Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay canim bak simdi bende heyecanlandim ins vardir. Kan tahlili yaptir. En net sonucu o verirKiiiiiizlar ya cok heycanliyim
Dayanamadim test yaptim cooook silik bir cizgi ciktii bekleyemedim esime gösterdim evet görüyorum dedim resim cekiyorum isiktan cikmiyoo isigin altina tutunca belli oluyo sadece cooook silik ama emin olamiyorum
Hayirlisi olsun canim. Ne oldu sonucunkizlar gunaydin rahatsizlandim sabah kan testi verdim sonuclar bi saat sonra cikacak nolur dua edin bana
Canim ya benim de bu ay kisa surdu ve cok az geldi oylemidir acabaKizlar benimde adetim bu ay 3 gun surdu. Arkadadim rahim kendini gebelige hazirliyor fln dedi cok umutlandim
Ay bilmiyorum ama umutlandim iste. K.k de de okudum boyle birseyCanim ya benim de bu ay kisa surdu ve cok az geldi oylemidir acaba
Ay canim bak simdi bende heyecanlandim ins vardir. Kan tahlili yaptir. En net sonucu o verir
Melegim2502 canim guzel haberlerini bekliyoruz icimizde en fazla bekleyenlerdensin rabbim kavustursun artik sizi dularim seninle haber ver bize :)
kizlar gunaydin rahatsizlandim sabah kan testi verdim sonuclar bi saat sonra cikacak nolur dua edin bana
Canımm hayırlısı olsun :) iyi haberlerimi bekliyoruz :)Kizlaaar testi tekrarladim yoneee o hafif 2ci cizgi var Ama isiga tutunca acaba yaniliyomuyum diye cok korkuyorum
Canımm hayırlısı olsun :) iyi haberlerimi bekliyoruz :)
İnşallah canım vardır muhtemelen hcg düşük olduğu icin oyle silik çıkıyordur kan almıyorlarsa orda her gun tekrarla çizgi her gun biraz daha koyulasacaktir:)Insallah canim ya :) dua edin bana :)
İnşallah canım vardır muhtemelen hcg düşük olduğu icin oyle silik çıkıyordur kan almıyorlarsa orda her gun tekrarla çizgi her gun biraz daha koyulasacaktir:)
Adetine kac gun var kuzum bide kac dk icinde belirdi ?
Kuzum eger predictor gbi bi marka degilse test hamilesin 10 dk icinde cikan ikinci cizgi yanilmiyo genelde muhtemelen de gec yumurtladin oyuzden cok silik, galiba gunun gecmeden kan testi yapmiyolar orda sen en iyisi yarin da ilk idrarinda test yap bi tik daha belirginlesmesi lazimNormalde dünle bugün adet günüm 2-3 dkk da cikti hemen canim dünki de öyle ama dünki bundan cok daha azdi acaba hamilemiyim ya catlicam
Kuzum eger predictor gbi bi marka degilse test hamilesin 10 dk icinde cikan ikinci cizgi yanilmiyo genelde muhtemelen de gec yumurtladin oyuzden cok silik, galiba gunun gecmeden kan testi yapmiyolar orda sen en iyisi yarin da ilk idrarinda test yap bi tik daha belirginlesmesi lazim
Evet bu sefer oldu sanrm hamilesin sanirim