli ultrason ya da doppler diye geçiyor eminim bi karşılığı vardır orada da :) Girdik çıktık çok şükür bir sıkıntı yok. Erkek dedi kesin :)
Evet o kız diyodu da kızlar da benim gibi erkek demişlerdi :) Artık ayrıntılı da yanıltırsa yapacak bişey yok :)Biz başlıyoruz artık zıbınlara papyonlu tişörtlere :)Sizzz kiz hissetmiyomuydunuuuz ya :) akdnz07 kiz diyodu galiba :)
Evet o kız diyodu da kızlar da benim gibi erkek demişlerdi :) Artık ayrıntılı da yanıltırsa yapacak bişey yok :)Biz başlıyoruz artık zıbınlara papyonlu tişörtlere :)
Selam canim benim de her gun kuru incir yedigim ay yumurtlama agrimi cok hissetmistim incir kuru yerine gecmisti bir nevi yumurtam fazla buyuyup catlamisti:) bir problem olmamasina sevindimBugun feci derecede yumurtlama agrisi cekiyorm doktora soyledim normal dedi bikac gun once gittm herzamanki gbi bi problemn yok dedi dusugun olsaydi asilama yapardk dedi kimyasal saylmiyomus esin dr a gitsn bikacc ay daha deneyn olmazsa gel rahim filmi cekelm falan dedi bu ay da hic dkkat etmiyodm acikcasi yumurtlama falan ama agrilarm sinyal veriyo zaten
Bugun feci derecede yumurtlama agrisi cekiyorm doktora soyledim normal dedi bikac gun once gittm herzamanki gbi bi problemn yok dedi dusugun olsaydi asilama yapardk dedi kimyasal saylmiyomus esin dr a gitsn bikacc ay daha deneyn olmazsa gel rahim filmi cekelm falan dedi bu ay da hic dkkat etmiyodm acikcasi yumurtlama falan ama agrilarm sinyal veriyo zaten
pinkpisces gozunaydin canim :) isim dusundunuz mu Melegim2502 yok tatlm ben en bastan beri erkek hissediyodum ama bukadar sakladiggii icin kiz heralde dedim senin icin kiz hissediyorm ama hayirlisi olsn :)
Canım bu yıl buralarda herkes erkek doğuruyo hamile kime sorsam erkek:)hayirlisi tabi bende hep erkek esyaladi begendim eylulde turkiyeye gelcem alisveris yapcam güya doktor bide kiz diyomuus son dkk :))) kaldim ortada erkek hissediyorum ama bakalimm saglikli olsunda gerisi olur bir sekilde insallah
Canım bu yıl buralarda herkes erkek doğuruyo hamile kime sorsam erkek:)
Amin canm ne durumdasin tedavimi oluyosun batin nezaman bide ?hakkında hayırlısı olsun canım bende dr falan ugrasıyorum işte 5 günüm kaldı umarım ıyı haberlerini alırız en kısa zamanda
henuz tedaviye başlanmadı hormonlarıma falan bakılıyor 15 agustos batım canımAmin canm ne durumdasin tedavimi oluyosun batin nezaman bide ?
Az kalms bakalim.tahlillerin sonucu cktimihenuz tedaviye başlanmadı hormonlarıma falan bakılıyor 15 agustos batım canım