• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hap sonrası minik mucizelerimizi bekliyoruz

İyi düşünelim iyi olsun yarın sabah tekrarla testi emin olursun canım;)

Kiiiiiizlar ya cok heycanliyim
Dayanamadim test yaptim cooook silik bir cizgi ciktii bekleyemedim esime gösterdim evet görüyorum dedim resim cekiyorum isiktan cikmiyoo isigin altina tutunca belli oluyo sadece cooook silik ama emin olamiyorum
Ay canim bak simdi bende heyecanlandim ins vardir. Kan tahlili yaptir. En net sonucu o verir

Insallah canim ya :) dua edin bana :)
İnşallah canım vardır muhtemelen hcg düşük olduğu icin oyle silik çıkıyordur kan almıyorlarsa orda her gun tekrarla çizgi her gun biraz daha koyulasacaktir:)

Görüyomusunuuuuz kizlar

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    66,4 KB · Görüntüleme: 44
Normalde dünle bugün adet günüm 2-3 dkk da cikti hemen canim dünki de öyle ama dünki bundan cok daha azdi acaba hamilemiyim ya catlicam :KK43:
Kuzum eger predictor gbi bi marka degilse test hamilesin 10 dk icinde cikan ikinci cizgi yanilmiyo genelde muhtemelen de gec yumurtladin oyuzden cok silik, galiba gunun gecmeden kan testi yapmiyolar orda sen en iyisi yarin da ilk idrarinda test yap bi tik daha belirginlesmesi lazim
Evet bu sefer oldu sanrm hamilesin sanirim :rolleyes::rolleyes:

Kuzum eger predictor gbi bi marka degilse test hamilesin 10 dk icinde cikan ikinci cizgi yanilmiyo genelde muhtemelen de gec yumurtladin oyuzden cok silik, galiba gunun gecmeden kan testi yapmiyolar orda sen en iyisi yarin da ilk idrarinda test yap bi tik daha belirginlesmesi lazim
Evet bu sefer oldu sanrm hamilesin sanirim :rolleyes::rolleyes:

Allahi insallah ya oyle seviniyorumki bir yandanda cok korkuyorum ya yoksa bugün eve giderken iyi bir gebelik testi aliyim yine yapiyim :)

Back