- 17 Mart 2015
- 992
- 582
- 88
- 30
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar kan verdim yarım saate çıkacak insallah Ama sonuç ne olursa olsun şüpheli dedi erken olduğu için bir de idrar testleri güvenilir değil dedi canım sıkıldı. Amaan olsun ya bu heyecanlar da iyidir değil mi ?
KizKizzlarrrr 45 ciktiiiii
5in uzeri pozitifmişş ya ben aptal gibiyim kızlar inanayim mi bilmiyorumYaa iyimiii ? Burda öyle bakmadiklarii icin bilemiyorum
5in uzeri pozitifmişş ya ben aptal gibiyim kızlar inanayim mi bilmiyorum
Hamilesinnnnnnnn daha gunun gecmeden baktirdigin icin degerin dusuk muhtemelen 2-3 haftalik.doktor soylemistir bikac gun sonra gidip tekrar kan vermen gerekiyor degerinin ikiye katlanmasi lazim ..ayyy cok mutlu olduum suan senin sevincini bende yasadimKizKizzlarrrr 45 ciktiiiii
Canimm çok sağol. Ben aptal gibiyim zaten daha kafamı toplayamadım gercekmis gibi gelmiyor Aile hekiminden randevu alayim da oraya gideyim bi daha bi daha para vermeyeyim özeleHamilesinnnnnnnn daha gunun gecmeden baktirdigin icin degerin dusuk muhtemelen 2-3 haftalik.doktor soylemistir bikac gun sonra gidip tekrar kan vermen gerekiyor degerinin ikiye katlanmasi lazim ..ayyy cok mutlu olduum suan senin sevincini bende yasadim
Dunyanin en tatli suprizi bizi sakin habersiz birakma catlariz yoksa daha tecrubelerinden yaralanmamiz gerekiccekk, insallah degerlerin guzelce artar da minis teyzelerini sevindirirCanimm çok sağol. Ben aptal gibiyim zaten daha kafamı toplayamadım gercekmis gibi gelmiyor Aile hekiminden randevu alayim da oraya gideyim bi daha bi daha para vermeyeyim özele
Darisi basimizaNe güzel ya masallah :) cok sevindim
Darisi basimiza
Calismalara devam
Ne pes etmesi kiz daha 20 yasindasin en yuksek motivasyon sende olmali suanInsallah ben artik pes ettim yaa
Melegim2502 sakin pes etmek yok uzulmek yok hapi biraktigin icin adetlerin duzensiz ve bu normale donecek , senelerce bekleyenler caresi olmayanlar hatta ben hic adet gormemis kadinlar biliyorum onlar ne yapsin ki
Insallah canim merak etme zamani var demekki , ovulasyon testini kacli almistin nezaman basliycaksinEvet haksizlik yapiyorum tabiki ama coook yoruluyoo insan ya bakalim bu ay olur insallah
Insallah canim merak etme zamani var demekki , ovulasyon testini kacli almistin nezaman basliycaksin
Aaa inanmiyorummm birdahaaa nezaman bakcaklar pekii :)