• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hap sonrası minik mucizelerimizi bekliyoruz

Ayni zamanda gitcez demekki bizde bu aydan sonra gidicez canim basinin etini yedim adamin eylulde gidelim ozaman dedi ben en basta gitme taraftariydim insanin icini kemiriyo bisey varsa caresne bakilir yoksa icimiz rahatlar enazindan
ben de sana katılıyorum en azından doğpru tedaviyi yapabiliriz diye düşünüyorum

Selam kızlar bu gun doktora gittik smear testi ve muayenem temiz çıktı ultrosonda bakan doktor ayrıydi bir daha gelme geldikce daha cok stres oluyorsunuz dedi resmen kızdı bana her sey normal yani cok sükür :) birde reglime 3-4 gun var yumurtan çatlamış sıvı var dedi bu gun yarın iliski dedi regle bu kadar az zaman kala olabilir mi böyle bir sey o sıvı baska bir sıvı olmasın sakın pinkpisces pinkpisces sende de doktor catladigini anlatmıştı sıvı filan mı gormustu rahimde?
Canm ultrason mu cektirdin dauglasta serbest sivi gozlendi demek yumurtanin catladgni gosteriyo ama bende anlamadm olurmu olur degerlendirme sansin varsa kacirma derim :KK30::KK53:

Ah ah keske olsa:KK68:en azından sağlığıma kavustum ya buna da cok sükür:KK39:sen nasılsın nasıl gidiyor hamilelik?
Evet canım sağlık yerinde olsun da diğer şeyler olur yavaş yavaş.
Iyi gidiyor çok şükür şimdilik bir sıkıntı yok. Yarıladık bile 20. hafta bitiyor :) Uyku problemi haricinde bi problem yaşamıyorum. Insallah da böyle gider

Canm ultrason mu cektirdin dauglasta serbest sivi gozlendi demek yumurtanin catladgni gosteriyo ama bende anlamadm olurmu olur degerlendirme sansin varsa kacirma derim :KK30::KK53:
Evet canım ultrosonda baya baktı sıvı var yumurtan çatlamış dedi ben de reglim yakin dedim olsun olabilir dedi ama bende akinti filan da yok belirti de yok ama ne olur ne olmaz esim de burdayken degerlendirdik hayırlısı olsun :oops:

Evet canım sağlık yerinde olsun da diğer şeyler olur yavaş yavaş.
Iyi gidiyor çok şükür şimdilik bir sıkıntı yok. Yarıladık bile 20. hafta bitiyor :) Uyku problemi haricinde bi problem yaşamıyorum. Insallah da böyle gider
Aynen zaman çok cabuk geçiyor. Allah bir çırpıda kucağına almayı da nasip etsin canım :)

@deeploneliness kuzum adet oldunmu 2-3 gunun kalmisti yanls hatirlamiyosam
Oldum regl canım bu gidişle eşimi götüreceğim doktora ayda iki kez yumurtluyorum daha ne yapayim:KK53:şaka bir yana bu regle beraber artık iyice temizlendigimi kistlerden kurtuldugumu hissediyorum:KK76: sen nasılsın canım? Günaydın bu arada

Günaydın arkadaşlar nasılsınız? Ses seda yok:KK75:

Günaydin canim iyi cok sükür sen nasilsin ?
Herkez kayboldu :KK43:
Kizlarda çalışmalar yoğun sanırım:KK45:ben de ne yapayım is güç burda havalar çok sıcak alışmaya çalışıyorum senin bulantilarin azaldi mi canım?

Back