hap sonrası minik mucizelerimizi bekliyoruz

Canım detaylı ultrason renkli ultrason ya da doppler diye geçiyor eminim bi karşılığı vardır orada da :) Girdik çıktık çok şükür bir sıkıntı yok. Erkek dedi kesin :)
Hisler doğru çıktı desene yakışıklimiz geliyor

Canım detaylı ultrason renkli ultrason ya da doppler diye geçiyor eminim bi karşılığı vardır orada da :) Girdik çıktık çok şükür bir sıkıntı yok. Erkek dedi kesin :)

Illaki anladim gibi :) cok sükür canim ne güzell :) kiz kiz diyoduk sana erkekmiis :) herseyin hayirlisii Alisveriseee baslaya bilirsinnnnn :)

pinkpisces gozunaydin canim :) isim dusundunuz mu Melegim2502 yok tatlm ben en bastan beri erkek hissediyodum ama bukadar sakladiggii icin kiz heralde dedim senin icin kiz hissediyorm ama hayirlisi olsn :)

Bugun feci derecede yumurtlama agrisi cekiyorm doktora soyledim normal dedi bikac gun once gittm herzamanki gbi bi problemn yok dedi dusugun olsaydi asilama yapardk dedi kimyasal saylmiyomus esin dr a gitsn bikacc ay daha deneyn olmazsa gel rahim filmi cekelm falan dedi bu ay da hic dkkat etmiyodm acikcasi yumurtlama falan ama agrilarm sinyal veriyo zaten

Selam canim benim de her gun kuru incir yedigim ay yumurtlama agrimi cok hissetmistim incir kuru yerine gecmisti bir nevi yumurtam fazla buyuyup catlamisti:) bir problem olmamasina sevindim

Nezaman canim senin bat ? Esin doktora gitmemismiYdi canim

pinkpisces gozunaydin canim :) isim dusundunuz mu Melegim2502 yok tatlm ben en bastan beri erkek hissediyodum ama bukadar sakladiggii icin kiz heralde dedim senin icin kiz hissediyorm ama hayirlisi olsn :)

hayirlisi tabi bende hep erkek esyaladi begendim eylulde turkiyeye gelcem alisveris yapcam güya doktor bide kiz diyomuus son dkk :))) kaldim ortada erkek hissediyorum ama bakalimm saglikli olsunda gerisi olur bir sekilde insallah

hayirlisi tabi bende hep erkek esyaladi begendim eylulde turkiyeye gelcem alisveris yapcam güya doktor bide kiz diyomuus son dkk :))) kaldim ortada erkek hissediyorum ama bakalimm saglikli olsunda gerisi olur bir sekilde insallah
Canım bu yıl buralarda herkes erkek doğuruyo hamile kime sorsam erkek:)

Canım bu yıl buralarda herkes erkek doğuruyo hamile kime sorsam erkek:)

Yine orda söyluyolar canim burdaki bazi doktorlar cok gicik söylemiyolar bekletiyolar benim yengelerim görümcemde hastaneye karnnim agriyo diye acile gitmisti :)))))) öyle ordakiler söyluyo bende öyle yapcam galiba eylüle kadar ögrenirim insallah :)

hakkında hayırlısı olsun canım bende dr falan ugrasıyorum işte 5 günüm kaldı umarım ıyı haberlerini alırız en kısa zamanda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…