- 17 Mart 2015
- 992
- 582
- 88
- 30
Ders calisiyorum kuzum 2 hafta sonra Allah izin verirse mezun oluyorum :)
herkese gunaydinnn kizlar
Uyguladiginiz kurler ve tedaviler varsa bizimlee paylasin lutfen :)
Kizlar bizi terketti heraldetopigi daha yararli hale getirmek icin soyledim canim belki tecrubelerini paylasmak isteyen olabilir.
Insallah kuzum insallah :) biz gecen ay yumurtlama haftasni hic bos gecirmedik ondan onceki ay da yumurtlamaya 1-2 gun kala iliski olmstu ama olmadi herkeste ayni degil sanrm normalde spermler 72 saate kadar yasar diyolar ama tabi bu max nokta oyuzden ben bu ay yumurtlama haftasi 2 gune bir iliski deniycem bakalim.Ben iyiyim kızlar bu gun işe tekrar başladım izinden sonraesimle yumurtlamadan uc gün once ve iki gun sonra iliskimiz oldu o yuzden bu ay denk gelmesi cok zor görünüyor. Ama Rabbim ol dedikten sonra her sey olur :) onumuzdeki ay sogan kurune başlayacağım ben size gore daha sanssizim esim il dışında denk getirmek cok zor oluyor. Ilk defa yumurtlama testi yaptim t çizgisi hicbir zaman c ile aynı koyulukta olmadi ama lh her bunye farkli olabiliyor onun dışındaki butun belirtileri yasadim bu ay. Esim tayin olduktan sonra yine olmazsa ben ve esim muayeneye gideriz. Ultrasonla bir sıkıntı olmadı dr hormon testini simdilik istemiyorum reglin duzenli dedi. Bebis dogru zamanda bizleri bulacaktır. Bazen hicbir sebep yokken olmuyor bazen de cocugun olmax diyenlere bile bebis geliyor hakkımızda hayırlısı. Dogru zamanda gelsin bebislerimiz..
Tatlm neyim varof ya bu gunlerde felaket başım agrıyor bende yıne dibe vurmuşluk var
En güzeli 2 günde bir yeterli sayıya ulaşmış oluyor spermler ve gününü kaçırma gibi de bir dert olmuyor :)Insallah kuzum insallah :) biz gecen ay yumurtlama haftasni hic bos gecirmedik ondan onceki ay da yumurtlamaya 1-2 gun kala iliski olmstu ama olmadi herkeste ayni degil sanrm normalde spermler 72 saate kadar yasar diyolar ama tabi bu max nokta oyuzden ben bu ay yumurtlama haftasi 2 gune bir iliski deniycem bakalim.
canım geçmiş olsun bu gün nasılsın?of ya bu gunlerde felaket başım agrıyor bende yıne dibe vurmuşluk var
canım geçmiş olsun bu gün nasılsın?of ya bu gunlerde felaket başım agrıyor bende yıne dibe vurmuşluk var
gunaydin canim cok sukur bugun iyiyim sen nasilsincanım geçmiş olsun bu gün nasılsın?
Günaydın bu arada kızlar?
Amin canim Allah analı babalı buyutmesi nasip etsingünaydın kızlar. dün ablam doğum yaptı gün boyunca onunla ilgilendim. bebişimiz çok tatlıRabbim bizlere de tez zamanda göndersin meleklerimizi. Artık çok istiyorum ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?