• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hap sonrası minik mucizelerimizi bekliyoruz

akdnz07 akdnz07 canim nerdesin :KK43:
Kizlar ben evime geldim cok sükür nasilsiniz
Canim gecmis olsun insallah daha iyisindir :(
Kizlar cok ozur dilerm giremedm bi sure biraz sehir disina ciktik nette problem oldu bikac defa girdm cevap yazmaya calisirken falan atiyo site.ben iyiym cok skur bayramdan sonra gidicem tekrar haber veririm bu arada hepinizim bayrami simdiden kutlu olsun :KK200::KK200:

kızlar bugün kanamam başladı hem de çok fazla ve sancılı acile gittim iğne falan yaptırdım üzgünüm :cry::cry::cry:
Canım çok geçmiş olsun vardır bunda da bir hayır demek ki henüz zamanı degil Kadir gecesinde senin icin de dua etmiştim çocuğun bile olmasında hayırlı günler varmış ben de yeni ogrendim Allah hayırlı evlatlar nasip etsin daha kotulerinden sakınsın

@deeploneliness pinkpisces pinkpisces saolun kizlar bidaha bat gecmeden test yapmiycam keske hic bilmeseydim varligini .tabi uzuntumu agrilarim bastirdi biraz asiri sancim oldu 2 gundur yatiyorum igne oluyorum surekli hic bukadar sancili kanamam olmamisti :(

Canım çok geçmiş olsun vardır bunda da bir hayır demek ki henüz zamanı degil Kadir gecesinde senin icin de dua etmiştim çocuğun bile olmasında hayırlı günler varmış ben de yeni ogrendim Allah hayırlı evlatlar nasip etsin daha kotulerinden sakınsın
Kuzum cok tesekkur ederm.Allah razi olsn bende hepinize cok dua ediyorm dedigin gibi dusunuyorm zaten vucudum cok yorgun dustu sadece iyi olmak istiyorm suan

kızlar bugün kanamam başladı hem de çok fazla ve sancılı acile gittim iğne falan yaptırdım üzgünüm :cry::cry::cry:
Canim uzme tatli canini...Rabbim tekrar mutlu gunler nasip edicek burda tekrar beraber mutlu olucaz ve saglikla kucagina alicaksin insallah..

Kuzum cok tesekkur ederm.Allah razi olsn bende hepinize cok dua ediyorm dedigin gibi dusunuyorm zaten vucudum cok yorgun dustu sadece iyi olmak istiyorm suan
Aynen canım iyi ol moralini de yüksek tut ki vücudun çabuk toparlansın, psikolojini sağlam tutarsan vücudun daha çabuk atlatır ben eminim :) her seyin başı sağlık

canım çok üzüldüm gerçekten. allah daha hayırlısını daha sağlıklısını nasip etsin inşşallah. allah içinde bırakmasın emin ol en iyi zamanda seninle olacak bebişin

Hepinize tesekkur ederm kizlar desteginiz icin daha iyiym fazla giremiyorum su sira cunku foruma girince topik gezerken buluyorum kendimi haliyle canim skiliyo ama toparlarm gecer.
Sizler neler yapiyosunuz ???

Hepinize tesekkur ederm kizlar desteginiz icin daha iyiym fazla giremiyorum su sira cunku foruma girince topik gezerken buluyorum kendimi haliyle canim skiliyo ama toparlarm gecer.

Okumamak en iyisi canim gecer insallah ev isleri :) sen döndünmü canim bitti mi tatil

Bayram bitti çalışmaya devam ediyorum canım. Ramazan zaten bizim için boş geçmişti. Yarın muayene olup smear testi sonuçlarımı alacağım. Ramazanda gidememiştim. Bakalım. Sen nasılsın? Bisiklet turlarına devam öyle değil mi:KK39:

tatilden sonra ben de çalışmaya devam ediyorum işte. bu arada pazartesi günü tekrar tedaviye başladım ben de.
her şey iyi olacak hepimiz için :)

Back