• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hap sonrası minik mucizelerimizi bekliyoruz

Bugun icim bi tuhaf birseylere sahit oldum Rabbim kimseyi evlat acisiyla sinamasin , herseyin hayirlisini versin , ozellikle cocuk hastalarimiza tez zamanda sifa versin kizlar hayirlisini dileyelim cok aci hayatlar var cok :(

Her seyden önce Allah hayırlı olani nasip etsin bebegin de, onun zamanının da olup olmamasın da bile hayırlısi neyse o nasip olsun ben de bu gun bu konu hakkında düşündüm. Biz bu kadar istiyoruz bir an evvel gelsin bebisler diye ama hayir mi ser mi bilemiyoruz o yuzden Allah gonlumuzde olani hakkimizda hayirli eylesin :)

Her seyden önce Allah hayırlı olani nasip etsin bebegin de, onun zamanının da olup olmamasın da bile hayırlısi neyse o nasip olsun ben de bu gun bu konu hakkında düşündüm. Biz bu kadar istiyoruz bir an evvel gelsin bebisler diye ama hayir mi ser mi bilemiyoruz o yuzden Allah gonlumuzde olani hakkimizda hayirli eylesin :)
Aynen kuzum hayirla saglikla gelsinler bizi uzmesinler .evlat acisi yasamak evlat sahibi olamamaktan cok cok daha kotu sabirla bekliycegiz Allahin izniyle

Aynen kuzum hayirla saglikla gelsinler bizi uzmesinler .evlat acisi yasamak evlat sahibi olamamaktan cok cok daha kotu sabirla bekliycegiz Allahin izniyle
Aynen canım bir anne icin en buyuk acıdır evlat acısı Allah kimseye yasatmasin yasamis olanlara da sabir versin...

baronnes baronnes canim basin cok agriyosa esin kolonyayla boynunu ellerini ayak parmaklarini sksinn iyi geliyo :) esin yoksa turk kahvesi yap icine bir kac dama limon damlat oda iyi geliyo :)

baronnes baronnes canim basin cok agriyosa esin kolonyayla boynunu ellerini ayak parmaklarini sksinn iyi geliyo :) esin yoksa turk kahvesi yap icine bir kac dama limon damlat oda iyi geliyo :)
:( işteyim kuzu kahve benim tansiyonumu düşürüyor zaten hep düşük eve gidince eşim kolonyalı masaj yapsın inş geçer aksi taktirde ilaç almayı düşünüyorum nede olsa hamile değilimdir :KK61:

Back