benimde 4 gun kaldı bu ay beraber hamile kalıyomusuzbaronnes 8 ay yazmissin :) ayniyiz desene benimde bu ay olmasa 8 ay olcak yaaa adetime 4 gün kaldi
benimde 4 gun kaldı bu ay beraber hamile kalıyomusuzinşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
Az once arastiriyordum da incir kuruyle hamile kalanlarin sayisi baya fazla. Deneyecem ins.
bende beklemedeyim :)Insaaaaaalllaaah ya :))) ne güzel olurduu kiz :) ben sabretcem bir iki gün gecsin öyle test yaparim :)
ay sorma bende hiç bişey yapamıyorum dua etmekte başkaBende birdaha mi denesem ya
bende beklemedeyim :)
ay sorma bende hiç bişey yapamıyorum dua etmekte başka
çok güzel dedin nokta netHic birseyi icemiyorum ya hele sogan sogani ben yemeklerden bile secerimm :))) suyunu nasil iciyim :)
Aynen kuzum hayirla saglikla gelsinler bizi uzmesinler .evlat acisi yasamak evlat sahibi olamamaktan cok cok daha kotu sabirla bekliycegiz Allahin izniyleHer seyden önce Allah hayırlı olani nasip etsin bebegin de, onun zamanının da olup olmamasın da bile hayırlısi neyse o nasip olsun ben de bu gun bu konu hakkında düşündüm. Biz bu kadar istiyoruz bir an evvel gelsin bebisler diye ama hayir mi ser mi bilemiyoruz o yuzden Allah gonlumuzde olani hakkimizda hayirli eylesin :)
Aynen canım bir anne icin en buyuk acıdır evlat acısı Allah kimseye yasatmasin yasamis olanlara da sabir versin...Aynen kuzum hayirla saglikla gelsinler bizi uzmesinler .evlat acisi yasamak evlat sahibi olamamaktan cok cok daha kotu sabirla bekliycegiz Allahin izniyle
ah canım bi bilsen şimdiye kadar yaptığım testler burdan fizana yol olur
Kizlar ya batlarinizi yazarmisiniz iyce koptuk nasil gidiyor :)
benimde üç gündür başım çatlıyo duvara vurup beynımı patlatasım varBen yapmicam kesin kararliyim beklicem bir kAc gun :) bugun tansiyonum cok dusuk ya
meleğimle aynıyızKizlar ya batlarinizi yazarmisiniz iyce koptuk nasil gidiyor :)
Canım, benim bat 3 haziranKizlar ya batlarinizi yazarmisiniz iyce koptuk nasil gidiyor :)
baronnes canim basin cok agriyosa esin kolonyayla boynunu ellerini ayak parmaklarini sksinn iyi geliyo :) esin yoksa turk kahvesi yap icine bir kac dama limon damlat oda iyi geliyo :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?