• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hap sonrası minik mucizelerimizi bekliyoruz

Günaydın kızlar:KK54:
gunaydın canım :)
Melegim2502 Melegim2502 hadi inşallah canım bekliyoruz haberlerini :)
kızlar cvp veremedim hafta sonu yaşadığım olayı anlatayım biliyorsunuz felaket başım agrıyordu cuma gunu dayanamadım ve hastaneye gittim gebelik şuphem var diye ilaç vermediler erken diye testte yapmadılar sabah kalkıp devlet hastanesine gittim kan testi yaptılar 0.100 çıktı yani negatif yinede ağır ilaç vermeyelim dediler gebelere verdikleri ağrı kesiciden verdiler yani anlayacagınız bu ayda olmadı bugun regli günüm bi olsam hemen dr koşup emar falan çektircem öyle işte aşırı yorgun ve hasta olduğum için de hiç nete giremedim haber veremedim :*

kızlar cvp veremedim hafta sonu yaşadığım olayı anlatayım biliyorsunuz felaket başım agrıyordu cuma gunu dayanamadım ve hastaneye gittim gebelik şuphem var diye ilaç vermediler erken diye testte yapmadılar sabah kalkıp devlet hastanesine gittim kan testi yaptılar 0.100 çıktı yani negatif yinede ağır ilaç vermeyelim dediler gebelere verdikleri ağrı kesiciden verdiler yani anlayacagınız bu ayda olmadı bugun regli günüm bi olsam hemen dr koşup emar falan çektircem öyle işte aşırı yorgun ve hasta olduğum için de hiç nete giremedim haber veremedim :*
geçmiş olsun canım. gebeliğin olmaması içinde canını sıkma vardır bir hayır bu arada baş ağrının sebebini öğrenip tedavini olursun en azından

Kizlar inanamiyorummmm ya yapiyorum 10 saniye sonra cikiyo hemeennnn hamilemiyimmmm acabaaa

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    128,6 KB · Görüntüleme: 55

Canim
Cok gecmis olsunn migrenmi var sende acaba ? Bebisinde oluuur insallah uzulmeee calismaya devam

Geçmiş olsun canım her şeyin başı sağlık gamzeli- gamzeli- 'in de dediği gibi sebebini öğrenip tamamen iyi olduğunda başlarsınız çalışmalara elbet gelecek bebişler ama başta önemli olan sağlığın bir durum olursa haber et dertleşiriz ;)

geçmiş olsun canım. gebeliğin olmaması içinde canını sıkma vardır bir hayır bu arada baş ağrının sebebini öğrenip tedavini olursun en azından
evet canım bugun regli günüm ama cayır cayır ateşim var :(

Kizlar inanamiyorummmm ya yapiyorum 10 saniye sonra cikiyo hemeennnn hamilemiyimmmm acabaaa
eveeettttttttttttttttttttttt çok sevindim hayırlı olsun canım :)

Canim
Cok gecmis olsunn migrenmi var sende acaba ? Bebisinde oluuur insallah uzulmeee calismaya devam
valla bilimiyorum ki canım ya :(

Geçmiş olsun canım her şeyin başı sağlık gamzeli- gamzeli- 'in de dediği gibi sebebini öğrenip tamamen iyi olduğunda başlarsınız çalışmalara elbet gelecek bebişler ama başta önemli olan sağlığın bir durum olursa haber et dertleşiriz :KK66:
sağol canım benim hepimizin göbüşü bebişle dolsun inşallah :)

evet canım bugun regli günüm ama cayır cayır ateşim var :KK43:

eveeettttttttttttttttttttttt çok sevindim hayırlı olsun canım :)

valla bilimiyorum ki canım ya :KK43:

sağol canım benim hepimizin göbüşü bebişle dolsun inşallah :)

Canim doktora gittinmi ne dedi sana niye böyle oldun acaba esimde migren var stred veya üzülürse col fena basi tutar ac kalirsa veya uykusuz susuz cok kotuuu olur sendede mi öyle ?

Kiz öyle demeyin icim icim yiyo doktor carsamba gel dedi yanilmiyorumdut insallah

Canim doktora gittinmi ne dedi sana niye böyle oldun acaba esimde migren var stred veya üzülürse col fena basi tutar ac kalirsa veya uykusuz susuz cok kotuuu olur sendede mi öyle ?

Kiz öyle demeyin icim icim yiyo doktor carsamba gel dedi yanilmiyorumdut insallah

yanılmıyosun inşallah bebiş var bugunlerde bol bol rabbi heb li mines salihin diye zikir çek ayyy heycanlandım kız :D
drlarda bişey demiyoki gebelere verilen ilaçtan veriyolar oda paso uyku yapıyo bi adet olsam tam anlamıyla tedaviye başlarım :( aslında keşke olmasam :D hamile olsam :D

kızlar cvp veremedim hafta sonu yaşadığım olayı anlatayım biliyorsunuz felaket başım agrıyordu cuma gunu dayanamadım ve hastaneye gittim gebelik şuphem var diye ilaç vermediler erken diye testte yapmadılar sabah kalkıp devlet hastanesine gittim kan testi yaptılar 0.100 çıktı yani negatif yinede ağır ilaç vermeyelim dediler gebelere verdikleri ağrı kesiciden verdiler yani anlayacagınız bu ayda olmadı bugun regli günüm bi olsam hemen dr koşup emar falan çektircem öyle işte aşırı yorgun ve hasta olduğum için de hiç nete giremedim haber veremedim :*[/QUOTE]
gecmis olsun tatlm inan ayni seyleri yasiyorum bogaz agrisindan faranjitten oksurukten kurtulamadim ben de :KK43: simdi sinava gidiyorum ama dun oyle cok basim agridi ki hic calisamadm :KK43:

gecmis olsun tatlm inan ayni seyleri yasiyorum bogaz agrisindan faranjitten oksurukten kurtulamadim ben de :KK43: simdi sinava gidiyorum ama dun oyle cok basim agridi ki hic calisamadm :KK43:[/QUOTE]
geçmiş olsun canım Allah sifa versin

yanılmıyosun inşallah bebiş var bugunlerde bol bol rabbi heb li mines salihin diye zikir çek ayyy heycanlandım kız :KK70:
drlarda bişey demiyoki gebelere verilen ilaçtan veriyolar oda paso uyku yapıyo bi adet olsam tam anlamıyla tedaviye başlarım :KK43: aslında keşke olmasam :KK70: hamile olsam :KK70:

Insallah öyleyimdir :)
Anca ilac versinler zatenn sinir oluyorum su doktorlara hele burdakiler baska bir yere gitseydin canim hala adet olmadinmi ?

Insallah öyleyimdir :)
Anca ilac versinler zatenn sinir oluyorum su doktorlara hele burdakiler baska bir yere gitseydin canim hala adet olmadinmi ?
olmadım canım ya hastanede yaşlı bi teyze vardı neyin var dedi ben anlatmaya başlamadan kirpiklerin karışmış hamilesin dedi :D deli gibi takıldım teyzenin dediğine ilaç içmiyorum dr a da gitmiyorum :D :D

Back