• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hap sonrası minik mucizelerimizi bekliyoruz

Ben yastık koymadim ama genelde biraz olsun beklemeye çalıştım kalkmak için. Mutlaka çıkıyor ama zaten milyonlarcası değil bi tanecik lazım:oops:

Valla cok iyi oldu kizlar gercekten sabah uyaninca hemen bakiyorum , merak ediyorum birde insan cevresiyle paylasmaya da korkuyo biz ortak duygularla burdayiz sizinle herseyi konusabilirim ama yakinim birisine hamileyim demeye korkarim nazari degermi acaba diye , bu tarz seyler insanin hep en yakinindam geliyo , ben simdi okadar sevincliyim ki pinkpisces pinkpisces adina :KK68:

Valla cok iyi oldu kizlar gercekten sabah uyaninca hemen bakiyorum , merak ediyorum birde insan cevresiyle paylasmaya da korkuyo biz ortak duygularla burdayiz sizinle herseyi konusabilirim ama yakinim birisine hamileyim demeye korkarim nazari degermi acaba diye , bu tarz seyler insanin hep en yakinindam geliyo , ben simdi okadar sevincliyim ki pinkpisces pinkpisces adina :KK68:

Evet insan cekiniyo bide özeleni anlatmak sormakta istemiyosun birsey pek soramiyosunn :) bende öyle ya cok sevindimm gercekten beklemek cok zor rabbim sanada en kisa zamanda nasip etsin insallah böyle yeni hamile olanlari duyunca cok mutlu oluyorum :):nazar:

Topikimizin ilk aannisi :KK68: ilk umudumuz o degerler ikiye katlanmali ,o bebek buraya gelmeli:KK70:
Sen ne diyosan biz onuu yapalimmm sende tutmus gibi insallah :)))))
Kızlar ben daha bişey var gibi hissetmiyorum daha doktora falan gitmedim ya. Ama evet değerler inşallah katlanir :) Ay ben bi tuhaf oldum ya anne falan noooluyoruzz:) Melegim2502 Melegim2502 kız valla farklı bişey yok amuda falan kalkmadım yani:KK8:

Kızlar ben daha bişey var gibi hissetmiyorum daha doktora falan gitmedim ya. Ama evet değerler inşallah katlanir :) Ay ben bi tuhaf oldum ya anne falan noooluyoruzz:) Melegim2502 Melegim2502 kız valla farklı bişey yok amuda falan kalkmadım yani:KK8:

Sen hemen doktoraa git bencee :) cok merak ediyorumm ya bana hamileymissin gibi geliyo ama öyle hissetim yani :)

Aynen canim bence de öyle. Bir de burada herseyi konusuyoruz bu konuyla ilgili insanlara normal hayatta böyle açıklamar yapmak daha zor oluyor. Ben de test sonucunu aldım aklıma ilk eşim sonra hemen siz geldiniz haber vermek için:KK37:

Yahu mesajlar karışık görünüyor önceki mesajiniza sonra cevap veriyorum anlamadım ki :(
Ben sadece masum masum yattım bekledim sonrasında hee ille fantazi yapıcam derseniz orasını bilemem o sizin bileceginiz iş:-)

Aynen canim bence de öyle. Bir de burada herseyi konusuyoruz bu konuyla ilgili insanlara normal hayatta böyle açıklamar yapmak daha zor oluyor. Ben de test sonucunu aldım aklıma ilk eşim sonra hemen siz geldiniz haber vermek için:KK37:

Esiiin naptii canimm benim böyle seyler cok hosuma gider hep okurum burdaaa ben cok istiyorum esime süpriz yapmak :(

Kizlar ben bu ay hem ovulasyon testi hemde incir kur u yapiyim diyorumm incir kuru bir ise yariyomu acabaa
Ben burada okuduklarimdan şunu anladım soğan kürü rahmin hazırlığı için incir kürü de yumurta için. Ikisi beraber yapiliyor mu o konuda bir fikrim yok acikcasi. Ama incirden sonuc alanlar var forumda

Yahu mesajlar karışık görünüyor önceki mesajiniza sonra cevap veriyorum anlamadım ki :KK43:
Ben sadece masum masum yattım bekledim sonrasında hee ille fantazi yapıcam derseniz orasını bilemem o sizin bileceginiz iş:-)

Biraz karisk konusuyoruz evet ) hahah allah iyiligini versin güldürdün beni ben hep okuyorum ayaklarinizi dikin havaya felan yaziyoo o yuzden sana sordum sendemi öyle yaptin acaba diye :)

Esiiin naptii canimm benim böyle seyler cok hosuma gider hep okurum burdaaa ben cok istiyorum esime süpriz yapmak :KK43:
Ben ona değil o bana sürpriz yaptı aslında:KK70:Testi kenara koymuştum daha ben bakmadan o gördü. Benden önce o öğrenmiş oldu anlayacağınız :KK34:

Back