Melegim2502 ikizler burcuyuz ikimizde :) ben seviyorum burcumu cok iyi anne oluyolar hatta biraz fazla pimpirikli :)
Bugun keciboynuzu aldm yalnz nokta siyrik kirik dahi olmicak yaziyodu fakay aktar aktar gezdm bulamadm en son aldgm yer bulamazsn bulsan da onlar kurtlu olur dedi biz sadece kurtlu yerini temizliyoruz icinde ucucu yag yok bisey okmaz dedi ayrica caksir suyu da aldm onunla da hamilr kalan cok kadin var burda kocama calisiyorm bu ay hade bakalm :)
GünaydınnnGünaydın kızlar :)
Yaş meselesini açmayın burada ilk gebelik yaş 30 var. Lütfen. :)
Yok tatlim olmuyomus bu cok.etkili bir kur epey arastirdim esindr problem olan hatta tup bebek tutmayan kadinlar bile keciboynuzu kuru ve caksir suyuyla hamile kalmis , problemimiz belli olmasa da ben denemek istedm .esinle konus ne kadar etkili oldugunu soyle bu ay deneyelim dersiniz bakarsin ilk aydan kalirsin canimEvet bende burcumu seviyorum :) keciboynuzunu bir turlu kabul etiremedim esime yapekmezi olmazmi acabaa tatlina karistircam duyorum ona :)
Ay canim cok tesekkur ederim yuzsuzluk yapip bin kere soyleyince
30 olsun ne olmus 6 ay sonra yegenimiz geliyo :) 3 ay oldu inanamiyorum ne cabuk geciyo hissesiyomusun onu hicbisey soylemiyosun bize ben hamile kalirsam her degisikligi yazarm ki :) neyseki terk de etmiyosun bebisi yaoan kaciyoGünaydın kızlar :)
ayyyy bende ikizlerimmmMelegim2502 ikizler burcuyuz ikimizde :) ben seviyorum burcumu cok iyi anne oluyolar hatta biraz fazla pimpirikli :)
Bugun keciboynuzu aldm yalnz nokta siyrik kirik dahi olmicak yaziyodu fakay aktar aktar gezdm bulamadm en son aldgm yer bulamazsn bulsan da onlar kurtlu olur dedi biz sadece kurtlu yerini temizliyoruz icinde ucucu yag yok bisey okmaz dedi ayrica caksir suyu da aldm onunla da hamilr kalan cok kadin var burda kocama calisiyorm bu ay hade bakalm :)
Yok tatlim olmuyomus bu cok.etkili bir kur epey arastirdim esindr problem olan hatta tup bebek tutmayan kadinlar bile keciboynuzu kuru ve caksir suyuyla hamile kalmis , problemimiz belli olmasa da ben denemek istedm .esinle konus ne kadar etkili oldugunu soyle bu ay deneyelim dersiniz bakarsin ilk aydan kalirsin canim
Ay canim cok tesekkur ederim yuzsuzluk yapip bin kere soyleyincecok seviniyorum ya ama insanin kendine ozel bir gunu olunca ve dostlarinin ailesinin bunu hatirlamasi bizde burda bir aileyiz sonucta :) simdi cekirdegiz ama ilerde genis aile olcaz insalllah :))
Günaydın kızlar :)
Tesekkur ederm tatlmmm ay kiyamam ya bende cok.dusunuyorum hayal kuruyorum ama.sonra cok kaptirmayim kendimi diyorum dusunurken resmen kalbim kut kut atiyo :)) Alllah nasio eder de olursa kocalara nasil soylicez :))Bu bizim en dogaaal hakimiz kiz benden bir parca oldunuz resmen hahah gecen kendi kendime hayal kuruyorum yine tabi hamile kalsaaam kizlaraa nasil desem acaba diye dusuunuyodummm :)
Tesekkur ederm kuzucm insallah hepimiz icin ayni seyleri diliyorm bende :)
Tesekkur ederm tatlmmm ay kiyamam ya bende cok.dusunuyorum hayal kuruyorum ama.sonra cok kaptirmayim kendimi diyorum dusunurken resmen kalbim kut kut atiyo :)) Alllah nasio eder de olursa kocalara nasil soylicez :))
Kizlar kizlarr nerdesiniz napiyosunuzz
Ders calisiyorum kuzum 2 hafta sonra Allah izin verirse mezun oluyorum :)Burdayimmmmm canimm sen napiyosunnn :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?