- 13 Ekim 2011
- 7.096
- 12.694
- 448
- 34
Iyiyim canım isler yogun kosusturuyorum:)gunaydin canim cok sukur bugun iyiyim sen nasilsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Iyiyim canım isler yogun kosusturuyorum:)gunaydin canim cok sukur bugun iyiyim sen nasilsin
aynen canım bende yogunum ordan oraya kostur durIyiyim canım isler yogun kosusturuyorum:)
Acaba erkek cocuga mı isaretben de gecenlerde ruyamda annemin bana kızin oluyor dedigini gordum ben de ona ne alaka hamile oldugumu yeni ogrendim sen cinsiyetini nerden biliyorsun ki demistimruya isteKizlar bugun ruyamda ellerime kina yakiyodum ama istedigim gibi tutmuyodu sinirleniyodum
Sonra ruyamda bi kadin sesi 20 gun sonra hamile kalcagmi mi bebek haberi alcagmi mi oyle bisey soyledi bide aslanli falan bisey gordm
oyle iste sapittim iyce
Kizlar bugun ruyamda ellerime kina yakiyodum ama istedigim gibi tutmuyodu sinirleniyodum
Sonra ruyamda bi kadin sesi 20 gun sonra hamile kalcagmi mi bebek haberi alcagmi mi oyle bisey soyledi bide aslanli falan bisey gordm
oyle iste sapittim iyce
günaydın kızlar. dün ablam doğum yaptı gün boyunca onunla ilgilendim. bebişimiz çok tatlı Rabbim bizlere de tez zamanda göndersin meleklerimizi. Artık çok istiyorum ya
Hep hayirlisi diyorm ama kiz cocuk istemekten kendmi alamiyorum :) suan bisey hissedemiyorum ama hamile kalnca anneler genelde hissedermis :)Acaba erkek cocuga mı isaretben de gecenlerde ruyamda annemin bana kızin oluyor dedigini gordum ben de ona ne alaka hamile oldugumu yeni ogrendim sen cinsiyetini nerden biliyorsun ki demistimruya iste
Tesekkur ederim sagol canim. Teyzelik cok guzel bir duygu. Bende icebilecegime inanmiyorum ama bakalim :)Gözünüpz aydin :) allah anali babali buyutsun insallah teyze oldun demek :) ben teyze olamicammm ya -,- kiz ben o sogan kürünü hic yapamadim :)) insallah icersinde bir faydasini görürsün :)
Sogani ne severim ne sevmem. Ama deneyecem bakalim :)Amin canim Allah analı babalı buyutmesi nasip etsin bizlere de ins.
Soğanı seviyorsan kokusu cok rahatsiz etmez bence demekte fayda var
Tesekkur ederim sagol canim. Teyzelik cok guzel bir duygu. Bende icebilecegime inanmiyorum ama bakalim :)
Insallah hepsi gerçekleşecek ben de kız çocuğu cok istiyorumtabi basta sağlıklı olsun da cinsiyet ikinci asamaHep hayirlisi diyorm ama kiz cocuk istemekten kendmi alamiyorum :) suan bisey hissedemiyorum ama hamile kalnca anneler genelde hissedermis :)
Hapi biraktigimdan beri ruya goruyorum hatta anneme soylememistm o da cocugumun oldugunu gormustu gecen ay da kanda gebelik baktiriyorum bhcg 23 cikiyo cok net hatirliyorum yani , bakalim bu ruyalarin sonu nereye cikicak
Incir kuru iyi ya ama ben icmeyi unutuyordum :)Inanirim :)
Ben incir kürünü bile yapamadim
Incir kuru iyi ya ama ben icmeyi unutuyordum :)
hhaha kızlar günaydın bende rüyamda gebelik testinde hep çift görüyorum sonraa gaza gelip uyanır uyanmaz yapıyorum.sonuçç tısssssssssss
yok anam yok 8 aydır hep aynı şey bi kutu testim var hamile olursam hergun bitane yapıcam sırf çift çizgiye olan hasretimdenGünaydin canim belkiiiii erken yaptin :)
yok anam yok 8 aydır hep aynı şey bi kutu testim var hamile olursam hergun bitane yapıcam sırf çift çizgiye olan hasretimden
Az once arastiriyordum da incir kuruyle hamile kalanlarin sayisi baya fazla. Deneyecem ins.Ben hic birini icemedim bu ayda bakiyim olmasa insallah olur adacayi yagini deniyim :)