• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hap sonrası minik mucizelerimizi bekliyoruz

Ben yokken neler olmuuuuus burda :) ne güzell ya insallah hamilesindir hemen git kan verr benceee yoksa catlarim ben:KK48:

Kızlar kan verdim yarım saate çıkacak insallah :KK17: Ama sonuç ne olursa olsun şüpheli dedi erken olduğu için bir de idrar testleri güvenilir değil dedi canım sıkıldı:110:. Amaan olsun ya bu heyecanlar da iyidir değil mi ?:KK49::KK49::KK49:

Kızlar kan verdim yarım saate çıkacak insallah :KK17: Ama sonuç ne olursa olsun şüpheli dedi erken olduğu için bir de idrar testleri güvenilir değil dedi canım sıkıldı:110:. Amaan olsun ya bu heyecanlar da iyidir değil mi ?:KK49::KK49::KK49:

Insallah vardir ya üzülme canim olur olmaz daha yeni basladik diye düsün sakiin üzülme hem daha birsey belli degil ki sonuc cikana kadar dua edelim :)

Hamilesinnnnnnnn :nazar::nazar: daha gunun gecmeden baktirdigin icin degerin dusuk muhtemelen 2-3 haftalik.doktor soylemistir bikac gun sonra gidip tekrar kan vermen gerekiyor degerinin ikiye katlanmasi lazim ..ayyy cok mutlu olduum suan senin sevincini bende yasadim :21:
Canimm çok sağol. Ben aptal gibiyim zaten daha kafamı toplayamadım gercekmis gibi gelmiyor:KK71: Aile hekiminden randevu alayim da oraya gideyim bi daha bi daha para vermeyeyim özele

Canimm çok sağol. Ben aptal gibiyim zaten daha kafamı toplayamadım gercekmis gibi gelmiyor:KK71: Aile hekiminden randevu alayim da oraya gideyim bi daha bi daha para vermeyeyim özele
Dunyanin en tatli suprizi :KK46: bizi sakin habersiz birakma catlariz yoksa :-) daha tecrubelerinden yaralanmamiz gerekiccekk, insallah degerlerin guzelce artar da minis teyzelerini sevindirir :KK36:

Melegim2502 Melegim2502 sakin pes etmek yok uzulmek yok hapi biraktigin icin adetlerin duzensiz ve bu normale donecek , senelerce bekleyenler caresi olmayanlar hatta ben hic adet gormemis kadinlar biliyorum onlar ne yapsin ki :KK43:

Melegim2502 Melegim2502 sakin pes etmek yok uzulmek yok hapi biraktigin icin adetlerin duzensiz ve bu normale donecek , senelerce bekleyenler caresi olmayanlar hatta ben hic adet gormemis kadinlar biliyorum onlar ne yapsin ki :KK43:

Evet haksizlik yapiyorum tabiki ama coook yoruluyoo insan ya bakalim bu ay olur insallah

Kızlaar malum elektrik kesintisinden dolayı ancak sarj ettim telefonu :) Biraz sakinleştim şimdi. Bi belirti ya da ekstra bir durum yok karın ağrısı haricinde. Bu arada ovulasyon testini her gun de silik yakalayana kadar aralıkla da yapabiliyormusuz. Önemli olan iki eşit koyu çizgi yakalamakmis

Back