- 17 Mart 2015
- 992
- 582
- 88
- 30
Orda da hiçbir şey demiyorlarO iyi cok sükür beni bittirdi tabi :) bugün 11hafta4 günlük oldu burda öyle hemen söylemiyolar canim ya5-6 hafta daha sürer
Orda da hiçbir şey demiyorlarbebişle sen iyi olun da
Sanırım bizim halkımız çok aceleci. Deseydin bizim oralarda bebis rahme düştüğü anda biliniyorGercekten öylee ya emin olmak icin bekliyolar herhalde ben hamile oldugumu ögrendigimde 5 haftalikti galiba burdaki kizlara soyluyodum aa diyodular ne kadar erken söylemis sana :))) baslarda iyi gidiyodu cok sükür 1 haftadir cok zorlandim hic bir sey yiyemiyorum
Sanırım bizim halkımız çok aceleci. Deseydin bizim oralarda bebis rahme düştüğü anda biliniyorNeyse isin şakası cocugun cinsiyet degistirmesine bile fırsat vermiyorlar desene kesinlesene kadar beklemek gerekecek. Mide bulantisi icin akupunktur, bulantı bilekligi, leblebi, cubuk kraker oneriyorlar bir topikte okumustum. Bulantı bilekligi cok mantıklı geldi bana netten siparis verilebiliyormus
Kendini niye suçlu hissediyorsun olur mu öyle şey bebek zaten senden her türlü gıdayı alıyor asıl sen yiyemedigin icin zayıf dusuyorsun onun dışında kontrollerini aksatma enfeksiyon icin de mutlaka tedbir almak gerek aslında basit gibi gorunsede bebek icin riskli sen onlemini aldıktan sonra takdir Allahın. Mide bulantısı da 4. ayda gecer daha rahat edersin azcık sabır canımAynen öyle canimm burda biraz süründürüyolar :) mide bulantisi inan leblebi bile yiyemedim su icince midem bulaniyodu ama benimki o mide virusundan olabilir ondan önce hic birseyim yoktu benimsimdi ayiptir söylemesi kabizlik da var idrarimi yapinca yanma oluyo mikropta kapmisim hersey bende yani kendimi suclu hissediyorum birsey yiyemedigim zamanda
Ben de okulun son senesinde kpss ye hazirlanmistim ciftli yillara denk gelmisti sansliydim ama çalışırken biraz zor olur. Simdiden basarilar canım :) Bak simdiden kafanı dağıtacak ne çok sey oldu@deeploneliness bisiklet turlarna devamtabiki bide banka ve kpss sinavlarina hazirlaniyorum simdi
Melegim2502 ben de merak ediyodm orda farklidir diye herseyde farkliyms ya orda :) oyuzden sormadm sen naslsa soylersn bize pinkpisces senin ufaklk kesn belli etmstr ama artk merak ediyoruz :)
@deeploneliness bisiklet turlarna devamtabiki bide banka ve kpss sinavlarina hazirlaniyorum simdi
Melegim2502 ben de merak ediyodm orda farklidir diye herseyde farkliyms ya orda :) oyuzden sormadm sen naslsa soylersn bize pinkpisces senin ufaklk kesn belli etmstr ama artk merak ediyoruz :)
Kendini niye suçlu hissediyorsun olur mu öyle şey bebek zaten senden her türlü gıdayı alıyor asıl sen yiyemedigin icin zayıf dusuyorsun onun dışında kontrollerini aksatma enfeksiyon icin de mutlaka tedbir almak gerek aslında basit gibi gorunsede bebek icin riskli sen onlemini aldıktan sonra takdir Allahın. Mide bulantısı da 4. ayda gecer daha rahat edersin azcık sabır canım
Canım şimdilik erkek gibi hala ama kesin konuşmadı doktor. Haftaya ayrıntılı ultrason var onda daha bi belli eder kendini diye umuyoruz:)@deeploneliness bisiklet turlarna devamtabiki bide banka ve kpss sinavlarina hazirlaniyorum simdi
Merhaba kızlar :)
Canım şimdilik erkek gibi hala ama kesin konuşmadı doktor. Haftaya ayrıntılı ultrason var onda daha bi belli eder kendini diye umuyoruz:)
Okul da yok ya daha rahat olur insallah hem daha zamanim epey var tesekkur ederm insallah emegmn karsiligini da alirm :)Ben de okulun son senesinde kpss ye hazirlanmistim ciftli yillara denk gelmisti sansliydim ama çalışırken biraz zor olur. Simdiden basarilar canım :) Bak simdiden kafanı dağıtacak ne çok sey oldu
Ayni zamanda gitcez demekki bizde bu aydan sonra gidicez canim basinin etini yedim adamin eylulde gidelim ozaman dedi ben en basta gitme taraftariydim insanin icini kemiriyo bisey varsa caresne bakilir yoksa icimiz rahatlar enazindankızlar doktor benim kocama da sperm testi yaptır demişti. bugün gidecektik normalde ama gitmedi. bu ay da bir deneyelim olmazsa gelecek ay test yaptırırım ben dedi.
ya ben bir ton ilça içiyorum bende sorun olmamasına rağmen, ama beyefendi bir test yaptıramıyor yaaa
ben de dedim ki bak ben de son olarak bu ay ilça kullanıyorum. oldu oldu, olmazsa gelecek ay ilaç içmicem artık ona göre
Hadi bakalm bize de haber ver ama :)Merhaba kızlar :)
Canım şimdilik erkek gibi hala ama kesin konuşmadı doktor. Haftaya ayrıntılı ultrason var onda daha bi belli eder kendini diye umuyoruz:)
Canım sıvı dediğin şeyi anlamadım ufak bi işlevsel kistin içinde oluyomuş yumurta acaba sıvı dediği o mudur doktorun? Bende de çatlamak üzere kist oluşmuş demişti. Sanırım 2 gün içinde de çatlamıstıSelam kızlar bu gun doktora gittik smear testi ve muayenem temiz çıktı ultrosonda bakan doktor ayrıydi bir daha gelme geldikce daha cok stres oluyorsunuz dedi resmen kızdı bana her sey normal yani cok sükür :) birde reglime 3-4 gun var yumurtan çatlamış sıvı var dedi bu gun yarın iliski dedi regle bu kadar az zaman kala olabilir mi böyle bir sey o sıvı baska bir sıvı olmasın sakınpinkpisces sende de doktor catladigini anlatmıştı sıvı filan mı gormustu rahimde?
Senin bebiis baya nazlii cikti canim göstermiyo kendini :)) ben kiz saniyodum sende hayirlisi insallah
evet bizim sıpa bi kız çıktı bi erkek :) Haftaya netleşir diye umuyoruz daha alışveriş falan bile yapamadık hiç:)Hadi bakalm bize de haber ver ama :)
Ben de pek anlamadım ama bana catlamis folikul un sivisinin karin boslugunda gorulmesi gibi geldi neyse hayırlısı artıkCanım sıvı dediğin şeyi anlamadım ufak bi işlevsel kistin içinde oluyomuş yumurta acaba sıvı dediği o mudur doktorun? Bende de çatlamak üzere kist oluşmuş demişti. Sanırım 2 gün içinde de çatlamıstı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?