• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hap sonrası minik mucizelerimizi bekliyoruz

Kizlar bugun ruyamda ellerime kina yakiyodum ama istedigim gibi tutmuyodu sinirleniyodum
Sonra ruyamda bi kadin sesi 20 gun sonra hamile kalcagmi mi bebek haberi alcagmi mi oyle bisey soyledi bide aslanli falan bisey gordm
:D :D oyle iste sapittim iyce :D

Kizlar bugun ruyamda ellerime kina yakiyodum ama istedigim gibi tutmuyodu sinirleniyodum
Sonra ruyamda bi kadin sesi 20 gun sonra hamile kalcagmi mi bebek haberi alcagmi mi oyle bisey soyledi bide aslanli falan bisey gordm
:KK70: :KK70: oyle iste sapittim iyce :KK70:
Acaba erkek cocuga mı isaret:KK66:ben de gecenlerde ruyamda annemin bana kızin oluyor dedigini gordum ben de ona ne alaka hamile oldugumu yeni ogrendim sen cinsiyetini nerden biliyorsun ki demistim:KK70:ruya iste:confused:

:KK70: :KK70: oyle iste sapittim iyce :KK70:

Biz iyice delirdik :))) rüyan gerceklesir insallah :) bende ya dogruyorum ya emziriyorum hamile kaldigimi bagra bagra söyluyorum en son annem bile rüyamda dogum yapmisti :))

günaydın kızlar. dün ablam doğum yaptı gün boyunca onunla ilgilendim. bebişimiz çok tatlı :nazar: Rabbim bizlere de tez zamanda göndersin meleklerimizi. Artık çok istiyorum ya :cry:

Gözünüpz aydin :) allah anali babali buyutsun insallah teyze oldun demek :) ben teyze olamicammm ya -,- kiz ben o sogan kürünü hic yapamadim :)) insallah icersinde bir faydasini görürsün :)

Acaba erkek cocuga mı isaret:KK66:ben de gecenlerde ruyamda annemin bana kızin oluyor dedigini gordum ben de ona ne alaka hamile oldugumu yeni ogrendim sen cinsiyetini nerden biliyorsun ki demistim:KK70:ruya iste:confused:
Hep hayirlisi diyorm ama kiz cocuk istemekten kendmi alamiyorum :) suan bisey hissedemiyorum ama hamile kalnca anneler genelde hissedermis :)
Hapi biraktigimdan beri ruya goruyorum hatta anneme soylememistm o da cocugumun oldugunu gormustu gecen ay da kanda gebelik baktiriyorum bhcg 23 cikiyo cok net hatirliyorum yani , bakalim bu ruyalarin sonu nereye cikicak :D

Gözünüpz aydin :) allah anali babali buyutsun insallah teyze oldun demek :) ben teyze olamicammm ya -,- kiz ben o sogan kürünü hic yapamadim :)) insallah icersinde bir faydasini görürsün :)
Tesekkur ederim sagol canim. Teyzelik cok guzel bir duygu. Bende icebilecegime inanmiyorum ama bakalim :)

Hep hayirlisi diyorm ama kiz cocuk istemekten kendmi alamiyorum :) suan bisey hissedemiyorum ama hamile kalnca anneler genelde hissedermis :)
Hapi biraktigimdan beri ruya goruyorum hatta anneme soylememistm o da cocugumun oldugunu gormustu gecen ay da kanda gebelik baktiriyorum bhcg 23 cikiyo cok net hatirliyorum yani , bakalim bu ruyalarin sonu nereye cikicak :KK70:
Insallah hepsi gerçekleşecek ben de kız çocuğu cok istiyorum:KK68:tabi basta sağlıklı olsun da cinsiyet ikinci asama;)

hhaha kızlar günaydın bende rüyamda gebelik testinde hep çift görüyorum sonraa gaza gelip uyanır uyanmaz yapıyorum.sonuçç tısssssssssss :D :D :D

Back