Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
gunaydın canım :)Günaydın kızlar
geçmiş olsun canım. gebeliğin olmaması içinde canını sıkma vardır bir hayır bu arada baş ağrının sebebini öğrenip tedavini olursun en azındangunaydın canım :)
Melegim2502 hadi inşallah canım bekliyoruz haberlerini :)
kızlar cvp veremedim hafta sonu yaşadığım olayı anlatayım biliyorsunuz felaket başım agrıyordu cuma gunu dayanamadım ve hastaneye gittim gebelik şuphem var diye ilaç vermediler erken diye testte yapmadılar sabah kalkıp devlet hastanesine gittim kan testi yaptılar 0.100 çıktı yani negatif yinede ağır ilaç vermeyelim dediler gebelere verdikleri ağrı kesiciden verdiler yani anlayacagınız bu ayda olmadı bugun regli günüm bi olsam hemen dr koşup emar falan çektircem öyle işte aşırı yorgun ve hasta olduğum için de hiç nete giremedim haber veremedim :*
günaydın canımGünaydın kızlar
gunaydın canım :)
kızlar cvp veremedim hafta sonu yaşadığım olayı anlatayım biliyorsunuz felaket başım agrıyordu cuma gunu dayanamadım ve hastaneye gittim gebelik şuphem var diye ilaç vermediler erken diye testte yapmadılar sabah kalkıp devlet hastanesine gittim kan testi yaptılar 0.100 çıktı yani negatif yinede ağır ilaç vermeyelim dediler gebelere verdikleri ağrı kesiciden verdiler yani anlayacagınız bu ayda olmadı bugun regli günüm bi olsam hemen dr koşup emar falan çektircem öyle işte aşırı yorgun ve hasta olduğum için de hiç nete giremedim haber veremedim :*
Geçmiş olsun canım her şeyin başı sağlık gamzeli- 'in de dediği gibi sebebini öğrenip tamamen iyi olduğunda başlarsınız çalışmalara elbet gelecek bebişler ama başta önemli olan sağlığın bir durum olursa haber et dertleşirizgunaydın canım :)
büyük ihtimalle hamilesin sana birtakım sorularım olacak kesinleşinceKizlar inanamiyorummmm ya yapiyorum 10 saniye sonra cikiyo hemeennnn hamilemiyimmmm acabaaa
evet canım bugun regli günüm ama cayır cayır ateşim vargeçmiş olsun canım. gebeliğin olmaması içinde canını sıkma vardır bir hayır bu arada baş ağrının sebebini öğrenip tedavini olursun en azından
eveeettttttttttttttttttttttt çok sevindim hayırlı olsun canım :)Kizlar inanamiyorummmm ya yapiyorum 10 saniye sonra cikiyo hemeennnn hamilemiyimmmm acabaaa
valla bilimiyorum ki canım yaCanim
Cok gecmis olsunn migrenmi var sende acaba ? Bebisinde oluuur insallah uzulmeee calismaya devam
sağol canım benim hepimizin göbüşü bebişle dolsun inşallah :)Geçmiş olsun canım her şeyin başı sağlık gamzeli- 'in de dediği gibi sebebini öğrenip tamamen iyi olduğunda başlarsınız çalışmalara elbet gelecek bebişler ama başta önemli olan sağlığın bir durum olursa haber et dertleşiriz
evet canım bugun regli günüm ama cayır cayır ateşim var
eveeettttttttttttttttttttttt çok sevindim hayırlı olsun canım :)
valla bilimiyorum ki canım ya
sağol canım benim hepimizin göbüşü bebişle dolsun inşallah :)
büyük ihtimalle hamilesin sana birtakım sorularım olacak kesinleşince
Canim doktora gittinmi ne dedi sana niye böyle oldun acaba esimde migren var stred veya üzülürse col fena basi tutar ac kalirsa veya uykusuz susuz cok kotuuu olur sendede mi öyle ?
Kiz öyle demeyin icim icim yiyo doktor carsamba gel dedi yanilmiyorumdut insallah
Canimmm sen baska bi marka daha alip yapsana bi :)Kizlar inanamiyorummmm ya yapiyorum 10 saniye sonra cikiyo hemeennnn hamilemiyimmmm acabaaa
gecmis olsun tatlm inan ayni seyleri yasiyorum bogaz agrisindan faranjitten oksurukten kurtulamadim ben de simdi sinava gidiyorum ama dun oyle cok basim agridi ki hic calisamadm [/QUOTE]kızlar cvp veremedim hafta sonu yaşadığım olayı anlatayım biliyorsunuz felaket başım agrıyordu cuma gunu dayanamadım ve hastaneye gittim gebelik şuphem var diye ilaç vermediler erken diye testte yapmadılar sabah kalkıp devlet hastanesine gittim kan testi yaptılar 0.100 çıktı yani negatif yinede ağır ilaç vermeyelim dediler gebelere verdikleri ağrı kesiciden verdiler yani anlayacagınız bu ayda olmadı bugun regli günüm bi olsam hemen dr koşup emar falan çektircem öyle işte aşırı yorgun ve hasta olduğum için de hiç nete giremedim haber veremedim :*
Canimmm sen baska bi marka daha alip yapsana bi :)
canım inş hamilesindir. şimdi çarşambaya kadar gün geçmez. Rabbim hayırlısı ile nasip etsinKizlar inanamiyorummmm ya yapiyorum 10 saniye sonra cikiyo hemeennnn hamilemiyimmmm acabaaa
canım inş hamilesindir. şimdi çarşambaya kadar gün geçmez. Rabbim hayırlısı ile nasip etsin
yanılmıyosun inşallah bebiş var bugunlerde bol bol rabbi heb li mines salihin diye zikir çek ayyy heycanlandım kız
drlarda bişey demiyoki gebelere verilen ilaçtan veriyolar oda paso uyku yapıyo bi adet olsam tam anlamıyla tedaviye başlarım aslında keşke olmasam hamile olsam
olmadım canım ya hastanede yaşlı bi teyze vardı neyin var dedi ben anlatmaya başlamadan kirpiklerin karışmış hamilesin dedi deli gibi takıldım teyzenin dediğine ilaç içmiyorum dr a da gitmiyorumInsallah öyleyimdir :)
Anca ilac versinler zatenn sinir oluyorum su doktorlara hele burdakiler baska bir yere gitseydin canim hala adet olmadinmi ?