• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hap sonrası minik mucizelerimizi bekliyoruz

:KK43: işteyim kuzu kahve benim tansiyonumu düşürüyor zaten hep düşük eve gidince eşim kolonyalı masaj yapsın inş geçer aksi taktirde ilaç almayı düşünüyorum nede olsa hamile değilimdir :KK61:
kızlar yapmayın böyle günlerinizi iyi değerlendirdiyseniz neden olmasın ki ben değerlendiremedim o yüzden bu kadar rahat konuşuyorum ama bu kadar ümitsiz olmayın ilaç da kullanma canım belli olmaz bol bol dinlen evdeyken. Su içmeye çalış belki limon iyi gelir kahve olmasa da..

kızlar yapmayın böyle günlerinizi iyi değerlendirdiyseniz neden olmasın ki ben değerlendiremedim o yüzden bu kadar rahat konuşuyorum ama bu kadar ümitsiz olmayın ilaç da kullanma canım belli olmaz bol bol dinlen evdeyken. Su içmeye çalış belki limon iyi gelir kahve olmasa da..
valla değerlendirdim ama 8 aydır hep değerlendiriyorum ne bileyim ya aman inş şu baş agrısıda gecer de rahatlarım

:KK43: işteyim kuzu kahve benim tansiyonumu düşürüyor zaten hep düşük eve gidince eşim kolonyalı masaj yapsın inş geçer aksi taktirde ilaç almayı düşünüyorum nede olsa hamile değilimdir :KK61:

Calisiyosun bide tüh bide dus al iyi gelir sana insallah canim ayak parmaklarini iyice sksin esinn

@deeploneliness tatlm degerlendiriyoruz ama iste nasip been de faranjit oldum adet olana kadar antibiyotk icmedm belki vardir diye ama adet oldm 3 gun surcek hastalgi 10 gundur cekiyorm oyuzden neyse buna da sukur herseyde bir hayir vardir elbet sizin batlar yakin benim adetm yeni bitti calsmalara baslycam :D

@deeploneliness tatlm degerlendiriyoruz ama iste nasip been de faranjit oldum adet olana kadar antibiyotk icmedm belki vardir diye ama adet oldm 3 gun surcek hastalgi 10 gundur cekiyorm oyuzden neyse buna da sukur herseyde bir hayir vardir elbet sizin batlar yakin benim adetm yeni bitti calsmalara baslycam :KK70:
Dünyaya gelcekse bebis her turlu gelir de ilaca filan bakmaz ama iste tedbirli olmak da gerekiyor boyle de yasanmiyor tedbirle bilmiyorum hic:KK43:keske benim de regl bitse se çalışmalara baslasam baya bi beklemem gerek:oops:

Günaydın kızlar :)
epeydir yazamadım ama ara ara okuyorum. Hakkımızda hayırlısı olsun hepimizin. Ben de bu hafta karın ağrısı ve soğuk algınlığı ile uğraşıyorum. Ikisi de birbirinden beter :( çok şükür onun haricinde bir sıkıntımız yok şimdilik. Bir dahaki kontrolde acaba cinsiyet öğrenir miyiz diye heyecanlıyız :21:

epeydir yazamadım ama ara ara okuyorum. Hakkımızda hayırlısı olsun hepimizin. Ben de bu hafta karın ağrısı ve soğuk algınlığı ile uğraşıyorum. Ikisi de birbirinden beter :KK43: çok şükür onun haricinde bir sıkıntımız yok şimdilik. Bir dahaki kontrolde acaba cinsiyet öğrenir miyiz diye heyecanlıyız :21:
hadi bakalım rabbim gönlüne göre versin ama senin için hep erkek geçiyor içimden :) bende meraktayım
bu arada bir gün kaldı bata test yaptım ve kocaman bir tısss :(

epeydir yazamadım ama ara ara okuyorum. Hakkımızda hayırlısı olsun hepimizin. Ben de bu hafta karın ağrısı ve soğuk algınlığı ile uğraşıyorum. Ikisi de birbirinden beter :KK43: çok şükür onun haricinde bir sıkıntımız yok şimdilik. Bir dahaki kontrolde acaba cinsiyet öğrenir miyiz diye heyecanlıyız :21:
Gunaydin canim senin alt kisimda yazilana gore hangi gozun parlak hangi gogsun siki bak bakalim tahmin yapalm :D yalniz kaynanamda hep diyodu esime hamileyken hep ustteymis gorumcem hep alt kisimda buyumus o tezinde cok israrlidir :) benim de icime hep erkek doguyo gelisimi falan da ondeydi ya

Merhaba canım geçmiş olsun benim de içime erkek doğdu haydi hayırlısı az kalmış cinsiyeti öğrenmeye:KK16:

Gunaydin canim senin alt kisimda yazilana gore hangi gozun parlak hangi gogsun siki bak bakalim tahmin yapalm :KK70: yalniz kaynanamda hep diyodu esime hamileyken hep ustteymis gorumcem hep alt kisimda buyumus o tezinde cok israrlidir :) benim de icime hep erkek doguyo gelisimi falan da ondeydi ya
Birine göre kız birine göre erkek :)

kizlar gunaydin rahatsizlandim sabah kan testi verdim sonuclar bi saat sonra cikacak nolur dua edin bana :(

Kiiiiiizlar ya cok heycanliyim
Dayanamadim test yaptim cooook silik bir cizgi ciktii bekleyemedim esime gösterdim evet görüyorum dedim resim cekiyorum isiktan cikmiyoo isigin altina tutunca belli oluyo sadece cooook silik ama emin olamiyorum

Ben demistim sizden umutluyum diye haydi inşallah guzel haberlerini alırız burdan haber et mutlaka:KK49::anneadayı::KK200:

Back