• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hap sonrası minik mucizelerimizi bekliyoruz

Ders calisiyorum kuzum 2 hafta sonra Allah izin verirse mezun oluyorum :)
herkese gunaydinnn kizlar
Uyguladiginiz kurler ve tedaviler varsa bizimlee paylasin lutfen :)

Insallah canim bol bol calis :)
Günaydinnnnnn ben bu ay niyeyse bosverdimm :) yoruldum artik iyice sinirlerim bozulmaya basladi

Kizlar bizi terketti heralde :KK43: topigi daha yararli hale getirmek icin soyledim canim belki tecrubelerini paylasmak isteyen olabilir.

Günaydın kızlar hafta sonu çok takip edemedim. Nasılsınız? Çalışmalar ne durumda:KK45::KK60::anneadayı::KK46:

Kızlar bu arada is yerine bir arkadasimin 4 aylik bebeği geldi cok tatlı:KK68:insallah bize de nasip olur:KK16:

Gunaydin kizlar sizi gorunce mutlu oluyorum :) nasil gidiyo neler yapiyosunuz anlatin :)
Benim 4. Denemem olcak 6 ay hap kullanmistim suan adetimin 5. Gunundeyim esime keciboynuzu kuru ve caksir suyu iciriyorum arada havuc suyu iciriyorum bunlar sperm saysini ve hizini artiriyork kendim icinde yumurtlamaya 3 gun kala 3 gun boyumca maydonoz sut buhari yapcam :)

Ben iyiyim kızlar bu gun işe tekrar başladım izinden sonra;) esimle yumurtlamadan uc gün once ve iki gun sonra iliskimiz oldu o yuzden bu ay denk gelmesi cok zor görünüyor. Ama Rabbim ol dedikten sonra her sey olur :) onumuzdeki ay sogan kurune başlayacağım ben size gore daha sanssizim esim il dışında denk getirmek cok zor oluyor. Ilk defa yumurtlama testi yaptim t çizgisi hicbir zaman c ile aynı koyulukta olmadi ama lh her bunye farkli olabiliyor onun dışındaki butun belirtileri yasadim bu ay. Esim tayin olduktan sonra yine olmazsa ben ve esim muayeneye gideriz. Ultrasonla bir sıkıntı olmadı dr hormon testini simdilik istemiyorum reglin duzenli dedi. Bebis dogru zamanda bizleri bulacaktır. Bazen hicbir sebep yokken olmuyor bazen de cocugun olmax diyenlere bile bebis geliyor hakkımızda hayırlısı. Dogru zamanda gelsin bebislerimiz..

of ya bu gunlerde felaket başım agrıyor bende yıne dibe vurmuşluk var :(

Ben iyiyim kızlar bu gun işe tekrar başladım izinden sonra:KK66: esimle yumurtlamadan uc gün once ve iki gun sonra iliskimiz oldu o yuzden bu ay denk gelmesi cok zor görünüyor. Ama Rabbim ol dedikten sonra her sey olur :) onumuzdeki ay sogan kurune başlayacağım ben size gore daha sanssizim esim il dışında denk getirmek cok zor oluyor. Ilk defa yumurtlama testi yaptim t çizgisi hicbir zaman c ile aynı koyulukta olmadi ama lh her bunye farkli olabiliyor onun dışındaki butun belirtileri yasadim bu ay. Esim tayin olduktan sonra yine olmazsa ben ve esim muayeneye gideriz. Ultrasonla bir sıkıntı olmadı dr hormon testini simdilik istemiyorum reglin duzenli dedi. Bebis dogru zamanda bizleri bulacaktır. Bazen hicbir sebep yokken olmuyor bazen de cocugun olmax diyenlere bile bebis geliyor hakkımızda hayırlısı. Dogru zamanda gelsin bebislerimiz..
Insallah kuzum insallah :) biz gecen ay yumurtlama haftasni hic bos gecirmedik ondan onceki ay da yumurtlamaya 1-2 gun kala iliski olmstu ama olmadi herkeste ayni degil sanrm normalde spermler 72 saate kadar yasar diyolar ama tabi bu max nokta oyuzden ben bu ay yumurtlama haftasi 2 gune bir iliski deniycem bakalim.

Insallah kuzum insallah :) biz gecen ay yumurtlama haftasni hic bos gecirmedik ondan onceki ay da yumurtlamaya 1-2 gun kala iliski olmstu ama olmadi herkeste ayni degil sanrm normalde spermler 72 saate kadar yasar diyolar ama tabi bu max nokta oyuzden ben bu ay yumurtlama haftasi 2 gune bir iliski deniycem bakalim.
En güzeli 2 günde bir yeterli sayıya ulaşmış oluyor spermler ve gününü kaçırma gibi de bir dert olmuyor :)

Kizlar ben bu ay sogan kuru uygulayacam ilk defa. Icebilir miyim bilmiyorum ama deneyecem

günaydın kızlar. dün ablam doğum yaptı gün boyunca onunla ilgilendim. bebişimiz çok tatlı :nazar: Rabbim bizlere de tez zamanda göndersin meleklerimizi. Artık çok istiyorum ya :cry:
Amin canim Allah analı babalı buyutmesi nasip etsin :-) bizlere de ins.
Soğanı seviyorsan kokusu cok rahatsiz etmez bence demekte fayda var ;)

Back