• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hap sonrası minik mucizelerimizi bekliyoruz

Kızlaar malum elektrik kesintisinden dolayı ancak sarj ettim telefonu :) Biraz sakinleştim şimdi. Bi belirti ya da ekstra bir durum yok karın ağrısı haricinde. Bu arada ovulasyon testini her gun de silik yakalayana kadar aralıkla da yapabiliyormusuz. Önemli olan iki eşit koyu çizgi yakalamakmis

Iyi sabrediyosun kiz :))) hemen gitseydinn :) yanii silik cikincaa o gün birsey olmasada olur mu yani bu ay benim icin cok önemli artik bunalima girceem :)))

Bugün geldi 50 tane var icinde görümceme sordum adetin bitince basliyosun dedi bana sen biliyomusun?
Canm biter bitmrz basla silik cizgiyi goruceksin snra o belirginlesmeye baslicakk sonra kipkirmizi iki cizgi olcak o 24 saat icinde yumurtlayacagn anlamina geliyor cift belirgn cizgi gunu ve takiben 3 gun iliski olmali

Canm biter bitmrz basla silik cizgiyi goruceksin snra o belirginlesmeye baslicakk sonra kipkirmizi iki cizgi olcak o 24 saat icinde yumurtlayacagn anlamina geliyor cift belirgn cizgi gunu ve takiben 3 gun iliski olmali

Cok sagol canim sende ismarladin mi ?

Iyi sabrediyosun kiz :))) hemen gitseydinn :) yanii silik cikincaa o gün birsey olmasada olur mu yani bu ay benim icin cok önemli artik bunalima girceem :)))
Evet oyleymis eşit renkte iki çizgi olduğunda 12-24 saat arasında yumurtlama oluyormuş. Ikinci çizgi netlesmeye başladığı noktadan itibaren gun aşırı baba adayiyla samimiyet:)

Evet oyleymis eşit renkte iki çizgi olduğunda 12-24 saat arasında yumurtlama oluyormuş. Ikinci çizgi netlesmeye başladığı noktadan itibaren gun aşırı baba adayiyla samimiyet:)

Tsk ederimm kizlar tamammm ;) randevumu iptal ediyim sizce ? Adet olmuyorum diye gidiyodum zaten gecen hafta onun icin gitmistim 7 sinde yine gel demisti gitsemmi yinede ?

Tsk ederimm kizlar tamammm :KK66: randevumu iptal ediyim sizce ? Adet olmuyorum diye gidiyodum zaten gecen hafta onun icin gitmistim 7 sinde yine gel demisti gitsemmi yinede ?
Canım hormonlarına bakilmadiysa git mutlaka en azından kontrole gitmis olursun zor randevu alınıyor dediydin ya hazir fırsat varken kullan bence

Canım hormonlarına bakilmadiysa git mutlaka en azından kontrole gitmis olursun zor randevu alınıyor dediydin ya hazir fırsat varken kullan bence

Gidiyorum ama asadan bakip yolluyo canim ordaki gibi testler yapmiyolar ya sirf bu yuzden esime diyorum beni turkiyeye gotur olmicak böyle :( bide guatrima bakmistilar

Doktora sorsam dalga mi geciyosun der ama tutturanlar var hemde cok.ay kizlar ya otobuste bugun kiz bebis gordum 3 yaslarnda falan oynastik azcik :KK68: cildiricam oyle bir tatlilik yok :KK37:

Doktora sorsam dalga mi geciyosun der ama tutturanlar var hemde cok.ay kizlar ya otobuste bugun kiz bebis gordum 3 yaslarnda falan oynastik azcik :KK68: cildiricam oyle bir tatlilik yok :KK37:

Biz burdan cildirip cikariz canim yakindaa sen yine daha yeni baslamissin olur
Insallah :) ben napiyim görümcemin 2 yasinda oglu var yeni dogum yapti abimin 1 yasinda ogluu var :) diger abimin eside hamilr 3 haftasi kaldi odasini felan yapiyoruz ben iyice hevesleniyorumm yaa varya görmeyin beni eve geliyorum agliyorum esim yazik ne yapicani saairdi :))

Görümceme dogumm hediyesi hazirlamistimmm :( allahim en kisa zamanda hayirlisiyla bizede nasip et (amin)

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    112,4 KB · Görüntüleme: 64
Biz burdan cildirip cikariz canim yakindaa sen yine daha yeni baslamissin olur
Insallah :) ben napiyim görümcemin 2 yasinda oglu var yeni dogum yapti abimin 1 yasinda ogluu var :) diger abimin eside hamilr 3 haftasi kaldi odasini felan yapiyoruz ben iyice hevesleniyorumm yaa varya görmeyin beni eve geliyorum agliyorum esim yazik ne yapicani saairdi :))
Iste insanin aklina yuregine dustumu hemen olsun istiyorr , ovulasyonda net belli olur yumurtlaman canim bu ay daha umutlu olcak insallah , birde sonrasinda muhakkak beline yastik koy ve yarim saat kalkma ve boool dua

Iste insanin aklina yuregine dustumu hemen olsun istiyorr , ovulasyonda net belli olur yumurtlaman canim bu ay daha umutlu olcak insallah , birde sonrasinda muhakkak beline yastik koy ve yarim saat kalkma ve boool dua

Evet sabirsizlaniyo insan :( öyle yapiyorum canim ayiptir sormasi
Sorcam ama yoksa icim rahat etmicek :) hani beline yastik koyuyosun ya herkez yazmis ayaklarini havaya dik ozamanda hepsi geri cikiyomus gibime geliyo hep

Evet sabirsizlaniyo insan :KK43: öyle yapiyorum canim ayiptir sormasi
Sorcam ama yoksa icim rahat etmicek :) hani beline yastik koyuyosun ya herkez yazmis ayaklarini havaya dik ozamanda hepsi geri cikiyomus gibime geliyo hep
Muhakkak ki cikiyo canim ya ama beline yastik koyarsan ayaklarini dikip yarim saat kalkmazsan yumurtaya ulasmasina yardim ediyosun geri kalanlarin

Back